Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
meryem2281Katılımcımurat bey tekrardan biraz önce tekrardan götürdüm muhabbet kuşumu veterinere gerci gene pek ilgilenmedı desem yalan olmaz.sadece bakktı ve ip var ayagından yaptı bende ayagına biz zaten baktık ipın bulunmadıgını söyleyınce kafesten cıkardı ve kendı inceledı ayagı ve yokmuş dedı bana!!uyguladıgım tedaviyı söyledım teramcn merhem sürüyorum 2 gündür dedım bende size onu verecektım 5 gün sabah aksam sürün dedı başkada birşey demedı zaten gene ,kuşlara çokta elle müdahale yapmak istemiyoruz çok hassas oldukları için deyıp durdu bana açıkcası memnun oldunmu diye sorsanız tabikide aslda diye cevap veiırım buna..
meryem2281Katılımcıanlıyorum murat bey çok teşekkür ederım yardımcı oldugunuz için haklısnız gerçekten net üzerinden bir tedavi yanlış olacaktır.ozaman yarın ilk işim veterinerin yolunu tutmak olacaktır umarım en yakın zamanda tedavi yanıt verir açıkcası korktumda ayagına birşey olacak dıye.
meryem2281Katılımcıama ben burda bulunan veterinere götürdügümde kırık olmadıgını söyleyip benı gönderdi açıkcası ve bu benı çok rahatsız etti,bir veteriner nasıl anlayamaz bu durumu,peki siz yardımcı olabilirmsiniz ne bileyim resim falan yollasam size yani benım bulundum yerde başka bir veteriner helimde yok zaten :(ama artık tek çarem oraya götürmek anladıgım kadarıyla..
meryem2281Katılımcıvermiş oldugunuz bilgiler için çok teşekkür ederım tekrardan,
iyi günler.
meryem2281Katılımcıpeki murat bey kırılma olma olasılıgı yoktur dimi,veteriner hekim kırılma olmaıdıgını söyledı bana ama daha bir iyileşme görmedıgım ıcın çok merak ediyorum durumunu bende,pekı sizce nekadar zamanda bir iyileşme gösterirr ayagı tekrarrdan çok teşekkür ederım yardımınız içinde.
meryem2281Katılımcıbenım bulundugum yerde veteriner var mutlaka ama daha önceden yaşadıgım problemlerden dolayı o veterinere götürmek istemıyorum kuşumu.ünkü çok bilinsizce yapmış oldugu şeyleri biliyorum.ama birşekide buna çözüm bulacagım mutlaka cok teşekkür ederım yardımınız için..
- YazarYazılar