Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.tut bakalım sende
ImraHorKatılımcıbiliyorum canm azerbaycanı kim bilmez…gelirsem karşılar mısın beni peki bide ne kadar masraf yaparım?
o azerbaycan da ben türkiyede
ImraHorKatılımcıtike kebap…
derbiyi fener mi alır bjk mi
ImraHorKatılımcıbende severim gözleri harika…ama türkiye ye getirilmesine pek sıcak bakmıyorum doğal ortamında daha rahat olmalılar
ImraHorKatılımcıhiç te bile ben burda hayvanlara işkence yapanlara iğneleme yaptım…
huu alttaki bu ne ya fener in yenilgisiyle neden dalga geçiyosun bu kadar.tamam ama yeter artık abartma benim gibi dozunda bırak
ImraHorKatılımcısibirya kurdu ol…
ImraHorKatılımcıMehmet AKIN wrote:
birileri yeni yaratıcı post fikirleri azaldımı diyordu, özür dileyerek geri alıyorum 
tşk ederim…[hr]
can postum güzel insan
ImraHorKatılımcı:)o olmasaydı 2 tanecik puanımdan biri olmayacaktı
ImraHorKatılımcıooo gelirim ne demek hatta çok isterim neresi acep?
üstteki mezun ben 1.sınıf:D
ImraHorKatılımcıvala sağlam vuruyor…

karma puanı benden fazla diye atardım

ImraHorKatılımcıbizim türk dili hocamıza göre türkçe yazıldığı gibi okunan nadir diller arasında olduğu için bu yazılımı türkçe yapmışlar.bende katıldım
ImraHorKatılımcıçok güzel gerçekten etkilendim.emeğine sağlık
ImraHorKatılımcıpaylaşım için tşk çok güzel açıklamışsınız iki sorum olacak…
süt yağının azalması onu tüketen insan için bir sorun oluşturur mu?
süt yağının azaldığını amatör gözle yani dışardan bakarak anlayabilirmiyiz?önceden teşekkürler
ImraHorKatılımcı‘tiero sadık dostum benim’yatarken tieronun başını okşamaya ve onu daha önce hiç bu kadar candan sevmediğini düşünmeye başladı.gözlerini kapadı bir damla yaş yüzünden yolunu bulumuştu.
on gün hastanede kaldıktan sonra eve gelmişti.ağrıları da azalmıştı bayağı zaten maddi ağrıları hiç aldırmıyordu.her zamankinden daha çok yalnız hissediyordu kendini.bacağını sımsıkı kavradı ve düşüncelere daldı.artık yeni bir hayatı vardı ama zor ama farklı.alışmalıydı…
ImraHorKatılımcıpostumu yedim bekliyorum:)
- YazarYazılar