Bu forum 81 konu ve 83 yanıt içerir ve en son Tommy35 tarafından 14 yıl 3 ay önce tarihinde güncellenmiştir. 15 konu görüntüleniyor - 31 ile 45 arası (toplam 82)← 1 2 3 4 5 6 → Konu İzlenme Yazılar Son yazı Peynir Teknolojisi Araştırma Ev ödevi Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY PEYNİR TOZU ÜRETİMİ Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Gıdaların Muhafazası Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Et Entegre Tesislerinin Sıvı Atıklarındaki Olası Kirlilik Sebebi Maddeler Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY SÜT TEKNOLOJİSİ (Öğr. Gör. Dr. Pelin F. AKYUVA) Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Süt Ürünleri Teknolojisi (Dr.Barış SÖNMEZ) (ppt formatında) Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Süt Ürünleri Teknolojisi (YOĞURT) Başlatan:Murat KUTAY 1 1 14 yıl 3 ay önce Murat KUTAY Ankara Üni. Süt Hijyeni Sınav Soruları Başlatan:ImraHor 1 1 14 yıl 5 ay önce ImraHor Ankara Üni. Gıda Vize soruları Başlatan:ImraHor 1 1 14 yıl 5 ay önce ImraHor YOĞURT YAPIMI Başlatan:Murat KUTAY 4 4 14 yıl 6 ay önce ArseniK_ atatürk üniversitesi vet fak.2007/2008 EĞİTİM ÖĞRETİN YILI GIDA 1. VİZE SORULARI Başlatan:megaboncuk 5 5 15 yıl 6 ay önce vetomer44 Salmonella Analizi Başlatan:Pharmabiotech 4 4 15 yıl 7 ay önce eRnSnmZ yem maddeleri ve yem teknolojisi (tum notlar) Başlatan:SensatioN 10 10 15 yıl 7 ay önce eRnSnmZ GIDA ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN SANİTASYON Başlatan:Murat KUTAY 3 3 15 yıl 7 ay önce genetikcixy ET HİJYENİ CLOSTRİDİUM BOTULİNUM.pps Başlatan:vethekrec 5 5 15 yıl 7 ay önce samedkukurt 15 konu görüntüleniyor - 31 ile 45 arası (toplam 82)← 1 2 3 4 5 6 → Yeni konu oluşturmak için giriş yapmalısınız. Giriş yap Kullanıcı adı: Parola: Beni hatırla Giriş yap