Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432
ÜyeDoğru ömrünü uzun eder çünkü yabancı cisimleri midede toplayıp RPT den kurtarır ve böylece ömrünü uzatmış olur.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432
Üyeyara sağaltımında benimde nacizane bir denemem oldu.Uludağ mezunu olmam hasebiyle theranekron isimli ilacın sık kullandıldığını biliyordum.Bir apse vakasında birde ürtikere benzeyen çok kötü bir yarada kullandım her ikisindede sonuçlar mükemmel kullanın ve görün.Saygılar sağlıcakal kalın
batuhan5432
Üyeserhattan başka dost bulamadın mı ? ondan olsa olsa tost olur.İç hastalıkları bilgiside normal bir meslaktaşımızla aynı olduğuna gözlerimle eminim.Saygılar serhat a hayır .eeeehhehehe
batuhan5432
Üyeveteriner hekimin acemisi, iyisi kötüsü olmaz.Veteriner hekim mesleğini icrasında asla tereddütlü davranmamalı ve kendini küçük görmemelidir.Saygılarımla sağlıcakla kalnı..
batuhan5432
Üyeya arkadaşlar bunları yazıyorsunuz ama yetiştirici gider kendisi uygular bunları ve bize gelmesine gerek kalmaz.Şunu da söylemek gerekli her zaman işe yaramıyor hatta çoğu zaman işe yaramıyor.Çünkü bağırsak mukozasındaki bakteri ve virusları öldüren bir tedavi şekli değil sadece dışkının katılaştırılması adına uygulanan bir tedavi.Bilimsellikten uzak ve nüks oranının yüksek olduğunu düşünüyorum.Saygılarımla sağlıcakla kalın
batuhan5432
ÜyeBu konuyla ilgili bilginiz varsa yazarmısınız benimde merak ettiiğim bir konu.Uygulaması nasıldır tohumlar satılıyor mu ve benzeri gibi.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeBunu tartışmaya bile gerek yok saıtlmalıdır tabi ki.Neden anlamayan başkaları parayı yesin .Ben satarım ben üzerinde kafa yorarım ben yerim .
batuhan5432
Üyesu zehirlenmesi daha mantıklı geliyor ama sen genede agresif örümcek’in dediklerini yap.Tabi bir de ürogenital muayene yap derim kardeş.Sağlıcakla kal kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeYetmez mi hiç kardeşim yeter tabi.Tırmalarım:) beni çok güldürdü.Sağlıcakla kal can kardeşim benim
batuhan5432
Üyeperi bacalarının altına tramplen yerleştirirdim ve seni peri bacasından ellerin ve kolların bağlı olarak atarböylece bacalara çarpa çarpa ölmeni seyredersim.Muhahhahahahahhahahha:)
batuhan5432
ÜyeArkadaş bu uyguladıkların yöntemmi ya ? neyse sen git bir veteriner hekime sana ishal kesici antibiyotik ve pektin-kaolin içeren bir preparat versin bu uyguladığın yöntemler bir işe yaramaz tabi.10-20 ytl paradan kaçarsan yavruyu biraz zor bulursun geçmiş olsun
batuhan5432
Üyesayın uludağ mezunu dif mümessili arkadaşım neden benim kliniğime gelinimiyor.İlaçlarınızı kullanmaktan vazgeçeceğim haberiniz olsun bir uğrayında anlatın ilaçlarınızı saygılar.Ümit ÇAPCI, ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ Bakacakkadı beldesi merkez mahalle aydemirler sokak Gökçebey/ZONGULDAK
batuhan5432
Üyetransamine i enjektöre çekip bölge üzerine sıkarsanız ya da adrenalin bölgedeki lokal damarların büzüşmesine sebep olup bir süre sonra kanamanın durmasına yol açacaktır.Saygılarımla kolay gelsin.
batuhan5432
ÜyeSağol Themem eyvallah sayenizde
batuhan5432
Üyeevet sanırım paraziter invazyon gerçi daha önce paraziter koruma ilaçları uygulamıştım ama tekrar oluşmuş herhalde.İlgin içn teşekkürler saygılar(Bu arada hastamız iyileşti)
- YazarYazılar