1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 46 ile 60 arası (toplam 131)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Sitemiz kapanıyor #47006

Ne diyosunuz şimdi hesap açıyomusunuz.Kapanmadan halledelim şu işleride.Bir daha aç kapa olmasın derim ben ,ne dersiniz arkadaşlar

yanıtla: İNEKLERDE RETENTİO SECUNDİNARİUM #46978

Bir de bu carunculalardan nasıl ayrılıyor onun şematik resmi olsaymış süper olacakmış.Eline sağlık yine de

Evet Agresif örümcek kardeş bütün konularını bu konuda ki anlatımın gibi pratik ve anlaşılır bekliyoruz.Yoksa bazen bir yazmaya başlıyorsun sayfalarca insanın okuyası gelmiyor yav :)

yanıtla: Sitemiz kapanıyor #46974

Kardeşler herkes atsın 5’er 10’ar bişeyler ver bi hesap numarası gönderelim.Sende kapatma siteyi bu dönemi atlatalım sonrası Allah kerim reklam alırız.Bende düşünüyorum reklam vermek ama yeni klinik malum daha aşamadık herşeyi.Kapatma falan yok aklınızdan çıkarın yavv

yanıtla: Macintosh için Office 2008 #46946

ya bu macintosh avrupa yakasında o acayip icatlar yapıpda adını verdikleri macintosh değil mi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

yanıtla: hayvan besleme dersi (tüm notlar) #46945

kardeş sağolasın işime yarayacağını düşünüyorum.Aslında bendede yüklü bir kaynak var.Toparlayıncac yayınlamayı düşünüyorum.Saygılar kolay gelsin

yanıtla: Mars’ta yaratık fotoğrafı iddiası #46944

olabilir bence dünya dışındada hayat olabilir.Ancak bunların insan ırıkından çok farklı ucubeler olduğunu düşünmek garip geliyor bana.Saygılar kolay gelsin

Kamuda kadrolu olarak çalışıyorsanız eğer; yaptığınız çok ayıp.Özel veteriner klinikleri sayenizde geçinemiyor.Maaşınızı alıyorsunuz daha ne demeye tohumlamadır aşılamadır yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.Eğer kendinize yakıştığını düşünüyorsanız yapın. Hemen hemen her konuda olduğu gibi devletimiz bu konu hakkındada bir önlem almamış.Sağlıcakla kalın

Evet bana 10 dk. mesafede bulunuyor kuş gribinin çıktığı yer ve biz o gün ördek yedik tabi bilmiyorduk ardından haberi geldi.Neyseki iyi pişirmiştik:) Buralarda bu tarz problemler uzun müddet daha sürer çünkü burasının halkı çok dik başlıdır bende dahil.Kimsenin bahçesindeki tavuğu imha edemezsin icabında adam seni vurur bile.Çok fazla bilinçlendirme çabası olması gerekli ama ben o çabayı göremiyorum şahsen saygılar kolay gelsin

yanıtla: Çocuklar için ‘akıl almaz’ icatlar #46920

İyi de bu aletlere gerek duymak için ailesi nerede oluyor çocuğun.Yanında olmayacaksa ne anlamı var çocuk yapmanın.Çocuk düşecek kalkacak hayatı öğrenecek bu aletler bence aileyi paronayak yapar .Çok gereksiz buldum saygılar kolay gelsin

yanıtla: Kendi memesini emen inek #46919

Süt veriminin artacağı saçma geldi.Sütü ağız yoluyla aldı hiç değişmeden çıkartacak hali yok mutlaka proteinlerine vesaireisine parçalanacak sonra süt olmak için içerik oluşuturacak.Yani dışarıdan o zaman sütün içeriğini karşılayacak yem verirsek süt verimini günlük 300-400 belki daha fazlasına çıkartmak demek bu da çok saçma.Genetik kapasitesi hiçe sayılmış oluyor.Bence bu yorumu bilim adamlarının yapması mümkün değil çeviri yaparken geyik bir yurttaşımız eklemiştir diye düşünüyorum.Saygılar kolay gelsin

yanıtla: TABU BOMBALARI #46917

mükemmel daha önce de okumuştum ama yine de bir daha okudum :)

yanıtla: 5000 uyeyi gecmişiz #46916

Evet hedefimiz 10.000 olsun o zaman :)

yanıtla: YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİ DESTEĞİ #46915

Tüh keşke kayıtlı olsaymışık ama geç değil herhhalde yeni kayıt oluruz.Bir sürü yer var eken biçen yok.Bİr el atmak lazım

yanıtla: Arkadaşlar bi bakarmısınız #46914

Bende vardı ama nereye koyduğumu hatırlamıyorum belkide silmişimdir.Yine de bakarım sağlıcakla kal kolay gelsin

15 yazı görüntüleniyor - 46 ile 60 arası (toplam 131)