Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 1,486 ile 1,500 arası (toplam 1,724)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Telefon konusmasi #48048

kusura bakma beni askere aldılar telefonla konuşurken,açık kaldı.Sende iyi beklemişsin hatta 15 ay:)…

kapatıyorum konyalı bir isteğin var mı buralardan?

yanıtla: hapishanede kim sag kalır? #49932

Eee Mehmet,bu soruların cevapları neler:)merak etmeye başladım.

yanıtla: en ünlü katillerin cinayet resimleri+50 #49930

Allah’tan korkmaz,kuldan utanmaz olan bit yavruları(halk dilindeki adını kastediyorum) ne yapacaklarını şaşırmışlar,fantazi denemişler öldürdükleri insanlar üzerinde.Kimsenin hakkı kimsede kalmadı şimdiye kadar,kalmaz da.

yanıtla: Sincap ve Fındık #49921

3 dakikada yer ama ormandaki diğer sincaplar açısından bu pek iyi olmaz.Durmadan fındık yiyen bir sincap sürüsü çok tehlikeli olabilir:)

:Forum37:

yanıtla: arkadaşlar acil… #49918

Denilen vaka incontinentia lactis olgusudur…

Tedavi için meme başı sfinkteri çevresine birkaç noktadan intradermal olarak tüberkülin iğnesi ile 0.1 ml Lugol veya Dondren verilmesi yeterli olur…

Sağlıcakla kalın.

yanıtla: KARAKALEM HAYVAN ÇİZİMLERİ…. #49870

Bazıları çizim değil…Bilgisayardan yapılmış.Normal fotoğraflara kara kalem görüntüsü verilmiş.Ama karakalem olanlar gerçekten güzeller.

yanıtla: Selam! #49869

Aleyküm selam….

Okumak gerçekten zor.Yata yata 4. sınıfa kadar geliyorsun sonra tokatı vuruyorlar ensene:)4 ve 5. sınıf zor.İlk sınıfta konulara ve latinceye yabancı olduğun için zor geliyor.Çalışırsan herşey kolay.

yanıtla: İŞTE CHAROLAİS ……. #49868

Çok sevdiğim tatlı görünüşlü ve sakin mizaçlı bir ırktır…Danaları çok tatlı olur:)ileride besleriz inşallah ama kestirmem,maskotu olur çiftliğin.

yanıtla: ELEKTRON MİKROSKOBU GÖRÜNTÜLERİ…. #49847

Böbrek taşı kristallerinin görüntüsü muhteşem…

Alalh-u Teâlâ’nın ne kadar iyi bir sanatçı olduğunu tekrar anladım…

yanıtla: Zaman makinesi mümkün birşeymi sizce ? #49835

LOST dizisini izleyenler bilir…Zamanda yolculuk mümkündür…;)

yanıtla: Lyme Hastalığı Nedir? #49833

Lyme hastalığının sadece kenelerle yayıldığını biliyordum,detayları fazla bilmiyordum…Açıklamalar için sağol…

yanıtla: Son PosT. #49832

Hiçbir zaman son post olmayacağını biliyorsunuz ama aslında son post olabilir…Mehmet Akın son postu yazar ve konuyu kilitler böylece son post onun olur:Daman duymasın;)

yanıtla: mumya resimleri #49831

Korkarak ölmüşler sanki…

Gördüğüm en iyi mumyalaşma olaylarından…Muhtemelen soğuk yerde çürümelerine fırsat kalmadan korunmuşlar…

yanıtla: slm herkese #49830

Aleyküm selam…

15 yazı görüntüleniyor - 1,486 ile 1,500 arası (toplam 1,724)