Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]HIMMM..bende sana yatarken iyi ört üstünü derim:cheerleader:
kedim hapşuruyor ne yapsam doktor?:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]babam maymun alacak…
S.S.Z.[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki görüyorum tutmadı malesef…
alttaki kuzuları çok mu sever?[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:iyiymiş hazır pizza gelmişken kolada alayım dicem ama içmemelisin..
Ozaman bende pizzadan sonra seni gezmeye götürürüm..[size=x-large]hazmetmem için mi çok sağol:9992iu:
bende senin için yanımda gelmene izin verirdim heralde seni yeteri kadar memnun eder:dancing:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:bak sen sunlara ya..
ne artistler boyle bunlar..[size=x-large]artist değil şaklaban olmuşlar bence:075:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]pizza tabiki:thumb:[/size]
[size=x-large]kuzu mu?kedi mi?[/size]
irresistableKatılımcıantibiyotik wrote:ne güzel işte babasının oğlu
[size=x-large]böyle babasına da ben sahip olmak istemem heralde:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]klasmana baktın mı 1. olmak çok zor görünüyor:icon30:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]müzik:band4ss:
baklava mı?spangle üstü dondurma mı?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ağrı kesici al dicem ama çok basit olur en iyisi biri sana masaj yapsın çok rahatlatıyor:thumb:
ya benimde midem ağrıyor ne yapayım doktor?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende seni sineğe çevirir yanına da bukalemun yada kurbağa koyardım böylece kaçacak yerin olmazdı:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çukurdan çıkınca sana tokat atmış:nunu:
eee tokattan sonra sana ne oldu?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]rahatça salla bacaklarını:cheerleader:
A.R.E.[/size]4 Eylül 2006: 14:28 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #30148
irresistableKatılımcıBukalemun wrote:Yok ya..
Ne alakası var.
Asıl sorumluluk sahibi olan erkeklerdir.
Cogu ailede de bu boyledir.
Evi çekip düzene sokarlar, Aileden sorumludurlar.
Bayanlarda evde bulasıktı, yemekti, cocuktu, temizlikti.
Türkiyenin genelidir bu.
Artık hangisi sorumluluk tartışılır[size=x-large]:ban::ban:
erkekler bayanlar için sıralarını bile taşırlar bayanlar da sıralarını erkeklere taşıtırlar ama asla bir bayan erkeğin oturması için sıra taşımaz:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]üzgünüm tutmadı her ne kadar benim şarkı söylememi istemeselerde bir gün keşfedileceğime inanıyorum:band4ss:
alttaki çok üşengeç?[/size] - YazarYazılar