Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıTema yapmadan önce bilmemiz gerekenleri kısadan anlatayım.
Temanın içinde istediğiniz resimi istediğiniz yere koyabilirsiniz. Kenarlarından tutup istenilen boya ayarlıyabilirsiniz temanın üzerindeyken. Fakat bu tema üzerindeki ayarlama resim temanın iş bitiminde çok yüksek KB lara hatta 1 MB tı geçmesine neden olacaktır. Resimleri önceden ayarlayıp küçültmeniz gerek.Yaptığınız bir şeyi geriye giderek kaldırabilirsiniz Ctrl+Z
Yaptığınız bir şeyi ileri giderek tekrardan koyabilirsiniz Ctrl+YProgram çok ağır çalışmaktadır. Hangi makine olarsa olsun hangi işletim sistemine sahip olursa olsun programın çok ağırdır. Makinem kaldırmıyor diye düşünmeyin.
Programın ağırlığı nedeniyle arada sırada işlemlerinizi orta yerinde kilitlenir kalır. Bu durumda programdan save ederk çıkıp tekrardan girip temanızı açıp “edit” yapın ve işlemlerinize devam edin.Değiştirmek istemediğiniz birimleri “EDİT” > “SETTİNGS” > “OK” > “SAVE” yapıp değiştirmeden geçebilirsiniz.
Tema görüntü sayfasının yanında bulunan menüleri açıklayayım;
ZOOM: Teman sayfasının görümününün büyütüp küçültmeye yarar. İdeal bol %200
DİM : menülerin netliğini ayarlar. Puslu yada net görüntü için ayar alanıdır.
ICON WİZARD menüdeki iconların netliğini ayarlamaya yarar.
COLOR : Renk seçmenize yarar.
MASK : ikinci bir renk katar. (renk seçeneğini bulamadım)TEMA YAPALIM ARTIK
(RESİM 1)

Görüntünün sol (size göre) alt köşesinde “create new theme” tuşuna basarak boş bir tema sayfası açıyoruz.
(RESİM 2)

Karşımıza gelen menüden THEME NAME yazan yere tema ismini AUTHOR yazan yere temayı yapan kişinin ismini girin (bu bölüme istediğinizi yazabilirsiniz nick, kendi adın v.b.)
Temada neleri değiştirmek istiyorsanız kutucukları işaretleyerek seçiniz. Amacınız sadece background değiştirmekse sadece “BACKGROUND” yazan yeri işaretleyiniz. Hepsini değiştirmekse “ALL” tuşuyla hepsini seçili hale getiriniz ve “OK” tuşuna basınız.BACKGROUND
Background sayfasıyla menü karşınıza gelecektir. (size göre) sağ üst köşede “BROWSER” sayfasını açarak bilgisayarınızdaki resimlerinizi oradan bulup temin edebilirsiniz.
(Bkz RESİM 3)

Değiştirmek istemediğiniz birimleri “EDİT” > “SETTİNGS” > “OK” > “SAVE” yapıp değiştirmeden geçebilirsiniz.
Background resimleri 180X220 boyutlarında olmalıdır (6600 için istenen boyuttur). Tema eğer telefona atıldık dan sonra kenarında boşluk (beyaz alan) kalıyorsa resminizin boyutu küçük gelmiş demektir.
Bilgisayarınızdan background için resminizi seçtikten sonra altaki “PREWİEW” tuşuna basıp çıkan ekrandan koyduğunuz resmin menülerde nasıl göründüğünü rahatlıkla izleyebilirsiniz. “SAVE” tuşuna basarak Background sayfasını kaydediyoruz.
Menünün sol tarafındaki areas kısmını tıklıyoruz
NOT: Save edilmeyen tek bir bölüm yada icon olursa bile temanızı .sis dosyası haline getiremezsiniz.
Mehmet AKINKatılımcıya texas her eve lasımda bizim evde bilgisayar yoksa ne olcak..
Programı Cd yada dvd ye yazıp orda arsiv olarak saklamamızda yetiomuuki ?

Bari her bilgisayara de de bole cumleler kurdurmak zorunda bırakma beni
Mehmet AKINKatılımcıEE…. KAyserili Adam işini Bilio..
Cocuk bi zeki ama Babası dahada zeki..
Pazarlık son safhada
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler ecel..
Paylaşım için cok sagol..
Mehmet AKINKatılımcıevet arkadaslar test ettim onayladım..
inanmayan bizim sitenin adını vererek saldırı ve diger işlemleri yukarda verilen adresten yapabilir.
Tek tusa basarak istediginiz siteye istediginizi yapabiliosunuz. Yazılım ve hackerlik bilmenize gerek yok.
Yukarıdaki site sizin adınıza gercekleştiriyor zaten herseyi
Mehmet AKINKatılımcıarkadaslar bu konu acıldı. lütfen konulara bakarak konu acalım.
Mesajı tekrar duzenliyorum..
Bu arada Turkcelle Baglan Hayata
Mehmet AKINKatılımcıteşekkür ederim arkadaslar. işinize yaraması yeter..
Hersey hepimiz için
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler vetanıl..
Başlıgı duzelttim..
Mehmet AKINKatılımcıeloruz teşekkürler köpek ırk resim ve kısa tanıtımları için..
notlarda sorun yok.. kafede sadece program yuklu olmadıgı için bakamamıssındır
Mehmet AKINKatılımcısfenks cok teşekküler notlar için..
Mehmet AKINKatılımcıyok ne haddime. eger taş banaysa oyle bi niyetim yok

Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler sfenks..
saol..
Mehmet AKINKatılımcılink kontrol edilmiştir.. hiç bir sorun yok.. dosyayı acmak için programın yuklumu.. o yuzden acamamıs olabilirsin..
teşekkürler vetanıl
Mehmet AKINKatılımcıtexas38_hakan..
ellerine saglık..
çok teşekkürler paylaşım iiçin..
Mehmet AKINKatılımcıbunlar cok iyi olmus..
kuş gözlemciler için bire bir…

- YazarYazılar