Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıdolapta pasta mı vardı?
Bilmem birileri ben gormeden gece yemişler heralde.. gerci evde tek kalıyorum ama.. kediler yemiştir onu kediler…Bek ne sorcam, sen niye bugunlerde nete fazla giremiyosun
Mehmet AKINKatılımcıParmak arası terliklerine biraz ara ver. bu arada sana Özel mesajdan atacağım ilaçları al. (Buraya yazarsam reklam yapıyorum sanarlar)
Tarif ettiğim gibi kulan 3 gün sonra bişeyin kalmaz.Ya Doktorlar ben yesil cay bulamadım bu saatte, ve hala uyumadım, yardım……
Mehmet AKINKatılımcıTamam burdakiler kendileri gibi erkek çocuk yapmayı planlamışlar ve başarmışlar.
Ama butun erkekler böyle yapar diye yorumlamasak
AMa yinede cocuklara genelde anneler bakar.
Peki bunların annesi nerdeymiş, bu hale gelene kadar bu yaramazların?
Mehmet AKINKatılımcıAsıl kahraman biraz korkak çıkmış aslında..
Asıl kahraman aslında bi kızı seviyomus karsı koyden.
Ağanın kızı…
Peki bu kıza ne olmus?
Mehmet AKINKatılımcıAma bunların babalarıda cok Hızlı çıkmış. bu yastan daha neler ogretmiş

Coookkk ayıp..
Mehmet AKINKatılımcıSırtınmı ağrıyor… Çok kötü.. Senin az vaktin var. 3 vakte kadar ya iyileşirsin yada…
Ama sana tavsiyem sırtına iyi bi masaj yaptır.
Ya bende sabahtan beri uyuyamıyorum. ne yapsamda uyusam acaba ??
Mehmet AKINKatılımcıTaksiden inince asıl kahramanı köpekler kovalamış..
Köpeklere ne olmuş?
Mehmet AKINKatılımcıyok tutmadı. ben genelde yazın gitar kışın saz çalarım.
Alttaki kullanıcı bu gun çok gezmiş eğlenmiş?
Mehmet AKINKatılımcıMiyavlamayan Nankör Kedi…
İ. A. Y.
Mehmet AKINKatılımcıYarabandınla sar sen orayı, bi arada muaynaneme gel bi pansuman yapayım bişeyi kalmaz.
Doktorcuum..
Cabuk yetiş..
burnum kanıyo
Mehmet AKINKatılımcıpeki sagol..
Bende Senin için Yarın oynicagımız macta en az 3 gol atarım
Mehmet AKINKatılımcıbende kaçtım karakoldan gizlice.
Sonra yolda gelirken bi taksiye bindim.
Taksiye ne olmus
Mehmet AKINKatılımcı[size=medium]İşte sıra bana geldi :sauer014:[/size]
[size=medium]İnsanın nasıl öldürüleceğini bilmesi de kötü olur heralde :kustummm:
Evet Açıklıyorum.
Seni Karanlık bir gece yarısından evinden kaçırılmış süsü vererek kaçırırdım önce. Sonra tuz oranı yüksek bir deniz kıyısında iskelede bir sandalyeye bağlardım. ve 3 dk’da bir tam tepene bi su damlası düşürür,önce seni çıldırtırdım. daha sonra bende buna daha fazla dayanamayıp, çantayla getirdiğim dinamitlerin fitillerini yakardım. Tabi buna dayanamıcagım için bende kendimi sandalyene bağlayıp yanında patlardım. tabi tum parcalarımız tuzlu suda kaybolurken…
Diye devam eder işte ne bilim. Öldürmesek olmaz mı.
Daha hayatta yasanacak cok sey var herkez için.[/size]
[size=medium]Alttaki ama ben kendimide öldürdüm sen kime cinayet planı kurcan bakalım[/size]
Mehmet AKINKatılımcıSağa Sola Zorlama….
S B A
Mehmet AKINKatılımcıbende seni sihirli değneğe çevireyim de gör.
Ama bu değnek hep elimde kalacak.. - YazarYazılar