Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
halil080
ÜyeÇok teşekkürler
halil080
ÜyeGüzel paylaşımlarınız için TEŞEKKÜRLER Murat Bey…
halil080
ÜyeAnlattığınız belirtiler Distemper(köpek Gençlik) Hastalığının belirtileri ama aşı zamanında olmasına rağmen yine de yakalanmış olabilir.Veteriner Hekiminiz size uygun tedavi yöntemlerini denemiş ve sizinde bunu takip etmeniz gerekir. Hekiminizin Tavsilerine uyun Derim
25 Aralık 2011: 20:14 yanıtla: iki aylık rottweiler Gençlik hastalığını yakalandı ACİL YARDIM #102002halil080
ÜyeAlperen arkadaşimızın söylediği gibi hastalık viral bir hastalık. Hastalığı yakalanmış hayvanlara genellikle Sıvı sağıltımı ve Sekonder bakteriyel enf Karşı antibiyotik kullanımı hastalının iyileşmesinde yardımcı olacaktır yine alperen arkdasımızn dediği gibi en kısa zamnda Hekiminize başvurunuz..
halil080
ÜyeMurat Bey İlginizden Dolayı Teşekkür ediyorum.Bana bu formda bir köşe verirseniz mutlu olacam
Hayvan Hastalıkları olursa:dhalil080
Üyeçok saol
halil080
Üyeçok teşekkür ederim:bravo:
halil080
Üyesıvı serum çeşitleri nelerdir? serum sale,serum fizyolojiyi buldum ama
halil080
ÜyeBENDE A.Ü.V.F 2.SINIF ÖĞRENCİSİYİM SANA GEREK OLACAK BİLGİLERİN HEPSİ BENDE
)
halil080
Üyedr seyma çalısmayı sevmiyorsan yanlıs yerdesin
11 yıl boyunca toplasan çalışmadığım dersi vet. fak ilk 3 ayda çalıştım. :)bende senin gibi ders çalışmayı sevmeyen biriydim.
halil080
Üye5.yıl boyunca tıp gibi eğitim alıyoruz sonra mezun sonra iş yok kimin zoruna gitmez ki o yapılacak veteriner fak. parasıyla veteriner fakültelerinin eğitim kalitesini arttirın kalanınıda iş alanı açın.İŞSİZ ÜNİVERSİTE MEZUNU İSTEMİYORUZ…
halil080
Üye2.sınıfa geçtim yeniyim daha siz kaç mezunusunuz?
halil080
Üyeteşekkür ederim
halil080
Üyemerağının karşılığını fazlasıyla öğrenmiş arkadasım
halil080
Üyesüper olmus valla
- YazarYazılar