Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432
ÜyeNe aradığına bağlı
ama bulursun sanırım.Yeni ve katılımcı ruhlara ihtiyacımız var.Kolay gelsin
batuhan5432
Üyeeeheheheee doğru yav bayanlardan az yalan söylediğimiz kesin.Biz yalan söylemekten çok gizlemeye çalışırız, örtbas etmeye çalışırız ama yalan en son gelir.Bilgilerinize arz olunur.
batuhan5432
ÜyeHımmmm gaza geldim bak şimdi
batuhan5432
ÜyeDua ederdim kurtuluşun için
alttaki sen ne yapardın ?
batuhan5432
Üyetabi bunun yanında patolojik durumlar var ve genelde onlar görülüyor örneğin ovaryum kistleri gibi
batuhan5432
Üyeben de üvez dilara ehehehhe hakikaten hemen hemen aynı ben ya da okuyunca mı öyle geliyor acaba
batuhan5432
Üyeviroloji soruları ne ki sen iste patolojiiy bile bulayım ama uludağın
peki bi biskrem versem benim kliniğe köpek aşılamayı getirirmisin?
batuhan5432
Üyebeni bilgisayarım girmiyor internet explorer sayfası açıyor problem mi avr acep.Bir de size bir sorum olacak bir ineğin doğumu ne kadar gecikebilir ve geciktiğinde herhangibir işlem yapmak gerekir mi ? saygılarımla, kolay gelsin
batuhan5432
Üyeehheheh arkadaş heyecan yaptırıyor herhalde anladığım kadarıyla
batuhan5432
Üyeolabilirde olmayabilirde gerçi başka türlü olması olası değil di mi:)
batuhan5432
ÜyeGeçmiş olsun insanın emek verdiği hayvanının ölmesi üzücü.
batuhan5432
ÜyeMamanın protein ve enerji içeriğini artırmanız gerekiyor bu da yetişkin ırklar için özel üretilen mamalarla olabilir.Bunun yanında vitamin ve mineral içeren sarımsaklı doğal premikselerden de ilave ederseniz sorununuz çözülür diye düşünüyorum.Tabi iç parazit tedavisi yapıyormusunuz bilmiyorum ama yapmıyorsanız problem bu da olabilir.Saygılarımla kolay gelsin …
batuhan5432
Üyebu arada senin bu yavru köpeklerinin ırkı neydi eğer alman kurdu ya da Rotweiller ise acil lazım hemen temasa geçersen sevinirim.
batuhan5432
ÜyeMerhaba arkadaş süt içirmek zor oluyor dersen normal inek sütünü yarı yarıya sulandır ve 1-2 çay kaşığı şeker at içine ve biberonla ver ya da köpek yavruları içn özel üretilen süt tozları var onlardan alabilirsin ve sulandırıp verebilirsin.İstersen ben temin edebilirim ücreti mukabilinde (hehhehehe yine maliyete çevirdim konuyu)saygılarımla kolay gelsin….
2 Ocak 2008: 12:58 yanıtla: teriyer köprğim 2 gündür kusuyor hafif ateşi var lütfen yardım edin #46411batuhan5432
ÜyeBu konuda bir anormallik var sadece vitamin eksikliğinden bu kadar semptom göstermez.Polivit gibi dandrik bir beşeri ilaçda hemencecik iyileştirmez.Mutlaka başka bir şeylerde uygulamış olması gerekli derim ben yanlışmıyım ?
- YazarYazılar