Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]çukulata sosu+kek+çukulata parçacıkları=çukulatalı pasta:092:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya girdiğim havuzda sürekli su kaynıyor gibi alttan gelip yanlardan akıyor ama klor gözlerimi acıtıyor çok yoğun yani temiz mi pis mi anlaşılmıyor:nunu: [/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben zaten dürüstüm:thumb:
hey alttaki sakın arkana bakma ayı var:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]_parmak arası terlik,şort, tişört:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aşağıdaki şıklardan hangisi doğrudur? doğru şıkkı jiletleyiniz.
peki ya arka sayfada soru varsa ne olacak?yok müslüm babayla bu iş yürümez bence:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]Dünyanin en pis sporu hangisidir?
Cevap: BOKs
bu gerçekten iğrenç:brutal012:[/size]
[size=x-large]ama bende bir tane buldum..sende niye stajyer vetreiner hekim yazıyor?
sen staj mı yiyorsun?yiyecek başka birşey bulamadın mı?:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm..seni beni kızdırdığın için hapse atardım yada kıyamam ama istersen bir sebep bulayım…mesela neden avatarının tek gözü parlıyor o yüzden olabilir:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]görünmez olsaydım en nefret ettiğim insanı çıldırtmak için türlü oyunlar yapardım:aetsch:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ne ocakta yemek mi yanacak?:k62:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bindiğim otobüsün lastiği patladı nerdeyse bir saat tamirci bekledikte:angel:
dolaptaki pastaya ne oldu?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]benim aklımda değişik bişey var themem ama neyse…
insan aşkı yalanlayamaz:angel:
A.T.K.[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]dün gezip eğlendim bugün alışveriş yaptım sadece:nei:
alttaki bugün canın mı sıkkın ne?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımmm..kız da asıl kahramanı seviyormuş peki ya sonra ne olmuş?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:Parmak arası terliklerine biraz ara ver. bu arada sana Özel mesajdan atacağım ilaçları al. (Buraya yazarsam reklam yapıyorum sanarlar)
Tarif ettiğim gibi kulan 3 gün sonra bişeyin kalmaz.Ya Doktorlar ben yesil cay bulamadım bu saatte, ve hala uyumadım, yardım……
[size=x-large]o zaman kuzuları say geçer:ciao:
ya doktor benim çok canım sıkılıyor ne yapsam?:kustummm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm sağol gerçekten çok makbule geçti:snide:bende senin için türkiye malta maçını izlerim:thumb:[/size]
- YazarYazılar