Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki tehemem..kendimi seçecek halim yok
+++thememide başkasına vermem:Violence35:
kırık mı? burkulma mı?:Peureux06:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu arada dün yine senin imzada bir sorun vardı ama bu sefer sorun benden kaynaklanıyordu hallaettim:yuhhu::yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]önemli mi allah allah s yi unutmuşum yani:kalispafanim01:
sfenks, shinitzel, turşu:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı:yerlerde:
irresistableKatılımcısfenks wrote:alalalallal ne den bole olduysa tekrar bi bakayım da yollarım tekrar linki[size=x-large]bak bakalım halledemezsen yardım edeyim:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcıtheophrastus wrote:Belirti : Zemin bulanık görünüyor.
Sebep : Boş bir bardağa bakıyorsunuz.
Çözüm : Hemen bardağa sevdiğiniz bir içecekle doldurun.Cok Ayıp..
No ALcoL…
Daha uzun bi yaşam için alkole hayır[size=x-large]sana katılıyorum:thumb:
[/size]
irresistableKatılımcıQuote:– Cesaretlendirme hiç kimseye zarar vermez.[size=x-large]bu sana birşey hatırlatıyor mu sfenks?:Coucou35:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık themem:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çok hoş ama bence hiçbirimiz çalışmak için bile olsa o havuza girmeyiz..onlar sadece uzaktan güzel bırakalım hep güzel kalsınlar:Forum37::shark4nw:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:yaws yanlışlık la arkadaşın niki ile yazmışım o kediler benim :070:[size=x-large]daha ne arkadaşının mesaj sayısını artırmışsın ama istersen anlamlarını da açıkla o isimlerin:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]arkadaşlar öyle kuru kuru bayram kutlamayın kim şeker topluyor bakim benim için?öyle olmaz şeker getirmeyen üyelerin benden çekeceği var ona göre:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık notlar için canım:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu iyi oldu sfenkscim:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]böyle bir olayı gördüm hastalık 100 metre ilerden tuhaf kokusuyla farkediliyor:Coucou15:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çok iyi yaa:Coucou03:[/size]
- YazarYazılar