Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
elif_038Katılımcıbenn kendi ismimi yasardımmmmmm eliiiffff vee burda yazılmıyo ama elifin tersini yazardım genelde yaptığım gibi işte.dısardanda okunduğu gibi.ve sevdiğimin baş harfi:d
elif_038Katılımcıüstteki çok zeki akıllı çevik ve çok karizmatik birisi.(gerçi hiç görmedim ama..
:)))19 Nisan 2009: 08:34 yanıtla: aşk ölçer ( sizin sevdiğiniz kişi de sizi seviyormu bakmak istermisiniz) #76445
elif_038Katılımcıbende keklendimmmm:'( ama doğru çıkıyo
elif_038Katılımcı1-)zamanı 2hafta öncesine almak
2-)geometri sınavında köklü bi sayıyı çıkaramamıştım onu bulup yazmak,
3-)okula hayvanları getirdiğimiz güne geri dönüp boş derse geri dönmek
en çok ama en çok istediklerimmm:
)))
elif_038Katılımcıaşk bir deliliktir sevdiği için ölümü bile göze almaktır.sevdiği sevildiğini bilmesede onun için bile bile acı çekmektir.aşk herşeyi göze almaktır.aşk çiçek gibidir,sevginle sularsın,aşkınla beslersin,inadınla-nefretinle öldürürsün.
19 Nisan 2009: 08:18 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #76437
elif_038Katılımcıeklemler:)))
serseri:D
elif_038Katılımcıgözünün önünü görememek + başını tutamamak…
soruyorum:çiçek
elif_038Katılımcıben 2.şıkı seçerim.
çünkü sevdiğime kavuşamasamda onun iyi olduğunu mutlu olduğunu görmek banada mutluluk verir.o yeterki iyiolsundabişey olmaın ona.
elif_038Katılımcıödev yapmak tabikide sınava çalışmayı severimde sevmem:D:
)

)))havuz mu? deniz mi?
elif_038Katılımcıeski osmanlı olsun bence
elif_038Katılımcıtuttu vallaha evet meraklıyım:D
alttaki çok kıskançmış..
)
elif_038Katılımcıperimii?tanıdığım yok.
gülden..
elif_038Katılımcızamana bırak.. bende halledemedim o halletsin bırak:))
doktot bune?:Ddoktorcumm evi su bastıı napım?
elif_038Katılımcıadamın biri kılmış karısı ip….
adamın biri kızmış askere almamışlar…
:D:
)))
elif_038Katılımcıevet doğrudur sinirlendiğim zaman ggözüm bişey görmez ama ne yaparsam kendime başkasına zararım olmaz.
heyy sen allattaki geçen dondurma dükkanından dondurma istemişsin vermedikleri içinde camı kırıp kaçmışın!!! - YazarYazılar