Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcısüpersiniz arkadaslar :bravo::w00t::bravo:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler kunt.
super bir resim arsivi olmus baykuşlar ile ilgili..
ellerine saglık
Mehmet AKINKatılımcıFareler Kedileri Endişelendirdi :crying:
D D Y
Mehmet AKINKatılımcıbaybaytar wrote:[size=medium]Vallaha süper olmuş.Askere gitmemiş olan arkadaşlar ayağımızı denk alalım.:bravo:[/size]Aman baybaytar, korktum valla boyle arkadas cok ortalıkta gezen :crying:
insallah yapmazlar diyeyim bari :icon9:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler bilgilendirme için.:flowers::bravo:
Mehmet AKINKatılımcıtexas38 wrote:arkadaşım adanalıların eli yokmu bence sen önce bursadan başlasaydn adanayı en iyi adanalılar analatır.
herkes kendi memleketini tanıtsıntexas38 ilk mesajımı okumadın galiba :w00t:
themem wrote:İlk olarak 01 plakalı Adana şehrimiz ile ben başlayayım bari tanıtmaya, bakalım yarım adanalı olarak ne kadar tanıtabilecegim.
irresistable ye saygılar:bravo::bravo::bravo:
Evet şimdide senden senin memleketinin tanıtımını gorelim bakalım bay 38
Mehmet AKINKatılımcıpeki :bravo:
kediden dilenci olurmu diye sormuyorum ozaman..
güzel bi fikirmiş.
acaba fareden nasıl dilenci olur :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler texaS38
hemen bir indireyim bakalım :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıburda verdigim demo versiyonu.
tahminime göre satın aldıgınızda daha çok fonksiyonlu bir programdır.
ben denemedim daha ama deneme versiyonu güzel bir seye benziyordu
Mehmet AKINKatılımcıveteriner_1 wrote:Hoşbulduk,sonunda veteriner hekimliği alanında güzel bir forum buldumTeşekkür ederiz.
Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız http://www.veterinerhekimiz.biz olarak.
başarılar dilerim :bravo:
Mehmet AKINKatılımcılalelide papatyalar yenmiş :flowers:
U Ç Ö
Mehmet AKINKatılımcıcuruksu_c wrote:teşekkürler.google da buldum formu tesaduf umarım faydalandığım ve katkıda bulunduğum bir ortam olur.Emeği geçen herkese tesekkürlersizide aramızda görmekten mutluluk duyarız. :flowers::bravo:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler terxas38
bu aRADA bu sefer iyi bulmussun kaydet linklerini :flowers::bravo:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler yemyap, gerrcektende güzel bir program olmus
YemYap Hakkında
YemYap’ın misyonu Türkiye’de uygun fiyatlı, güçlü ve kolay kullanımlı yem rasyon formülasyon yazılımı, servisi ve desteği vermektir. Bu nedenle YemYap’ın tamamı Türkçe’dir. YemYap, yabancı ülkeler tarafından üretilen yazılımlara ödenen paraların yurtdışına gitmesini önlemek için Yem Sektörünün yazılım ihtiyacına cevap vermek için çalışmaktadır.Kendi yemini yapmak isteyen besicilerden, sektörde öncü durumundaki yem fabrikalarına kadar her türlü yem formülasyon ihtiyacını karşılayabilen YemYap, gelen isteklere göre yeni sürümler yada güncellemeler de yapmaktadır.
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler arkadaslar..
- YazarYazılar