1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 131)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: BESİ HAYVANLARI İLE İLGİLİ #48357

Doğru ömrünü uzun eder çünkü yabancı cisimleri midede toplayıp RPT den kurtarır ve böylece ömrünü uzatmış olur.Saygılar kolay gelsin

yara sağaltımında benimde nacizane bir denemem oldu.Uludağ mezunu olmam hasebiyle theranekron isimli ilacın sık kullandıldığını biliyordum.Bir apse vakasında birde ürtikere benzeyen çok kötü bir yarada kullandım her ikisindede sonuçlar mükemmel kullanın ve görün.Saygılar sağlıcakal kalın

yanıtla: ……. #48137

serhattan başka dost bulamadın mı ? ondan olsa olsa tost olur.İç hastalıkları bilgiside normal bir meslaktaşımızla aynı olduğuna gözlerimle eminim.Saygılar serhat a hayır .eeeehhehehe

yanıtla: ben de veteriner olacam #47956

veteriner hekimin acemisi, iyisi kötüsü olmaz.Veteriner hekim mesleğini icrasında asla tereddütlü davranmamalı ve kendini küçük görmemelidir.Saygılarımla sağlıcakla kalnı..

yanıtla: BUZAĞI İSHALLERİNİ ÖNLEME YOLLARI #47917

ya arkadaşlar bunları yazıyorsunuz ama yetiştirici gider kendisi uygular bunları ve bize gelmesine gerek kalmaz.Şunu da söylemek gerekli her zaman işe yaramıyor hatta çoğu zaman işe yaramıyor.Çünkü bağırsak mukozasındaki bakteri ve virusları öldüren bir tedavi şekli değil sadece dışkının katılaştırılması adına uygulanan bir tedavi.Bilimsellikten uzak ve nüks oranının yüksek olduğunu düşünüyorum.Saygılarımla sağlıcakla kalın

yanıtla: KÖPEKLER #47886

Bu konuyla ilgili bilginiz varsa yazarmısınız benimde merak ettiiğim bir konu.Uygulaması nasıldır tohumlar satılıyor mu ve benzeri gibi.Saygılar kolay gelsin

Bunu tartışmaya bile gerek yok saıtlmalıdır tabi ki.Neden anlamayan başkaları parayı yesin .Ben satarım ben üzerinde kafa yorarım ben yerim .

yanıtla: buzagıdan kanlı idrar geliyor #47834

su zehirlenmesi daha mantıklı geliyor ama sen genede agresif örümcek’in dediklerini yap.Tabi bir de ürogenital muayene yap derim kardeş.Sağlıcakla kal kolay gelsin

yanıtla: Benim için N’apardın? #47748

Yetmez mi hiç kardeşim yeter tabi.Tırmalarım:) beni çok güldürdü.Sağlıcakla kal can kardeşim benim

yanıtla: Üsteki İçin Cinayet Planı #47688

peri bacalarının altına tramplen yerleştirirdim ve seni peri bacasından ellerin ve kolların bağlı olarak atarböylece bacalara çarpa çarpa ölmeni seyredersim.Muhahhahahahahhahahha:)

yanıtla: KANARYAM 2 HAFTADIR İSAL YARDIM ? #47643

Arkadaş bu uyguladıkların yöntemmi ya ? neyse sen git bir veteriner hekime sana ishal kesici antibiyotik ve pektin-kaolin içeren bir preparat versin bu uyguladığın yöntemler bir işe yaramaz tabi.10-20 ytl paradan kaçarsan yavruyu biraz zor bulursun geçmiş olsun

yanıtla: mrb arkadaşlar #47642

sayın uludağ mezunu dif mümessili arkadaşım neden benim kliniğime gelinimiyor.İlaçlarınızı kullanmaktan vazgeçeceğim haberiniz olsun bir uğrayında anlatın ilaçlarınızı saygılar.Ümit ÇAPCI, ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ Bakacakkadı beldesi merkez mahalle aydemirler sokak Gökçebey/ZONGULDAK

yanıtla: Kanı durduran ilk buluş Türkler’den #47634

transamine i enjektöre çekip bölge üzerine sıkarsanız ya da adrenalin bölgedeki lokal damarların büzüşmesine sebep olup bir süre sonra kanamanın durmasına yol açacaktır.Saygılarımla kolay gelsin.

yanıtla: Acil köpek yemiyor ! #47486

Sağol Themem eyvallah sayenizde :)

yanıtla: Acil köpek yemiyor ! #47484

evet sanırım paraziter invazyon gerçi daha önce paraziter koruma ilaçları uygulamıştım ama tekrar oluşmuş herhalde.İlgin içn teşekkürler saygılar(Bu arada hastamız iyileşti)

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 131)