Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432
ÜyeBir zamanlar ULUDAĞLI’YDIK
Bir zamanlar ULUDAĞ ATLI SPOR TOPLULUĞU’NDAYDIKbatuhan5432
ÜyeBitirme tezini nasıl bir konudan aldınız böyle yav .Bence biraz zor bulursunuz bununla ilgili kaynak
batuhan5432
ÜyeKardeş uzun zaman oldu görüşemeyeli sende yönetici olmuşsun gözün aydın .Çalışmalarında başarılar kolay gelsin.Bu arada hastalıklar kısmında bir hastalık soracağım sana oraya bir göz atıver olur mu ?
batuhan5432
ÜyeGüzel çalışma teşekkürler … önerileri dikkate alacağım
batuhan5432
ÜyeYav veteriner hekimin gecesi gündüzü mü olur güzel kardeşim.Gece de olsa cepten ulaşmanız gerekirdi.Bu hayvanların vitaminlerini ve antibiyotiklerini yakından takip edin ve veteriner hekiminize bilgi veriniz.Sağlıcakla kalın
batuhan5432
ÜyeParazit olabilir, sinir sistemi ile ilgili bir problem olabilir, solunum sistemi rahatsızlığı olabilir,vitamin ve mineral eksikliği olabilir.Yani herşey olabilir sen en iyisi kedini bir veteriner hekime götür.Uzun bir muayeneden geçirsin.Burdan görmeden olmuyor.Sağlıcakla kal kolay gelsin.
batuhan5432
ÜyeŞerefsiz işte n’olcak karısına el kaldıramaz gelir orda artistlik yapar
batuhan5432
ÜyeBen bu reklam olayına destek vererek başlatmak için haftaya 25 ytl yolluyorum ve kliniğimin reklamını yayınlamak istiyorum.Eğer ücret düşükse (piyasayı bilmiyorum) bağışş olarakda kabul edebilirsin.Yayınlanmasını istediğim metin şöyle ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ ZONGULDAK’DA HAYVANCILIĞIN VE HAYVAN DOSTLARININ TEK ADRESİ TEL:5327006 ,5327350 (Tabi arka plan ve logo gibi şeylerde ayarlarsan çok sevinirim)
Bu arada arkadaşlardan biri yıllıklara reklam veren firmaların neden sitemize vermediklerini sormuş.Nedeni şu yıllık komiteleri birebir firmalar ile gidip görüşürler yani davet ederler yoksa seve seve aman vereyim gel kardeşim diye bir olay yok.Bence tün ilaç firmaları, hayvancılık ekipmanları satan şirketler,klinikler, hayvan hastahanelerine mail atılması gerekir.Kampanyamız başlamıştır.Yakında o kadar çok paran olacakki themem bırak siteyi kurtarmayı hayatını kurtaracaksın.Tabi o zamanlarda bizi unutmaman dileğiyle:) sağlıcakla kal kolay gelsinbatuhan5432
Üye19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.
35.
– neyin var
– yok bi$iEvet kesinlikle aynı cümleleri bulmuş yapıştırmışsın eline sağlık kardeş
batuhan5432
Üyekısa dönem besi için ;simental
süt için ; holstein
Lezzetli et için;şarole
Uzun ve karlı besi için; montofon sanırım çıakrtılacak ders bubatuhan5432
ÜyeÖdemeler sıkıntıda herkes kendi başının çaresine baksın.
batuhan5432
Üyevay kardeşim burda da varmış
batuhan5432
ÜyeHangisi desem ki.Hepsi güzel nasıl olsa bitirdim ya okulu herşey güzel geliyor insana
batuhan5432
ÜyeBanka hesap numarasını themem arkadaşın vermesi gerekli ki sonuçta site ile ilgilenen o.Bizim yapmamız gereken hesap açıldıktan sonra para göndermek.Themem en yakın zamanda bu konuda bir açıklama yayınlarsan seviniriz.Saygılarımla
batuhan5432
ÜyePuhahahahah bunu herkes üretebilirdi ama değil mi ? bilimadamı olmaya gerek yok
- YazarYazılar