Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kimi uyutuyosun kız yinee[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]imzan ne demek bilmiom ama kızlar güzel dans edio imzaya 7 avatara 3 senle ilgili degil ama bisim okulun duwarlarında hepbu resimlerden wardı sıkıldım göre göre[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]slm[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yani gerek yok yazarken böylesinde Allah bilir konuşurken nasılsın adamı dogduguna pişman edersin[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kim benmi duymuyorum ben duyuyorum sen kendine baq[/size]
6 Eylül 2007: 12:24 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39142
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]vazo o joker soruyorum televizyon[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]atmıyorum hapse falan kardeşim ne bu bi neden bari bul yaa aaaa [/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]olur sen alttaki yeter bugünlük yeter cwp yazmada millet biras dinlensin[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]onlara tutumlu olmayı ama cimri olmamayı ögretip erciyes ünv. ne göndermişler sonra neolmuş[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kedinin yanında yatma agrı kesici fayda etmio başım hala agrıo[/size]
6 Eylül 2007: 12:14 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39133
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]YASEMEN soruyorumm özledim[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]öbür bölümde bana çamur attıgın için hapse attım seni[/size]
Mahmut BABURKatılımcınasıl irres_?_
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]vazelin sür benim başım çok agrıyor yaaaaaaa[/size]
Mahmut BABURKatılımcıkızma canım dedik sana gıcık diye:D
- YazarYazılar