Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıpaylasımların için cok teşekkür ederim vetanil..
ellerin dert görmesin
Mehmet AKINKatılımcıBen de saydım. biraz uzun surdu ama zevkli bi iş
:bravo:
paylasımların için cok teşekkür ederim vetanil..
ellerin dert görmesin
Mehmet AKINKatılımcıpaylasımların için cok teşekkür ederim vetanil..
ellerin dert görmesin
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler texas..
güzel resimler.
ellerine saglık
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar fersun,
insallah köpeğinize kavusursunuz. forumumuzdaki ozellikle antalyalı oldugunu bildigimiz arkadaslara tek tek mesaj atmıs bulunmaktayım.
yardım edebilirsek ne mutlu bize.
Mehmet AKINKatılımcıGörüntülemeler : 50
Konudaki Cevap Sayısı : 5
50 kişi gormuste insallah destek oluyolardır..
:flowers:
Mehmet AKINKatılımcıumarım begenirsiniz.
sitemizi her gun duzenliyoruz nerdeyse tum yonetici arkadaslar iyi olması için.
paylasımlarınızla bize destek olmanız dilegiyle..
:flowers:
Mehmet AKINKatılımcıVetanıl ve kunt ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum :flowers:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler vetanıl tüm fizyoloji ders notları için. bunlar gercektende cok iişimize yarayacak belli
Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]hazırlık sınıfı ders programı[/size][/align]

Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]4. sınıf ders programı[/size][/align]

Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]3. sınıf ders programı[/size][/align]

Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]2. sınıf ders programı[/size][/align]

Mehmet AKINKatılımcı[size=x-large]> Doğum ve jinekoloji notları için buraya bakınız <[/size]
Doğum ve jinekoloji ders notları yukardaki bölüm altında toplanmaktadır.
Buradaki ders notlarını Klinik bilimler ve temel bilimler altındaki başlıklarına taşımaya calısıyoruz.
Başarılar dilerim.. :good:
Mehmet AKINKatılımcıArkadaslar sadece http://www.google.com.tr ye girin ve veteriner diye aratın yeter.
su anda 1.sayfadayız. ve istatistiklere bakıyorum da gunluk en az 150 kişi falan girio siteye.
bi ben giremiyorum bilgisayarım yandı diye :crying: - YazarYazılar