Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıÜstten Nasıl İndin ??
A İ R
Mehmet AKINKatılımcıJiletle Gezen Sapık

S H S
7 Eylül 2007: 13:50 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #39292
Mehmet AKINKatılımcıdilara wrote:[size=small]erkekler daha çabuk depresyona giriyorlar ama biz kızlar öyle değilizz:flowers:[/size]Hahaha :w00t: hiç gülecegim yoktu..
kızlarmı depresyona girmezmiş.. ben daha hiç cok depresyona giren bi erkek gormedmdilara wrote:[size=xx-large]en önemlisini unuttum erkeklerin hepsi horluyor:w00t::laugh::laugh:[/size]hepsimi

yapma allah askına :laugh:irresistable wrote:[size=x-large]bayanlar çok iyi yemek yapabilir ama erkekler yapamazlar:whistling:[/size]Ay ayyyy
bu konu beni gercektende cok güldürdü..
birde genelleme yapıosunuz ya
Yemek yapma konusunda kızların buyuk bi bolumunden daha iyi olduguma inanıyorum
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler paylasım için,
Mehmet AKINKatılımcıcok güzel resimler ve cok güzel bir arsiv olmus teşekkürler
Mehmet AKINKatılımcı
Mehmet AKINKatılımcıbende yarın once postahaneden bi telefon hattı alayım sonrada adsl e basvuruyu yapacam.
ama burda smile adsl yok :S
Mehmet AKINKatılımcıben bu diziyi cok seviyorum ama asıl oyunculardan biri ata demirer olmayınca ilk baslarda cok garipsemiştim ama daha sonradan eski havasını tekrar geri kazandı bence
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler bilgilendirmelerin için.
msn adresinin sifresini caldıranlar, şifresini unutanlar bu yolu denemelisiniz
Mehmet AKINKatılımcıhepsini ekledim msn e

Mehmet AKINKatılımcıcok super ya
ne yaratıcı insanlar var boyle yaratıcı cumleler kuran 
Mehmet AKINKatılımcıirresistable wrote:dilara wrote:[size=x-large]тαвiкi ∂є вiттєя:icon12:
вαşкα вiя çiкσℓαтα αѕℓα уємєм:bravo:[/size]:9992iu:
sizi gidi bitter canavarları sizi :w00t:
Mehmet AKINKatılımcıdünya barıs günü kutlu olsun
1 Eylül 2007: 14:12 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #38766
Mehmet AKINKatılımcıbritanya
Mehmet AKINKatılımcıdilara:
Fenerbahce ve kültür ve sanat bolumune moderator olmustur.Konyalı2007 Eglence menunun supermoderatoru olmustur.
her iki yoneticimizede gosterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz
- YazarYazılar