Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcı[size=medium][align=center]Ben bu cama photoshop ile yazıyorum yazımı
[/align][/size]
[align=center]
[/align]
[size=medium]Görmek isteyen ne yazdıgımıda gorur zaten :flowers::flowers::flowers:[/size]
Mehmet AKINKatılımcıdilara wrote:[size=medium]şimdi FB-Inter maçını statta izliyo olmak vardı:sm_cry::sm_cry:[/size]Evettt :bravo::bravo::bravo: FB Forever….
Mehmet AKINKatılımcıNehir
Mehmet AKINKatılımcıValla soda iç diyecem ama, ben soda içemem, sen bilirsin.. :laugh:
yada cık dısarı biraz yuruyus yap, acılırsın..Doktor, doktor…
Ya benim iki gundur içimde bi sıkıntı var tabir edemedigim, nasıl rahatlatırım kendimi….
Mehmet AKINKatılımcıAksam yemegini irresistable ile yemeyi dilerdim :bravo:
Gerci bu aksam gecti ama baska bi aksama artık [/color]:flowers::flowers::flowers:
Mehmet AKINKatılımcıSuper :flowers: Başka bir kelimeye gerek yok
Mehmet AKINKatılımcıOrucumu acalı cok oldu

sen alttaki yarın sabah Kosuya cıkacakmıssın dogrumu? (Temiz havada )
Mehmet AKINKatılımcıGeceleri kulleri toplayan Külcü toplamış

Külcüye ne olmus
Mehmet AKINKatılımcıtahir ilkokuldan tanıdıgım arkadasımın ismi. kendisini 8-9 senedir gormuyorum

Muzaffer
Mehmet AKINKatılımcıiyi bakalım cıkalım, yaz bitti artık havalar iyice kendini gostermeye baslıyor zaten.
Alttaki bazı seyleri yapman için, illa karsındakinin onu haketmesini bekleme olurmu?
Mehmet AKINKatılımcıtabi sen bizden once acıyorsun baya bi
afiyet olsun:sleep:OZaman sen alttaki en son ne zaman, birini cok ozledin?
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler FB marsları için :bravo::bravo:
Mehmet AKINKatılımcıaslında bende aynı seyi dusunuyorum farkı yok gibi ama adı etli ekmek işte,
birde konyalılar yapınca farklı bir tat oluyor :bravo::unsure:
Mehmet AKINKatılımcıkonyali2007 wrote:[size=x-large]konyaya gelipde kuru fasulyemi yedin yani ben olsam etliekmek yerdim[/size]Etli ekmek birde konya Şekeri

bu arada ben pideyi yani etli ekmegi cok ama cok severim.
konyada da cesit cesit olması ve cok güzel yapmaları en sevdigim sehirden biri olması için yetiyor :bravo::bravo::flowers:
Mehmet AKINKatılımcıKırgınım
- YazarYazılar