Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- batuhan5432Üye
Arkadaşlar tercihimi frontline sırttan damladan yana kullandım size ayrıca yardım etmediğiniz ve saçmada olsa bir tek kelime yazmadığınız içn teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın kolay gelsin
batuhan5432Üyetabi bunun yanında patolojik durumlar var ve genelde onlar görülüyor örneğin ovaryum kistleri gibi
batuhan5432Üyeben de üvez dilara ehehehhe hakikaten hemen hemen aynı ben ya da okuyunca mı öyle geliyor acaba
batuhan5432Üyeviroloji soruları ne ki sen iste patolojiiy bile bulayım ama uludağın peki bi biskrem versem benim kliniğe köpek aşılamayı getirirmisin?
batuhan5432Üyebeni bilgisayarım girmiyor internet explorer sayfası açıyor problem mi avr acep.Bir de size bir sorum olacak bir ineğin doğumu ne kadar gecikebilir ve geciktiğinde herhangibir işlem yapmak gerekir mi ? saygılarımla, kolay gelsin
batuhan5432Üyeehheheh arkadaş heyecan yaptırıyor herhalde anladığım kadarıyla
batuhan5432Üyeolabilirde olmayabilirde gerçi başka türlü olması olası değil di mi:)
batuhan5432ÜyeGeçmiş olsun insanın emek verdiği hayvanının ölmesi üzücü.
batuhan5432ÜyeMamanın protein ve enerji içeriğini artırmanız gerekiyor bu da yetişkin ırklar için özel üretilen mamalarla olabilir.Bunun yanında vitamin ve mineral içeren sarımsaklı doğal premikselerden de ilave ederseniz sorununuz çözülür diye düşünüyorum.Tabi iç parazit tedavisi yapıyormusunuz bilmiyorum ama yapmıyorsanız problem bu da olabilir.Saygılarımla kolay gelsin …
batuhan5432Üyepreziquantel yerine levamizol içeren şurup kullanılması hem uygulaması kolay hemde ekonomik tavsiye edilir.
batuhan5432Üyebu arada senin bu yavru köpeklerinin ırkı neydi eğer alman kurdu ya da Rotweiller ise acil lazım hemen temasa geçersen sevinirim.
batuhan5432ÜyeMerhaba arkadaş süt içirmek zor oluyor dersen normal inek sütünü yarı yarıya sulandır ve 1-2 çay kaşığı şeker at içine ve biberonla ver ya da köpek yavruları içn özel üretilen süt tozları var onlardan alabilirsin ve sulandırıp verebilirsin.İstersen ben temin edebilirim ücreti mukabilinde (hehhehehe yine maliyete çevirdim konuyu)saygılarımla kolay gelsin….
2 Ocak 2008: 12:58 yanıtla: teriyer köprğim 2 gündür kusuyor hafif ateşi var lütfen yardım edin #46411batuhan5432ÜyeBu konuda bir anormallik var sadece vitamin eksikliğinden bu kadar semptom göstermez.Polivit gibi dandrik bir beşeri ilaçda hemencecik iyileştirmez.Mutlaka başka bir şeylerde uygulamış olması gerekli derim ben yanlışmıyım ?
batuhan5432Üyeher zaman antibiyotik ağrıyı çeksin problem değil ama hastalığı iyileşsin:)
gerçek mi cesaret mibatuhan5432Üyeotobüs
- YazarYazılar