Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıNe kara kaşına ne kara gözüne, ben tek sözüne tutulup kaldım.......
:whistle: :guitar: :liebe:
Mehmet AKINKatılımcıQuote:JVC’nin yeni TV’sinde, seyircinin hareketlerini ve çıkardığı sesleri algılayabilen kamera ve mikrofon bulunuyor. Mesela elinizi bir kez çırpınca TV’nin menüsü açılıyor. Elinizi havada gezdirmek, menü içinde gezinmeye yetiyor. Böylece fareyle bilgisayar ekranında gezinir gibi gezebiliyor ve fareyle tıklar gibi hareket yaparak menüde istediğinizi seçebiliyorsunuz.
el işaretleriyle, televizyonunuzda kanal değiştiriyor, menüye giriyor, sesi açıp kapayabiliyorsunuz… Bütün bu işleri tek tuşa bile dokunmadan yapabiliyorsunuzElle hallediyorsun herseyi yine

Bence sesle olanı daha iyi olur. Sesi ac, kanal asagı kanal yukarı..
Su getir, mısır patlat gibi
:bravo:[/quote]
Mehmet AKINKatılımcıben hiç kahve falına bakmaya calısmadımki :whistling::whistling:
alttaki sen, en son nezaman Börek ve Sarma yaptın?
Mehmet AKINKatılımcıSpor ayakkabı…
Sms mi, yoksa direk arayıp konusmak sesini duymakmı?
Mehmet AKINKatılımcıdilara wrote:[size=small]soru neredeee:happy::icon6:[/size]Evet dilara Soru nerde :icon6::icon6:

Mehmet AKINKatılımcıSerdarcım dogum gunun kutlu olsun, mutlu yıllara… :flowers::flowers:
Mehmet AKINKatılımcıyok yok bende bu son post :sleep::sleep:
Mehmet AKINKatılımcı4 gün önce evde yaptık arkadasları yemege cagırdıgımızda

Cok güzel oldu diye bir daha istiyorlar, 2-3 güne kadar bir daha yaacaz analasılan..Alttaki en son ne zaman Balık tuttun?
Mehmet AKINKatılımcı:icon6::icon6::icon6::icon6: yine bende bu son post
Mehmet AKINKatılımcıyok uzun sayılmam.. Orta boylu biriyim işte

alttaki sen Hayvanları cok seviyorsun
(Bu sitede de tam sorulcak soruya bu da
)
Mehmet AKINKatılımcıdun aksam cüzdanımı dusurdum sandım ve baya bi korktum, evde aramadık yer bırakmadım..
İyiki ayakkabıları cıkarırken dusurmusum
Sen alttaki en son ne zaman birisine mektup yazdın
Mehmet AKINKatılımcıevet bu sefer tuttu

Sen alttaki bugun alısverişe gidecekmişsin dogrumu?
Mehmet AKINKatılımcıpizza + patates kızartması + kola
:icon6::icon6::icon6:
Mehmet AKINKatılımcıgüzel resimler

Mehmet AKINKatılımcıben hepinizi birer meleğe çevirirdim

- YazarYazılar