Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- batuhan5432Üye
Et bulundurulan veya işlenilen her yerde veteriner hekim ile sözleşme yapmak zorunda.Ben şu an iki yerde sorumlu yönetici olarak çalışıyorum.Devletin verdiği hakka göre 5 yere kadar bakabiliyoruz.430 ytl asgari ücretten 5 yer 2150 yer yapar.Sadece sorumlu yöneticilik ile bile hayat idame ettirilebilir; yeter ki veteriner hekimi sabretsin ve hedefine kilitlenip yılmadan yürüsün.Saygılar sağlıcakla kalın
batuhan5432Üyeher zaman merakk etmişimdir bu türküyü yazan şahsiyet ne gibi bir ruh haletine sahip ki mandayı dala çıkartıp yuva yaptırıyorda yavrusunu sineğe kaptırıyor.Akıl alacak mevzu değil
batuhan5432ÜyeDoğru ömrünü uzun eder çünkü yabancı cisimleri midede toplayıp RPT den kurtarır ve böylece ömrünü uzatmış olur.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432Üyeyara sağaltımında benimde nacizane bir denemem oldu.Uludağ mezunu olmam hasebiyle theranekron isimli ilacın sık kullandıldığını biliyordum.Bir apse vakasında birde ürtikere benzeyen çok kötü bir yarada kullandım her ikisindede sonuçlar mükemmel kullanın ve görün.Saygılar sağlıcakal kalın
batuhan5432Üyeserhattan başka dost bulamadın mı ? ondan olsa olsa tost olur.İç hastalıkları bilgiside normal bir meslaktaşımızla aynı olduğuna gözlerimle eminim.Saygılar serhat a hayır .eeeehhehehe
batuhan5432Üyeveteriner hekimin acemisi, iyisi kötüsü olmaz.Veteriner hekim mesleğini icrasında asla tereddütlü davranmamalı ve kendini küçük görmemelidir.Saygılarımla sağlıcakla kalnı..
batuhan5432Üyeya arkadaşlar bunları yazıyorsunuz ama yetiştirici gider kendisi uygular bunları ve bize gelmesine gerek kalmaz.Şunu da söylemek gerekli her zaman işe yaramıyor hatta çoğu zaman işe yaramıyor.Çünkü bağırsak mukozasındaki bakteri ve virusları öldüren bir tedavi şekli değil sadece dışkının katılaştırılması adına uygulanan bir tedavi.Bilimsellikten uzak ve nüks oranının yüksek olduğunu düşünüyorum.Saygılarımla sağlıcakla kalın
batuhan5432ÜyeBu konuyla ilgili bilginiz varsa yazarmısınız benimde merak ettiiğim bir konu.Uygulaması nasıldır tohumlar satılıyor mu ve benzeri gibi.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432ÜyeBunu tartışmaya bile gerek yok saıtlmalıdır tabi ki.Neden anlamayan başkaları parayı yesin .Ben satarım ben üzerinde kafa yorarım ben yerim .
batuhan5432Üyesu zehirlenmesi daha mantıklı geliyor ama sen genede agresif örümcek’in dediklerini yap.Tabi bir de ürogenital muayene yap derim kardeş.Sağlıcakla kal kolay gelsin
batuhan5432ÜyeYetmez mi hiç kardeşim yeter tabi.Tırmalarım:) beni çok güldürdü.Sağlıcakla kal can kardeşim benim
batuhan5432Üyepaylaşım için teşekkürler bazı ilaçların fiyatları eski.Bu arada satış fiyatlarıymış ben alış fiaytları zannetmiştim gerçi o şekilde vermediğin iyi olmuş.Bir de firmalar eksik interhas, intervet,provet ve benzeri gibi firmalar eksik varsa elinde paylaşırsan seviniriz.saygılar kolay gelsin
batuhan5432ÜyeKardeş ürün güzel ama şu an kliniğimi o kaliteyi ulaştıramadım.Ulaştırınca düşünelim ve ya ulaştıran arkadaşlar ilgilensin.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432ÜyeEvet iyi fikir yarı yarıya kar etmiş oluruz.Bilmediğimiz şeyleri örneğin bir çok veteriner hekim geri gönderiyor.Mesala burda bir klinik daha var kedi-köpek bakmıyormuş senelerdir.Peki bu millet ben açana kadar nereye gidiyormuş? ya aşısını yaptırmıyor, ya hastalıktan ölmesine göz yumuyor, ya da amprik kişilerin uygulamalarını takip ediyor.Peki böyle yaparken mesleğin ilerlemesini isteyebilirmiyiz? kazanmıyoruz diyen meslektaşlarımıza acıyabilirmiyiz? varın bu soruların cevaplarını kendiniz bulunuz.Saygılarımla
batuhan5432ÜyeEvet süper fikir.Acaba alan marketler nereleridir ? bu marketlerle alım anlaşması yapılabilir mi? organik et ve süt üretiminde uyulması gereken kurallar nelerdir? bu konular hakkında bilginiz var mı ? acaba
- YazarYazılar