Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHor
Üyeyok alakası bile.iilada diyosan takım tutayım fenerli olacağına galatasaraylı ol.en büyük cimbom
alttaki yemek yerken ağzını şaplatma lütfen
ImraHor
Üyeaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
ImraHor
Üyeişte geldim burdaym ben bu işte ustayım:POSTman:D
ImraHor
Üyeyuh…çok ilginç
ImraHor
Üyeaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
ASLAA…!!!ölmek var dönmek yok:DpuhahaImraHor
Üyelisede…
en son ne zaman birinden çok fena dayak yedin?
ImraHor
Üyeo olmasaydı azerbaycana gitme fırsatı bulamicaktım
ImraHor
Üyeaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
espri babında söyledim:D
ImraHor
Üyetamam…kesin karar verdiğimde yine burdan haberleşiriz…
bi fark gelmedi aklıma:D
ImraHor
Üyeevet güzeldir…
inş sizde gezip görürsünüz bir gün…
ImraHor
Üyesen tabiki abi kim tutar seni:D
çantada keklik mi şamda kayısı mı?
ImraHor
Üyehmm çok iyi o zaman bunu düşünüp taşınıp ilk fırsatta değerlendircem…bir de yol arkadaşı bulursam benim için süper olur.en yakın zamanda gelmeye çalışcam:şimdiden heyecan yaptım ay:D
o ağırbaşlı ben heyecanlı…
ImraHor
Üyedün kantinde iki kişi ile tanıştım…
en son ne zaman çok heyecanladın?böyle yüreğin ağzına geldi?
ImraHor
Üyeaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.çok mantıklı…böyle giderse yöneticiler bizi kapatacak:D
ImraHor
Üyeçok istiyorum başka ülkeleri gezmek.azerbaycan başlangıç olabilir.hatta süper olur.sen azerbaycanın neresindesin?
- YazarYazılar