Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcısenin histolojiyi geçmeni saglardım heyy alttaki sen_?_
Mahmut BABURKatılımcıkırmızı kuşla horoz başlı köpek çok orjinal :w00t:
Mahmut BABURKatılımcıirresistable wrote:[size=medium]tuber olecrani değil miydi?[/size]ewet bencede tuber olecrani
Mahmut BABURKatılımcıbu illeri neye dayanarak seçtigini bi türlü çözemedim konya neden yoq mesela büyüklükle kıyaslasan kesin girmesi lazım ya da güzellikle kıyaslasan olmazsa olmaz eee konya nerde o zaman _?_ boşuna dememişler GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI diye sırf bu söz hatırına bile olsa konyayı koyman lazımdı neyse wardır bi bildigin elbette
Mahmut BABURKatılımcıo kadar cahilimki hayalin bile kurmam
Mahmut BABURKatılımcıwar:D hakan
Mahmut BABURKatılımcıdilara wrote:[size=small]yok valla hiç gülecek halim yok:sm_cry:çok üşüyrm,yağmura yakalandm ve de çok ıslandımm:crying:heyy sen alttaki yardıma ihtiyacın var..?
[/size]herkes seviniodu istanbula yagmur yagdı diye demek sana zararı dokundu nese gül sen yinede dün tvde isledim kadının biri yagmur yagsın suya zam gelmesin diodu:D:D:DD:D yardıma ihtiyacım war tabii 1. sınıflardan not istiyom wermiolar anatomiden heyy alttaki kızgınmısın
Mahmut BABURKatılımcı:051::q_smallexcla::sm_cool::guitar::brutal012:
Mahmut BABURKatılımcıimmunoloji çalış derim patolojiyi bilmiom çünkü pekiii virolojimi embriyolojimi
Mahmut BABURKatılımcı:bravo::yerlerde:
Mahmut BABURKatılımcısen gittin gideli….
Mahmut BABURKatılımcı:crying::crying:
Mahmut BABURKatılımcıyok esin
Mahmut BABURKatılımcıelbette konya heyy alttaki güneşmi karmı
Mahmut BABURKatılımcıtuttu hey sen alttaki gülüyorsun
- YazarYazılar