7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Yazar
    Yazılar

slm arkadaşlar nasılsınız? sizce yeni veteriner fakültelerinin açılmasını istiyor musunuz*

Lord
    Üye

merhabalar mustafa1987, bence bunun için daha erken oldugunu dusunuyorum

carrona
    Üye

bencede erken .Olan fakülteleri daha iyi koşullar saglansa daha iyi olur bence ….

yeterince var oldugunu dusunuyorum once kurulu fakultelere gereklı hızmet verılmelı kesınlıkle karsıyım

Veteriner Fakültelerinde verilen eğitimin kalıtesi ortada
    Hem çok iyi bir eğitim verilse bile Türkiye deki veteriner hekim ihtiyacının üzerinde mezun verilmesi işsizlik sorununu daha da artırır.
    Ayrıca veteriner fakülteleri de fazla tercih edilmediklerinden birkaç fakülte dışında diğerlerinin puanları veteriner fakültelerine yakışmayacak kadar düşük
    Öğrenciler genel olarak veteriner fakültelerinin zorluğundan bahsediyorlar
    Fakat onlara da hak vermek gerekir
    Yterli kapasitede olmadıklarından zorlanmaları normal
    Bn de Ankara Üni. okumaktayım
    Derslere düzenli çalıştığımdan ve biyoloji- kimya yı sevdiğimden derslerde onlar kadar zorlanmıyorum
    Bu söylediklerimden sonra yeni vetriner fakültesi açılmasına gerek var mı kendin ver cevabını

kesinlikle gerek yok yeni veteriner fakültelerin açılmasına olanlara iyi bir hizmet verilmeli mağdur etmemeliler… şuan zaten 17 tane veteriner fakültesi var bunlar üzerinde yenilenme çaşılmaları yapılmalı diye düşünüyorum…

ya en fazla bizim ülkede var veteriner fakültesi bence daha cok cok erken[hr]
    yeni bir fakülteye harcama yapılacağına hazırda bulunanlara harcama yapılsın

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.