Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıbi evimdeki notları arayayım..
varsa atarım eve gidince hemen.
Mehmet AKINKatılımcıwolf wrote:Sayın Prof.Dr adayı, İntörn Veteriner Hekim, hatta ve hatta Erciyes Üniversitesi Rektörü Aday Adayı Prof.Dr. adayı Hüseyin Tepeli beyefendiye saygılarımı sunar, eserleri ile bilim dünyasına yaptığı katkılardan dolayı şükranlarımı sunarım.:bravo:sen bugun resmi biyerleremi gittin.. ne bu konusma boyle duygulandım valla..
:bravo::bravo:
bu arada teşekkürler sayın [size=medium]provet..[/size]20 Mayıs 2007: 20:22 yanıtla: Süt ineklerinin beslenmesini başlıca 4 dönemde incelemek mümkündür #35322
Mehmet AKINKatılımcıpaylaşımın için teşekkürler vetanıl
Mehmet AKINKatılımcıgüzel fikir sunmussunuz arkadaslar..
tabikide olabilir.. her turlu destek için hazırız ve sizlerinde destegini gormek güzel..
veterinarium bolumune e-dergi diye bir bolum acabiliriz.. bolumun yonetiminide Vetturk yoneticilerine veriririz.
onlarında sitemizde kendilerine ozel forumu olur..
e-dergi bolumune tıklandıgı zaman sitelerine yonlendirme de atabilirim..sitelerinin yonetici arkadasları ile msn de gorusuyorum su anda
Mehmet AKINKatılımcı[size=medium]merhabalar vetturk,
tanıtımınızı bende yapmayı dusunuyordum ama sizin yapmanız daha güzel olmuş..
Sitemizdeki arkadaslardan derginize yazılar için yardım edecegini dusunuyorum..
gercektende güzel bir proje olmus e-dergi yapmanız..
hepinizi tebrik ediyorum ve teşekkürler diliyorum.
başarılar dilerim..
yeni cıkan sayılarınızın haberlerini bizlerede bildirirseniz cok mutlu oluruz http://www.veterinerhekimiz.biz olarak.. :flowers::flowers:[/size]
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler..
güzel site, eger sizin ise elinize saglık..:flowers:
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar yorkshire s ,
Sitenizi ilk acıldıgından beri biliyorum.
hatta ben sizin reklamınızı yapacaktım güzel site diye ama sınavlardan zaman bulamadım.
hatta sitenizden yoneticiler ile de konusmustuk bu konu hakkında..
tabikide istediginiz reklamı yapabilirsiniz..
bu güzel hayvanları sayenizde daha iyi anlayabiliyoruz.
teşekkür ederim
Mehmet AKINKatılımcıerasmus programıyla İtalyada olmanıza sevindim ve tebrik ederim.
ayrıca asıl ben teşekkür ederim ilginizden dolayı..
isterseniz siz geldikten sonrayıda bekleyebiliriz seneye için..
hem final vize derdi de olmaz hem size hem bize
Mehmet AKINKatılımcıLigin bitemesine daha 2 hafta var ama Fenerbahçe şampiyonluğu garantiledi.Hayırlı olsun
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar equidae.it,
bizde erciyes üniversitesi olarak Atçılık klubu kurduk.
Eger klup olarak gelmemize izin verirseniz ve bizde burdan butceyi ayarlayıp gelmeyi çok isteriz.
bizim faaliyetlerimiz Nevşehirde Akhal-teke at çiftliğinde ata binmek oldu.
ve bahar şenliklerinde Standımızda Bir midilli at ile klubumuzu tanıtacagız insallah..
tekrar bilgilendirmeleriniz için cok teşekkür ederim..
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkür ederim bilgilendirmeniz için..
Bende geçen gün binicilik dersi aldım ama bu ayrıntılar daha güzel olmuş.. :flowers:
Mehmet AKINKatılımcıMesajı neden kaydetmedin :whistling:
M Y A:bravo:
Mehmet AKINKatılımcıKronik Tonsillit hakkında baya bir bilgim oldu sayenizde..
teşekkür ederim:flowers::flowers::flowers:
Mehmet AKINKatılımcıarkadaslar gördüğünüz gibi artık Kullanıcı bilgilerinizde yıldız resmi yerine kalp atışlarınız yer alacak :w00t:
ne kadar cok mesaj o kadar cok kalp atımı :bravo:
Mehmet AKINKatılımcı:bravo:Artık kullanıcı başlıklarındaki yıldızlar yerine Rütbenizi yeni resimlerimizdeki gibi sinyaller gosterilecek
- YazarYazılar