Oluşturulan forum yanıtları
7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
- YazarYazılar
-
tekcanhakan
ÜyeAllerji derken nasıl semptomları kastediyorsunuz.
tekcanhakan
ÜyeSelam.siteyi günlük takip ettiğimi söyleyebilirim.özellikle sığır hastalıkları ve olgu tartışmaları bölümlerini…görev verilirse yerine getirmeye çalışırım.Teşekkürler
tekcanhakan
Üye‘Sağımı izleyen 2 saat içerisinde sütün sıcaklığının 10 0C’ye düşürülmesi mikropların çoğalmasını önler.’ ifadesine katılmıyorum.
Sağımı takiben sütün +4 dereceye düşürülmesi gerekir .bakteri faaliyetlerinin minimuma indirilmesi açısındantekcanhakan
ÜyeAynı zamanda Konya Selçuk Üniversitesinin bu değerli hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
tekcanhakan
Üyeteşekkürler
tekcanhakan
Üyeneden şifre koydun dostum .açılmıyor dosya
tekcanhakan
Üyeneden şifre koydun dostum.açılmıyor dosya
- YazarYazılar
7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)