Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- 3 Eylül 2006: 14:25 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #30091
irresistableKatılımcı[size=x-large]bayanlar sorumluluk sahibidir ki bu erkeklerin asla sahip olamayacakları bir özellik teknoloji ne kadar gelişsede:aetsch:[/size]:
irresistableKatılımcıAres wrote:1 aylıkken
1 yaşındayken

2 yaşındayken

3 yaşındayken

ve babasının gururu :wohow:

[size=x-large]yaa işte neden anneler yetiştirir çocukları anlayın:zl_baby02:[/size]
irresistableKatılımcıAres wrote:
[size=x-large]liselim falan yazmayı unutmuşlar ama:yerlerde:[/size]

:001:
[size=x-large]özellikle buna bayıldım ellerine sağlık:yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]5 – “Damsiz Girilmez” sozcugu bize bir sey ifade etmiyor… (Sizin giremediginiz yerlerin yaninda bizim damsiz giremedigimiz yerler devede
kulak kalir, yavrummmm).
11 – Evde, banyoda, kil- tuy dokmeyiz… (Hayiiiirrrrr…Yalaaaannnnnn…..Kuvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saclarin cogu size ait…)
çok ayıııııp:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]Ben, seninle evlenmek istiyorum Aslı. Seninle mutlu bir “ağ yapılandırması” oluşturmak istiyorum. TCP/IP , netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz seninle, istediğin zaman ağ yapilandirmamiza Microsoft ağlari için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımci var, kendimi senin için “upgrade” ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiç bir şey “insert” etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON’’dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasindan geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software’lerle ilişkim olmadi. Senin icin hardware’i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software guzelliği hardware güzelliğinden önde gelir.
süpeeerr:9992iu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]Hülya Avşar
“Yasemin,derdin ne??..”
Dogrusu : “Yar senin derdin ne?..” :yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]15- Biri asansörden inerken alkışlayın.
bunu bir arkadaşla yapmıştık çok eğlenceli oluyor:cubba1:inen neye uğradığını şaşırıp kaçıyor:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]“Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim”
(Francis, 7 yasinda)
eee zeki kızın hali başka:9992iu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bunlar süper ben zaten 1.0 ın tüm güzxel programlarının yüklü olduğu bir versiyonuna sahibim:dancing:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık bunlar çok komik özelliklede buna bayıldım:yerlerde:
-Gillette sirketi 1902 yilinda güvenli jilet satmaya basladiginda yüzlerce erkek onlardan aldi. Sonra da bu jiletlerin sakallarini kesmedigini söyleyerek onlari çöpe attilar. Gillette yetkilileri, mutsuz müsterilerin tiras olmadan önce jiletin sarildigi kagidi çikarmadiklarini fark ettiler. [/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık bende araknofobi ve klostrofobi olduğunu biliyordum ama bu kadar çok şeyden korkulduğunu bilmiyordum açıkçası:icon30:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:himm…. bekle bakim… bende bi oyniyim su oyunu ne yapacam.
Gerci seni gecemem ama deneyim bir.
Bu arada su vosvos ouyunun linkiinide koyalım istersen millet ile yarısmıs oluruz.[size=x-large]iyi olurda o oyun bu ay bitecek ki hemen hemen herkesin polo cuptan haberi vardır heralde:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:parmak arası terlikmi…
iyiymiş.. ama ezme beni sakın
ozaman ben de seni kelebege ceviriyim yine..[size=x-large]seni değil aresi terliğe çevirecektim:064:
ama senide birşeye çevirmek lazım değil mi?bende seni çok güzel renkleri olan bir çiçeğe çevirirdim çünkü 24 saatte benim ilgimi çekecek tek şey çiçek:dancing:[/size] - YazarYazılar