Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcı:w00t::w00t:
işte sıra Sfenks’te ozaman. Bu aksam bana yaklasmayın performansım yerimde galiba..
Başlıyorum sfenks.
[size=medium] Bu aksam uyudugunda gizlice senin evine girecem, (odaya bayıltıcı gaz atarak senide uyutacam)
Evinin tum çıkışlarını, girişlerini su geçirmez bir sistem ile izole edecegim. (kırılmaz cam)
Daha sonra Evinin duvarların yarısından fazlası su dolana kadar cesmeleri acık bırakacagım, (tabi sen uyanırsan o arada bi daha uyku gazı verecegim)
sonra neler yapabilecegimi tahmin ediyosundur. evin içine milyonlarca balık salacagım.
Sonra kalktıgında bir su yatagının uzerinde bulacaksın kendini. kafanı yatakan kaldırdıgında su yatagınıda patlatmış olacaksın..[/size]
[size=x-large]I WANT TO PLAY A GAME SFENKS
(SENİNLE BİR OYUN OYNAMAK İSTİYORUM SFENSK)
BU OYUNDA YAŞAMAK YADA YAŞAMAK SENİN ELİNDE. İPUÇLARINI TAKİP EDERSEN KURUTULURSUN. YADA BU HÜCREDE ÖLÜRSÜN
[/size]

[size=x-large]GAME OVER ( OYUN BİTTİ)[/size]:crying:
Mehmet AKINKatılımcıkendime iyiligi en basından beri yapıyorum.
iyi ki hiç ickiyi denemeye bile yeltenmedim.
bilgiler için teşekkürler lacrimalis
Mehmet AKINKatılımcıya şimdi tam da cevap verecek adama sordun he :bravo:.
ben joker hakkımı kullansamda cevap vermesem:unsure:
Yada soyle kıvırayım, daha adanaya hiç gitmedim o yuzden şimdilik bursa:whistling:Mayonez mi, Ketçap mı???
Mehmet AKINKatılımcıcuma gecesi kınasımı varmıs Reya’nın…… :flowers:
Mehmet AKINKatılımcınusnika, öncelikle bi ara senin msn adresine girer, yüzlercek kız msn sallar kafamdan ve kayıt ederim ve hepsiniin ismine askım yazarım, cep telefonunuda kargoyla istanbula yollarım.
bu arada yeni yaptıgım bedava sms yoluyla usenmeden sana mesaj cekerim. tabi alıcı sen olmayacaksın:flowers:
daha sonra seni gazla uyutarak kacırırım, ve içinde 100.000 tane kedi olan bir kedi ciftligine kedilerle beraber hapsederim.
kedilerin yemini suyunu veririm ama sana asla:unsure:.
daha sonra zaten sen birincisi msn dekileri acıklayamadıgın için ve 1000lerce kediyle başbaşa sabah aksam kalacagın için artık neyden ölürsün bilmem.:sm_cry:
cinayet degil, cınku seni ben öldürmicem, kendin öleceksin:w00t:
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar reşit bey.
prograı yukleyeli uzun bir zaman olmus.
belirli bir sure sonra rapidshare otomatik siliyor kimse indirmeyince.
texas arkadasımız gelince tekrar yukleyecektir programı.
Mehmet AKINKatılımcıyazılarınız biraz kaymıs gibi ama paylasımınız için çok teşekkürler.
:bravo:
Mehmet AKINKatılımcı[size=xx-large]Sitemize uyarlanmıs hali[/size]
evet arkadaslar resimli olarak anlatım yapılmıstır.
100 mesajı gecen konuyu gorme hakkına sahip.
yukarıdaki adrestede sitemiz için bir entegre edilmiş hali.
girin deneyin..:bravo:
Mehmet AKINKatılımcı
windows fun clubum işte
Mehmet AKINKatılımcıisterseniz numarayı gösteriyosunuz mail adresi ile birlikte.
burayı izlemeye devam edin cok kısa bir sure sonra sms gonderirken bedavaya gondereceksiniz.
biliyorum turkcell telsim avea beni hiç sevmiyor ama neyse,,,:unsure:
Sömürün… :w00t:
Mehmet AKINKatılımcıYöntici arkadaşlar yakında size nasıl resim ekleyeceğinizide açıklarım yönetim odasında, sizde kategorilere resim eklersiniz.
arka fonu degiştirebiliriz yada isterseniz güzel bir müzik koyabiliriz :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıherseyi iyi güzel dusunmusler tamam ince kart gibi bişey de,
ben olsam buna blootooth kulaklık yapardım :bravo:
hatta abartıp guınes enerjisinle sarz olsun falan derdim neyse :whistling:
Mehmet AKINKatılımcışu renklerin güzelliğine bakın bir Yeşil BEyaz.:flowers:
Yeşil bursadan bu güzel nostalji için teşekkürler nusnika:bravo:
Mehmet AKINKatılımcı

Mehmet AKINKatılımcı

- YazarYazılar