Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerinize sağlık bari bende fiyatını söyleyim 9 ytl:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çikolata sevmem seçeneği var ama hepsi şıkkını koymayı unutmuş themem galiba:NonNon03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bursaspor tahmin ettiğim gibi çıkmadı şimdilik ama bakalım:Coucou15:[/size]
irresistableKatılımcıplatipus wrote:bende oyunsitesi.com
Diyordum ama simdi Forumudaki oyunlar yetiyo bana ozellikle themem in hazırladıgı o yenilikler yazan yere koydugu oyun sayfasındaki oyunlar cok dehşet
Cogunu oynadım valla can sıkıntısından[size=x-large]eee themem bu boru mu:huepfend012:
[/size]
irresistableKatılımcıplatipus wrote:sistemin cokmesi karspersky den kaynaklanmıyodur bence..
benimde yuzlerce kez sistem coktu ama antiviruz programından degil. benim bi şekilde haşat etmemden
Bencede karspersky ++++
[size=x-large]ya virüsle çöktü ama karspersky varken o yüzden pek güvenemiyorum antivirüs programlarına allahtan benimkinin ürün kurtarma dvdsinde herşey varda kurtarıyorum:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sanırım platipus haklı hatta en son sony kendi cybershot kamerasını telefona eklemiş ne kadar süper olmuştur o cidden:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben yahoonun chat odalaını değilde oyun odalarını daha çok seviyorum aslında:1053178820:[/size]
irresistableKatılımcıplatipus wrote:gittigidiyor.com
Acık arttırma ile alısverişin zevki daha guzel oluyo..
ben diskmanimi 46 ytl ucuza aldım acıkarttırmayla…
Ama blootooth cihazındanda hiç unutmam 58 ytl kazık yedim..
Gaza gelmişim..
Şimdi o farkla bi tane daha alırdım heralde
:Peureux06:
irresistableKatılımcı[size=x-large]hp de güzel zaten ama delli olan arkadaşlar bir sitesini ziyaret etseniz iyi olur derim çünkü pillerinde hata çıkmış laptop alev almış geri topluyorlar hatalı pil seri numaralarını mutlaka kontrol edin bence:k62:[/size]
14 Ekim 2006: 16:00 yanıtla: Türkiye’nin En İyi Gazetesi Sizce Hangisi? Not: Alfabetik sıraya göre listelenmiştir. #30761
irresistableKatılımcı[size=x-large]önceden zaman gazetesini bende okurdum bağlantım olmadığı halde ama o da kalitesini bozdu eski çizgisi yok bene taraflı olduğunu çok belli ediyor bu aralar:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya bende beyazı sevmiyor değilim ama beyazın kendi tarzı yok bence onda herkesten bir alıntı var o tüm showmanlerin birleşimi gibi ama onlar kadar başarılı da değil:Violence35:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]peki ya senin için aşk hangi element themem:hmm:[/size]
irresistableKatılımcıAres wrote:Fenerbahceye bi destekde benden gelsin bari..
Su fun clube uye olayım bari:kucakla:
irresistableKatılımcı[size=x-large]neyse allahtan bizimki bu aralar beni çok özlediği için tip yapmaya pek fırsatı olmuyor:engel001::engel001:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]oyun oynamayı çok severim ama multiplaayer oynamayı sevmiyorum ve çok oynamışlığım yoktur aslında:1053178820:[/size]
- YazarYazılar