Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Murat KUTAYKatılımcıtabiki…
Murat KUTAYKatılımcıBU KONULARI HER TELDEN BÖLÜMÜNE DEĞİLDE …
KEDİLER BÖLÜMÜNE YADA KEDİLER SIKÇA SORULAN SORULARA AÇSANIZ SANKİ DAHA FAYDALI OLACAK GİBİ ?
Murat KUTAYKatılımcıBEN YOKUM LİSTEDE OLEYYYYY

Murat KUTAYKatılımcıİLKİ BİLİNEN BİR OLAY…KÖPEK VE YILAN HZ.ADEM İN YEDİĞİ ELMA AĞACII KORUMAYLA GÖREVLİ HAYVANLARDI VE BUNDA BAŞARISIZ OLDULAR…
İKİNCİSİ İSE KENDİ YORUMUM ..BELKİ OLABİLİR DİYORUM….
Murat KUTAYKatılımcıBİLEMEYENLERE DE BAŞARISIZLIKLAR MI?

Murat KUTAYKatılımcı
Murat KUTAYKatılımcı1 GÜN BİLE YAŞAYAMAYAN İNSANLARA…….
Murat KUTAYKatılımcıAğlayan hayvan gördünüz mü?

Evet, ağlayan hem de hüngür hüngür ağlayan hayvan gördünüz mü? Ben gözümle gördüm. Hürriyet Gazetesinde 5.01.2008 günü sf: 17 de yayınlanan, gözlerimi yaşartan köpeğin üzüntüsünü, acısını görünce bunu sizinle paylaşmak ve ağlayan hayvanları size anlatmak istedim.
Önce resme bir bakın, boz köpek, ölmekte olan siyah köpeğin ayaklarına, burnuna dokunuyor. Belki de, “kalk ölme ne olur arkadaşım” diye üzüntü içinde ona yalvarıyor. Boz köpeğin kulakları sarkmış, yüz hatlarına bir bakın nasıl üzüntü ve ızdırap içinde, arkadaşının başında ümitsizce oturuyor ve ona ümitsizce bakıyor. Onun başına başını koymuş, sıkıca sarılmış, ne dersiniz bu köpek ağlamıyor mu?
Cevat Kulaksız
Murat KUTAYKatılımcıEVET ARKADAŞLAR…
DİKKATLİCE BAKTIĞIMIZDA ZOR DOĞUMLARA MÜDAHALE EDEN VETERİNER HEKİM ARKADAŞLARDA KARŞILAŞMIŞTIR….İNEKLERDE DOĞUM ESNASINDA SIK SIK GÖZ YAŞI DÖKERLER…
Murat KUTAYKatılımcıPAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER….GÜZEL BİLGİLER…
Murat KUTAYKatılımcıBENCE HAYVANDA 3 HASTALIK MİX OLARAK SEYRETMEKTE….
AĞIDAKİ LEZYONLARA BAKILDIĞINDA AĞIZDA STOMATİTİS….
AYAKTAKİ LEZYONLARDA ..DİGİTAL DERMATİTİS..
MEMELERDE YALANCI ÇİÇEK DEDİĞİMİZ…PSEUDOPOX SEMPTOMLARI…

Murat KUTAYKatılımcıMERHAMET ETMEYENE MERHAMET OLUNMAZ….
TEŞEKKÜRLER….
Murat KUTAYKatılımcıKÖPEK CENNETTE ELMA AĞACINI BEKLEMEYLE GÖREVLENDİRİLDİKTEN SONRA…BU GÖREVİ YERİNE GETİREMEMİŞ VE İTAAT EDEMEMİŞTİR..
BU NEDENLE BU AÇIĞI KAPATMAK VE KENDİNİ AFFETTİRMEK İÇİN İTAAT KONUSUNDA DİĞER HAYVANLARA KARŞI DAHA ÖZVERİLİ DAVRANIYO DA OLABİLİR ?
Murat KUTAYKatılımcı
HERKEZ SENİN GİBİ YENİ OLDUĞUNDAN KORKMA ..DERS ÇALIŞMAYA GELİNCE ..GÜNLÜK ÇALIŞAN ARKADAŞLAR HEP BİZDEN DAHA BAŞARILI OLMUŞTUR…
Murat KUTAYKatılımcı
BELLİ OLUYOR DEMEK
AMA KARAR VERMEK ZOR … - YazarYazılar