1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 31 ile 45 arası (toplam 131)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Uludağ Üniversitesi ATLI SPOR TOPLULUĞU #47465

Bir zamanlar ULUDAĞLI’YDIK
    Bir zamanlar ULUDAĞ ATLI SPOR TOPLULUĞU’NDAYDIK

Bitirme tezini nasıl bir konudan aldınız böyle yav .Bence biraz zor bulursunuz bununla ilgili kaynak

yanıtla: Kalbinize kulak verin size krizi haber verir! #47462

Kardeş uzun zaman oldu görüşemeyeli sende yönetici olmuşsun gözün aydın .Çalışmalarında başarılar kolay gelsin.Bu arada hastalıklar kısmında bir hastalık soracağım sana oraya bir göz atıver olur mu ?

Güzel çalışma teşekkürler … önerileri dikkate alacağım

yanıtla: acil hasta var #47358

Yav veteriner hekimin gecesi gündüzü mü olur güzel kardeşim.Gece de olsa cepten ulaşmanız gerekirdi.Bu hayvanların vitaminlerini ve antibiyotiklerini yakından takip edin ve veteriner hekiminize bilgi veriniz.Sağlıcakla kalın

yanıtla: Kedim dengesini sağlayamıyor #47090

Parazit olabilir, sinir sistemi ile ilgili bir problem olabilir, solunum sistemi rahatsızlığı olabilir,vitamin ve mineral eksikliği olabilir.Yani herşey olabilir sen en iyisi kedini bir veteriner hekime götür.Uzun bir muayeneden geçirsin.Burdan görmeden olmuyor.Sağlıcakla kal kolay gelsin.

yanıtla: Bayan güreşçiye şok tokat #47071

Şerefsiz işte n’olcak karısına el kaldıramaz gelir orda artistlik yapar

yanıtla: Sitemiz kapanıyor #47069

Ben bu reklam olayına destek vererek başlatmak için haftaya 25 ytl yolluyorum ve kliniğimin reklamını yayınlamak istiyorum.Eğer ücret düşükse (piyasayı bilmiyorum) bağışş olarakda kabul edebilirsin.Yayınlanmasını istediğim metin şöyle ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ ZONGULDAK’DA HAYVANCILIĞIN VE HAYVAN DOSTLARININ TEK ADRESİ TEL:5327006 ,5327350 (Tabi arka plan ve logo gibi şeylerde ayarlarsan çok sevinirim)
    Bu arada arkadaşlardan biri yıllıklara reklam veren firmaların neden sitemize vermediklerini sormuş.Nedeni şu yıllık komiteleri birebir firmalar ile gidip görüşürler yani davet ederler yoksa seve seve aman vereyim gel kardeşim diye bir olay yok.Bence tün ilaç firmaları, hayvancılık ekipmanları satan şirketler,klinikler, hayvan hastahanelerine mail atılması gerekir.Kampanyamız başlamıştır.Yakında o kadar çok paran olacakki themem bırak siteyi kurtarmayı hayatını kurtaracaksın.Tabi o zamanlarda bizi unutmaman dileğiyle:) sağlıcakla kal kolay gelsin

yanıtla: kızların yalanları #47068

19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.
    35.
    – neyin var
    – yok bi$i

Evet kesinlikle aynı cümleleri bulmuş yapıştırmışsın eline sağlık kardeş:)

yanıtla: Sığır ırklarımız #47066

kısa dönem besi için ;simental
    süt için ; holstein
    Lezzetli et için;şarole
    Uzun ve karlı besi için; montofon sanırım çıakrtılacak ders bu

yanıtla: suni tohumlama hakedişleri #47065

Ödemeler sıkıntıda herkes kendi başının çaresine baksın.

vay kardeşim burda da varmış:)

yanıtla: Sizce en gıcık ders hangisi #47062

Hangisi desem ki.Hepsi güzel nasıl olsa bitirdim ya okulu herşey güzel geliyor insana :)

yanıtla: Sitemiz kapanıyor #47049

Banka hesap numarasını themem arkadaşın vermesi gerekli ki sonuçta site ile ilgilenen o.Bizim yapmamız gereken hesap açıldıktan sonra para göndermek.Themem en yakın zamanda bu konuda bir açıklama yayınlarsan seviniriz.Saygılarımla

yanıtla: kediler neden suyu sevmez??? #47007

Puhahahahah bunu herkes üretebilirdi ama değil mi ? bilimadamı olmaya gerek yok

15 yazı görüntüleniyor - 31 ile 45 arası (toplam 131)