Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıüstteki yönetici ben daha çöm

ImraHorKatılımcıbi kere görmüştüm
su
ImraHorKatılımcıhayır benimmmm:D
ImraHorKatılımcıilginç tespit
ImraHorKatılımcıya şu yazıyı okuyana kadar burçların acayip derece saçma olduklarını söylerdim.aynı ben.sanırım bunda sonra daha az saçma bulcam

ImraHorKatılımcısoruyu anlamadım….:S
eee ne olmuş anlamadıysam…
ImraHorKatılımcıdilara wrote:aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar.
aşk,kendinden emin bir şekilde sorar:
-Ben senden daha samimi ve daha cana yakinim sen niye varsin ki bu dünyada?
Arkadaşlık cevap verir:
-Sen gittikten sonra biraktigin gozyaslarini silmek için
yalan dostum aşk diye birşey yok..
vaaay tuttum bunu güselmiş[hr]
aşk dediğin üç günlük eğlence bilemedin beş gün sürsün kapılıptaaa sürünen çokkk
ImraHorKatılımcıaçlığa gömdün bu canı niyeeee?toprağına güzellik tohumlarını eken benim..
kardeşleşlerim düşman oldu yineeeee…çekinmeden söyle canım darılmam sözünee…uyut benii
ImraHorKatılımcıbekleri beklerimm hattab baya beklerim sona tel açar eğer geçerli bi mazereti yoksa bi güsel söverim :DD
ImraHorKatılımcıo kim yauv tanımıom
😀eylem
20 Kasım 2008: 19:21 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #61268
ImraHorKatılımcısanaYi
şamdan
ImraHorKatılımcıseniiii kuala çevirdimmm:D
ImraHorKatılımcışuan da onunda üsttekinin yapmış olduğu espriye katula katula gülüyoo…ben şaşkın
ImraHorKatılımcıolayy…olayy…olayyy…
mikrosoft sahibi bill gates anlaşamadığı amerikan başkanına kızıp amerikadaki bütün şirketlerini kapatıp türkiyeye yerleşeceğini açıkladı.şirketin mikrosoft windows olan adını yumuşak pencere olarak değiştireceğini açıklayan bill gates türkiyenin de imf ye olan borcunu kapatacaklarını da sözlerine ekledi…
😀
ImraHorKatılımcıhagi uçsuz fular…
çok sevklip.k.l.
- YazarYazılar