Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- 11 Ağustos 2008: 20:25 yanıtla: Kayseri Dohayko Şubesi Tüm Meslektaşlarımızı Bekliyor. İlgi Göstereceğinize Eminim. #49978
Kayseri Dohayko inşallah faydalı olur tüm hayvanlara.Başkanı sınıf arkadaşımdı…Umarım üyelerde faydalı olurlar.
kusura bakma beni askere aldılar telefonla konuşurken,açık kaldı.Sende iyi beklemişsin hatta 15 ay:)…
kapatıyorum konyalı bir isteğin var mı buralardan?
Eee Mehmet,bu soruların cevapları neler:)merak etmeye başladım.
Allah’tan korkmaz,kuldan utanmaz olan bit yavruları(halk dilindeki adını kastediyorum) ne yapacaklarını şaşırmışlar,fantazi denemişler öldürdükleri insanlar üzerinde.Kimsenin hakkı kimsede kalmadı şimdiye kadar,kalmaz da.
3 dakikada yer ama ormandaki diğer sincaplar açısından bu pek iyi olmaz.Durmadan fındık yiyen bir sincap sürüsü çok tehlikeli olabilir:)
:Forum37:
Denilen vaka incontinentia lactis olgusudur…
Tedavi için meme başı sfinkteri çevresine birkaç noktadan intradermal olarak tüberkülin iğnesi ile 0.1 ml Lugol veya Dondren verilmesi yeterli olur…
Sağlıcakla kalın.
Bazıları çizim değil…Bilgisayardan yapılmış.Normal fotoğraflara kara kalem görüntüsü verilmiş.Ama karakalem olanlar gerçekten güzeller.
Aleyküm selam….
Okumak gerçekten zor.Yata yata 4. sınıfa kadar geliyorsun sonra tokatı vuruyorlar ensene:)4 ve 5. sınıf zor.İlk sınıfta konulara ve latinceye yabancı olduğun için zor geliyor.Çalışırsan herşey kolay.
Çok sevdiğim tatlı görünüşlü ve sakin mizaçlı bir ırktır…Danaları çok tatlı olur:)ileride besleriz inşallah ama kestirmem,maskotu olur çiftliğin.
Böbrek taşı kristallerinin görüntüsü muhteşem…
Alalh-u Teâlâ’nın ne kadar iyi bir sanatçı olduğunu tekrar anladım…
LOST dizisini izleyenler bilir…Zamanda yolculuk mümkündür…
Lyme hastalığının sadece kenelerle yayıldığını biliyordum,detayları fazla bilmiyordum…Açıklamalar için sağol…
Hiçbir zaman son post olmayacağını biliyorsunuz ama aslında son post olabilir…Mehmet Akın son postu yazar ve konuyu kilitler böylece son post onun olur:Daman duymasın;)
Korkarak ölmüşler sanki…
Gördüğüm en iyi mumyalaşma olaylarından…Muhtemelen soğuk yerde çürümelerine fırsat kalmadan korunmuşlar…
- YazarYazılar