Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıo olmasaydı azerbaycana gitme fırsatı bulamicaktım
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
espri babında söyledim:D
ImraHorKatılımcıtamam…kesin karar verdiğimde yine burdan haberleşiriz…
bi fark gelmedi aklıma:D
ImraHorKatılımcıevet güzeldir…
inş sizde gezip görürsünüz bir gün…
ImraHorKatılımcısen tabiki abi kim tutar seni:D
çantada keklik mi şamda kayısı mı?

ImraHorKatılımcıhmm çok iyi o zaman bunu düşünüp taşınıp ilk fırsatta değerlendircem…bir de yol arkadaşı bulursam benim için süper olur.en yakın zamanda gelmeye çalışcam:şimdiden heyecan yaptım ay:D
o ağırbaşlı ben heyecanlı…
ImraHorKatılımcıdün kantinde iki kişi ile tanıştım…
en son ne zaman çok heyecanladın?böyle yüreğin ağzına geldi?
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.çok mantıklı…böyle giderse yöneticiler bizi kapatacak:D
ImraHorKatılımcıçok istiyorum başka ülkeleri gezmek.azerbaycan başlangıç olabilir.hatta süper olur.sen azerbaycanın neresindesin?
ImraHorKatılımcıaha neden?
o sakin ben şaşkın
ImraHorKatılımcı‘Allah kahretsin,hepinizin canı cehenneme’.telefonu fırlattı.nefes nefeseydi.bu kadarı da olamazdı olmamalıydı.başını dizlerine doğru eğip ağlayarak oturdu.sakinleşti.gözyaşları yüzünü ısıtmıştı.birden ellerinin arasından tieronun başı göründe.kocaman gözlerini sahibine doğru açmış sanki ‘ben buradayım’ diyordu.tieoroyu görünce gözleri güldü.ama içi çok fena daralmıştı…
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.acaba oyunun başlığını mı değiştirsek
ImraHorKatılımcıanladım…

en son ne zaman ankaradaydın?
ImraHorKatılımcısıkkın:S
ImraHorKatılımcıbenim için napardın?

- YazarYazılar