Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıders talepleri nezaman baslıyor.
Yaz okulu 25 haziranda baslıyorsa ne kadar surer.
ve de ders taleplerini hemen yapalım ozaman.
bizim zaten 16 haziranda bitiyor finaller :Shttp://veteriner.uludag.edu.tr/akademik_takvim.htm
ben bir yazı buldum sayfanın altında ama onlarda 2008 için :whistling:2007-2008 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
YAZ ÖĞRETİMİ AKADEMİK TAKVİMİ16 Haziran 2008 – 20 Haziran 2008 Ön Kayıt (5 iş günü)
23 Haziran 2008 – 27 Haziran 2008 Kesin Kayıt (5 iş günü)
30 Haziran 2008 – 15 Ağustos 2008 Yaz Öğretimi (7 Hafta)
18 Ağustos 2008 – 20 Ağustos 2008 Yaz Öğretimi Sınavları (3 iş günü)
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler magicX,
Ders notlarını rapidhare e yuklemektense sitemize eklenti olarak yuklemenizi tavsiye ederim, kiş bu şekilde silinme derdinden de kurtulmus oluruz.bu arada notlar için ellerine saglık
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler SensatioN, Gerçektende güzel bir arşiv olmuş.
Ellerine sağlık8 Haziran 2007: 14:36 yanıtla: MERCK GIDA MİKROBİYOLOJİSİ UYGULAMALARI (Editör: Prof. Dr. A. Kadir HALKMAN ) #35470
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler apolatt,
kitabı bizimle paylaştığın için.
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar ogancan, size attıgım özel mesaja karsılık cevap verdiginiz için teşekkür ederiz..
Ankara Üniversitesi Yönetici takımında sizide görmekten mutluluk duyarız..8 Haziran 2007: 12:11 yanıtla: FAYDALI BİLGİ…TÜRKİYE’DE VETERİNER HEKİMLİK ÖĞRETİMİNİN TARİHİ VE GELİŞİMİ #35461
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler kyelebeyk, güzel bi calısmaymıs cidden
Mehmet AKINKatılımcıbu tarz oyunlarda basarılıyım galibaa..

sabırlı davranarak ve strateji planlayıp oyle evam edin işinize..
hersey bi kerede olsun derseniz yazık olur ekonominize
Mehmet AKINKatılımcıyakında diger siteler içinde ipucları verilecektir
Mehmet AKINKatılımcıchat odasındaki keyifli sohbetlerinizden dolayı teşekkürler hepinize
Mehmet AKINKatılımcıbende de slight seklinde yok ama bulursam yuklerim hemen
Mehmet AKINKatılımcıpaylasım için teşekkürler
Mehmet AKINKatılımcıkeske enzimlerden baska verilen notlarıda yukleseydi texas38..
sınavdan sonra gec olabilir.:sleep:
Mehmet AKINKatılımcıbu sadece rapidshare için anlatım

internete yukleme lafı cok buyuk olmus texas38:w00t:
Mehmet AKINKatılımcıBURAK wrote:ya bazıları okunmuyoo bunların napcazsorun duzeltilmiştir..
şimdi okunabilir şekilde indirip bakabilirsiniz
Mehmet AKINKatılımcırefikk wrote:SAYIN SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞ PDF DOSYALARINI AÇAMIYORUZ Bİ DÜZELTİRMİSİNİZ. BİRDE SÜREKLİ HATA MESAJLARI VARUyarınız için çok teşekkür ederim..
gerekli duzenleme yapılmıstır..
şimdi rahatca indirebilirsiniz - YazarYazılar