Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıaaaaamaaa:D
ImraHorKatılımcı+33…ayrıca okul numaram:D
ImraHorKatılımcıözledimişim son postu hasret gidereyim biras:D
ImraHorKatılımcıhmm alırım

sende bana alırmısın
ben hiç içmedim dadını bilmiom ama
ImraHorKatılımcıkesmedimde çok fena yaktım 2 gün önce derim 2 3 kat püfff

en son ne zaman bi yerin yandı
ImraHorKatılımcıkararsız kaldığım an bu andır

kararlılık mı kararsızlık mı
ImraHorKatılımcıtutarım bi yakalasam

bi biskrem versem bana nar alırmısın ımmm:D
ImraHorKatılımcı1 2 ay önce bizim okula gelen cumhurbaşkanını protesto eden gençlerle çevik kuvvet arsında çıkan kavgaydı
en son ne zaman hacklandin:D
ImraHorKatılımcıbana genelde belli olmuyo ama dikkat ettim de direk arkaya yöneldiğim daha çok oluyor iki katlı otobüse hiç binmedim ama binsem en öne geçerdim heralde:D
ImraHorKatılımcıteşekkürler hoşgördük

ImraHorKatılımcıdaha 1. sınıfm pek hadiim mi bilmiyorum ama

mesleğin zor kolay tarafları neler demişşin şu ana kadar izlemlerim ve duyumlarımdan yola çıkarak şunları söyleyebilirim ; öncelikle hastan sana geldiğin ona neyin var deme gibi bir lüksün yok bunu sen anlaman gerekiyor.tabi bu nekadar zorluk sayılırsa…ayrıca bunu yaptıktan sonraki zevki düşünsene derdini anlatamayan bir canlıya derman oluyorsun…
zorluk olarak fakülten,in kolay olduğu söylenemez ama ,imkansız değil tabi düzenli çalışana ki benim yapamadığm şeydir
o kadar zorlamaz diye düşünüyorum.
bende çevrenin de etkisiyle gönülsüz geldim diyebilirm ama şimdi çok mutluyum ve mesleğimi seviyorum ve görüyorum ki sen çok isteklisin ki hemen hemen tüm engelleri kaldırır.
umarım senin için hayırlısı olur ve istediğin gibi olur her şey
ha son olarak veteriner değil veteriner hekim
ImraHorKatılımcıhaklısın abi…bu sabah yeni liralardan geçti elime harciyim dedim adam parayı almıyodu az daha
😀
ImraHorKatılımcıvala bende
:D:Dçalışmaya geç kalıyorumm:D
ImraHorKatılımcı
😀 ada yalnız
😀bukalemun ol rengarenk ol:D
ImraHorKatılımcıgeç

- YazarYazılar