Oluşturulan forum yanıtları
7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
- YazarYazılar
-
tekcanhakanÜyeAllerji derken nasıl semptomları kastediyorsunuz.
tekcanhakanÜyeSelam.siteyi günlük takip ettiğimi söyleyebilirim.özellikle sığır hastalıkları ve olgu tartışmaları bölümlerini…görev verilirse yerine getirmeye çalışırım.Teşekkürler
tekcanhakanÜye‘Sağımı izleyen 2 saat içerisinde sütün sıcaklığının 10 0C’ye düşürülmesi mikropların çoğalmasını önler.’ ifadesine katılmıyorum.
Sağımı takiben sütün +4 dereceye düşürülmesi gerekir .bakteri faaliyetlerinin minimuma indirilmesi açısından
tekcanhakanÜyeAynı zamanda Konya Selçuk Üniversitesinin bu değerli hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
tekcanhakanÜyeteşekkürler
tekcanhakanÜyeneden şifre koydun dostum .açılmıyor dosya
tekcanhakanÜyeneden şifre koydun dostum.açılmıyor dosya
- YazarYazılar
7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
