Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432
ÜyeAnladım bazen bende zor yolları bile bile tercih ederim.Sana kolay gelsin bir şeyler bulursam gönderirim.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432
Üyebunu kesin alışveriş sitesinden almışındır.Ben adını biliyorumda şimdi reklam olmasın
batuhan5432
Üyekusma ve benzeri olay varsa kesin parazit ama yoksa yinede parazit olabilir.Agrasif örümcek arkadaş gayet açıklayıcı bilgi vermiş kendisini takdir ediyorum.sağlıcakla kalın kolay gelsin…
batuhan5432
Üyeterlik
dürüstlük mü ? yalan mı?batuhan5432
Üyeya uludağdan aday olan arkadaş sen semramısın bakem kyelbeyk nicki tanıdık geldi .Eğer sensen cevap yaz ben ümit:)
batuhan5432
Üyeya bunun mezuresi yok mu zaten çevreledin mi kiloyu göstermiyor mu bende var bir adet öyle oluyor.Bir firma mümessili getirdi tavsiye ederim sizede ne uğraşıyonuz kat sayı falan
batuhan5432
Üyeİrem zaten uludağdaki soruları ve cevaplarını sağır sultan bile duyuyor.Öyle bir dayanışma var ki bu sınav konusunda tabi okul bittikten sonra dayanışmada bitiyor o ayrı.Saygılarımla kolay gelsin
batuhan5432
Üyeiyide veteriner ecza işini zaten veteriner hekimler yürütmeli yoksa eczacıların yapmasına bende karşıyım.Zaten kendileri veteriner ilaçlarından hiç mi hiç anlamıyorlar.Bu arada eczahaneler hayvan ilaçlarının aşırı derece satışlarını yapıyorlar.Yani onlar uyanalı çok oldu .Saygılar
batuhan5432
ÜyeEvet veteriner eczanesi fikri uygun ama bunu kesinlikle eczacılar yapmamalı yoksa veteriner hekimler aç kalırlar.Bakkal konumuna düşmeyede katılmıyorum ticaret ayıp bişey değil elbette malı pazarlamak için uğraşacaksın.Ama fiyat kırmalar hoş olmuyor tabi bende ister istemez fiyat kırıyorum ama uçuk fiyatlar değil açıkcası.Sağlıcakla kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeKlasik memur mantığı işte yerleştim ya geridekiler umrumda mı.
batuhan5432
ÜyeBenim bir kliniğim var beldede işlerim çok iyi değil ama memurlar kadar ağlamıyorum.Yarınlarımı açık görüyorum ümitliyim.Saygılar
batuhan5432
ÜyeÇıkmaz tabi veteriner hekimliği sitesi kuruluyor buraya bile yeteri kadar katılım yok.Dayanışma sıfır eylemdende ses çıkmaz tabi
batuhan5432
ÜyeHoşgeldin porses devalı katılımcı olursan daha çok seviniriz.Sağlıcakla kal
batuhan5432
ÜyeÖyle herşeye prid kullanmıyorum zaten vatandaşa pahalı geliyor pek kullanan yok.Dalmarelin kullanıyorum gelmezse oosynch yöntemi kullanıyorum.Kolay gelsin
batuhan5432
Üyeöncelikle başlık olacak …………………. kliniği bu başlığın sol tarafında veteriner hekimliği arması olacak.Kliniğin isminin altında veteriner hekim ………………. adı olacak.Daha sonra maddeler halinde hangi uygulamaların yapıldığı ayrıntılı bir şekilde yer alacak.Örneğin suni tohumlama, doğum, hastalık ve tedavisi, kedi-köpek hastalıkları, kedi-köpek mamaları, traş, aşılamalar ve benzeri en alta adres eklenecek.Sağ üst ve sol altada en çok baktığın hayvanların fotolarını koy.Arka plana koyulabilirse kliniğin resmini fon olarak ekle işlem tamamdır.Daha ayrıntılı bilgi almak ve hazırlarını görmek istersen adapazarırehberim.com idi herhalde veteriner yaz aramaya çıkar.Adresi yanlış hatırlıyor olabilirim ama adapazarı rehberi olduğu kesin.Saygılar kolay gelsin.Nereye yaptırdığını bana da söylersen bende bastıracağım belki faydası dokunur.E-mail: batuhan5432@mynet.com
- YazarYazılar