Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıhee kp ye gir ordan avatar ayarları sona bir resim seç öle işte
ImraHorKatılımcı5 dakka önce başka bi konuya mesaj yasarken seni gördüğümde
hey sen en son ne zaman sınavdan düşük aldın?-aslındanda vet fak ta sorulmaması lasımda
–
ImraHorKatılımcıbende tesr düz ederdim yeniden
ImraHorKatılımcıavatar bişe yaramaıo hacı öle koyuyon sevdiğin yada kendi resmini öle iiyil güsellik başka bi numarası yok:)
ImraHorKatılımcıpostum postsun postlar…
ImraHorKatılımcıya bu karma puan ne iş bi açıklayan yok mu
ImraHorKatılımcırashad wrote:aslan avlardım ))))
[/quotaslan avlayanı avlardım:whistling:
ImraHorKatılımcıabi süpersin…

işte bu…işte bu gerçekten mahvediciydi.keşke o yıığınlar altında ölüp kalsaydıda bu çığ gibi üzerine düşen sözleri duymasaydı.kulaklarını yerinden koparası geldi.hala inanamıyordu.iki gün önce onun için ölüme giderken…şimdi nasıl bu hale geldi.bu terör saldırısında zeynep i korumasaydı…kafası çok karışmıştı.beynini taşıyamaz oldu.duvarlar hızla üzerine gelip gidiyordu.bir an kendi sonsuz düşünceler içinde kaybetti.gözleri kapandı belki o öyle hissediyordu.kulakları ağırlaştı duymamaya duysada boğuk şeyler anlamaya başladı.daralıyordu ve bir ara kendinden geçti…
ImraHorKatılımcıERASMUS geliyo
ImraHorKatılımcısevgili günlük biraderim:D
bu gün anatomi uygulama dersine geç kaldım.tamam gitseydin diyeceksin ama hoca 5 dakka bile geç kalsan içeri almıyor ne yaparsın?neyse arada son iki derse girdim.girdim girmesinede uyanıklık dizboyu geç kalanlar ilk saatede imza atınca hoca herkesi yok yazdı:Dikinci derste fazla imza çıktı bu sefer imza kağıdını yırttı anlıcan bu gün 4 ders yoktuk:Dbiraz yüz kaslarını çalışabildim ders bitti.şimdi kabusum medikal botanik sınavını bekliyorum bana şns dile günlük…
hadi eyvallah görüşmek üzere…
ImraHorKatılımcıolmaz benim oldu işte yine.fenere geçmiş olsun ya nerde geçen seneki fener pehh…
ImraHorKatılımcıbaya oluyo ya lisedeyken sanırım lise 2.
en son ne zaman süper bir mantı yedin:P
ImraHorKatılımcıiyi seçim tebrikler
nescafe…
ImraHorKatılımcıgeçmiş olsun…
panikkk
ImraHorKatılımcıbiraz ama…
alttaki çok ders çalışmaktan gözlerin düşmüş
- YazarYazılar