Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm..papaya hariç hepsi severek ve bol bol yediğim yiyecekler:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm..bu bilgi için sağol ayrıca erken yaşta doğum yapmanın miyomuda önlediğini okumuştujm ne kadar doğru bilemem ama:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]allah korusunda kalp krizi geçirirken bunu uygulayabilen var mı acaba:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı:070:
irresistableKatılımcı[size=x-large]iyide polen bakkala gidip alınabilecek birşey değil ki bulması kolay değil:icon30:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aslında dikkat edilmesi gerekn bir konu özellikle hikaye gibi gelsede halamın geçirdiği göğüs kanserinde erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu anladık:A(1)~1.GIF:
yani tedaviden daha kolay düzenli kontrole gitmek:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]açık parfümün bu kadar revaçta olduğu bir zamanda buna dikkat edenin çok az olduğuna eminim:k62:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]Bazı cep telefonu üreticileri, kullanıcılara telefonlarını antibakteriyel mendillerle silmelerini öneriyor..
ablam bunu yapar ve ben hep ona gülerdim demekki benden daha çok yaşayacak yada daha sağlıklı:070:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]destek konusu çok doğru ama bir araştırmaya göre babaların ilk çocukta anneye yardımı %80, ikinci çocukta %57…bu da babaların ne kadar çabuk sıkıldığını gösteriyor..ikinci çocukta neden destek azalıyor:motze:[/size]
irresistableKatılımcıgokhan1907 wrote:aslında bu yuzden havuzların tehlikesi var baya..
En iyisi dogal yerler..
Gir denize gole..,[size=x-large]haklısın da evin karşısında kapalı güzel havuz varken ve girebileceğim en temiz deniz 3 saat uzakta olunca mecbursun:engel001:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık themem benim imzada süper olmuş:ciao:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:O bi arkadaş dogru soylemiştir.
Bursaspor 2 yıl aradan sonra 1, ligde.
Hayırlısı bakalım neler olacak[size=x-large]görecez:064:[/size]
irresistableKatılımcıYakamoz wrote:bence kasmaya hiç gerek yok bilgisayarı.
Benim guvenli ve kasmayan programım kaspersky[size=x-large]bende karspersky vardı ama sistem çöktü:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]oyunsitesi.comu kullanıyordum ama forum sayesinde başka adrese gerek kalmadı üyelerimizyeteri kadar çalışkan olduğu için:k99:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aslında her zaman varanı tercih ediyordum ama artık mecburen kent çünkü kayseriye başka firma yok:kustummm:[/size]
- YazarYazılar