Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHor
Üyeaha neden?
o sakin ben şaşkın
ImraHor
Üye‘Allah kahretsin,hepinizin canı cehenneme’.telefonu fırlattı.nefes nefeseydi.bu kadarı da olamazdı olmamalıydı.başını dizlerine doğru eğip ağlayarak oturdu.sakinleşti.gözyaşları yüzünü ısıtmıştı.birden ellerinin arasından tieronun başı göründe.kocaman gözlerini sahibine doğru açmış sanki ‘ben buradayım’ diyordu.tieoroyu görünce gözleri güldü.ama içi çok fena daralmıştı…
ImraHor
Üyeaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.acaba oyunun başlığını mı değiştirsek
ImraHor
Üyeanladım…
en son ne zaman ankaradaydın?
ImraHor
Üyesıkkın:S
ImraHor
Üyebenim için napardın?
ImraHor
Üyeaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.tut bakalım sende
ImraHor
Üyebiliyorum canm azerbaycanı kim bilmez…gelirsem karşılar mısın beni peki bide ne kadar masraf yaparım?
o azerbaycan da ben türkiyede
ImraHor
Üyetike kebap…
derbiyi fener mi alır bjk mi
ImraHor
Üyebende severim gözleri harika…ama türkiye ye getirilmesine pek sıcak bakmıyorum doğal ortamında daha rahat olmalılar
ImraHor
Üyehiç te bile ben burda hayvanlara işkence yapanlara iğneleme yaptım…
huu alttaki bu ne ya fener in yenilgisiyle neden dalga geçiyosun bu kadar.tamam ama yeter artık abartma benim gibi dozunda bırak
ImraHor
Üyesibirya kurdu ol…
ImraHor
ÜyeMehmet AKIN wrote:birileri yeni yaratıcı post fikirleri azaldımı diyordu, özür dileyerek geri alıyorum
tşk ederim…[hr]
can postum güzel insanImraHor
Üye:)o olmasaydı 2 tanecik puanımdan biri olmayacaktı
ImraHor
Üyeooo gelirim ne demek hatta çok isterim neresi acep?
üstteki mezun ben 1.sınıf:D
- YazarYazılar