Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- batuhan5432Üye
sindirim sistemi problemlerinde, ishallerde, metobolizma rahatsızlıklarında, iştahsızlık durumlarında kullandım ve çok memnunum .Muhadil ilaçdanda kullandım ama randıman alamadım.Kolay gelsin
batuhan5432ÜyeMurat gönderilerin ve bizimle paylaştığın için teşekkürler.Ben pozitif bir kaç eleştri yapmak istiyorum; kendimizi geliştirme amaçlı yani.Fluniksin meglumine ve dexhamethasone ayrı bir kategoriye antienflamatuvar ilaçlar kategorisi oluşturularak yazılırsa iyi olur.Ayrıca bu tarz prospektüs bilgilerine her veteriner hekimimiz ulaşabilmektedir bunun yerine kullandığımız ilaçların sonuçlarının güzel olup olmadığına; şu hastalıkta güzel çalışır şunda çalışmaz; fiyatı en uygun ilaç şudur en kaliteliside şudur diye yorum ve gönderi yaparsak daha faydalı olacağını düşünüyorum.Çalışmalarında başarılar kolay gelsin
batuhan5432ÜyeSeni suni tohumlama yaptıktan sonra rektal muayene eldivenini yere atıp görüntü ve çevre kirliliği yaptığın için hapse atardım
batuhan5432Üyediyaloglar süper ama güldürdünüz beni yav.Allah’da sizi güldürsün
batuhan5432ÜyeŞov yaptığım ilaç ağır vakalarda kullanıyorum 1 günde sonuçlar ortaya çıkmaya başlıyor.Bence her klinikte bulunmalı.Hala danrik haplar üreteceklerine türk firmaları bunun muhadilinii çıkartsınlarda fiyatları uygun olsun yav .Neyse kolay gelsin sağlıcakla kalın
batuhan5432ÜyeBen kullandım besi sığırında pneumoni tedavisi için ve bir işe yaradığını düşünmüyorum.Yine Draxxin çözdü olayı tavsiye etmem zaten çok pahalı bir ürün
batuhan5432Üyeçok pahalı bir preparat bunun yerine de-provera kullanın beşeri preparat daha uzun etki ve çok daha ekonomik.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432ÜyeSanovelin kötü ilacı var mı bilemiyorum.Ancak fiyat avantajı yok fazla kazandırmıyor.Bu ilaç yerine daha uygun ilaçlar var elbette.Araştırın bulursunuz .Saygılar
batuhan5432Üyebende Bekombin kullanacağım.İştah açma amaçlı b kompleks karmaları daha iyi en ucuzları bile.Ancak sinir sistemi bozuklukları ve yatar hayvan durumlarında nervit güzel çalışıyor.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432ÜyeDeneyeceğiz bakalım siparişi verdik kilo yapmazsa satanların kafalarına atmayı planlıyorum ehhehehehe
batuhan5432Üyeçalışmayın o zaman arkadaşlar .Bu verilen imkanlarda çalıştığınız süre zarfında kendinizi küçük düşürüyorsunuz.Kendi işinizi kurabilir ve hatta evinizden bile çalışabilirsiniz.Ben meslek etiği hastası değilim ancak bu insani ahlakada sığmaz diye düşünüyorum.Çalışma olanakları için veterinarium bir veterinerin tüm çalışma olanakları kısmına bakabilirsiniz.Saygılar
batuhan5432Üyekardeş kaç aylık olacak buzağılar ve hangi fiyat aralığında olduğunu da yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz sana.Ben zonguldaktayım istersen burdanda bakarız .Saygılar
batuhan5432Üyefabrika yemleri fazla yendiği zaman rumende gazlı şişkinliklere yol açar.Katılmayan arkadaş galiba klinik yapmıyor eğer yapsaydı çok sıklıkla karşılaşıldığını bilirdi diye tahmin ediyorum.Konu kısa olmuş ve bilimsellikten uzak olmuş daha iyi araştırılmasını tavsişye ederim çok geniş bir konu
batuhan5432Üyebunlar ortalama değerlerdir yoksa kayıtları ulaşmaları imkansız.bu nedenlede manasız geldi
batuhan5432Üyebenim görüşümde 2. el kitap almaman tarafında.Meslek hayatın boyunca ihtiyacın olacak onlara internetten taratırım diyorsan yanılırsın herşeyi bulamazsın
- YazarYazılar