Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcıbunaLmış:sleep:
dilaraKatılımcıherşeyi göze aldım gitmedim yanında kaldım bir hayalin peşinden sürüklenirken ben..
dilaraKatılımcısıkıLgan:mellow:
dilaraKatılımcıhayat..beni neden yoruyorsun
madem çok günah oyunu sen bozuyorsun..sebebi çok
dilaraKatılımcıyeter..yeter..özledim bu ayrılık yeter..hasretin sardı
dilaraKatılımcışimdi adaşım dilarayla dışarıya çıkmak vardı:laugh:
dilaraKatılımcıyanağın gamze olsa, gözlerin yıldız olsa,kucağına gül dolsa by by kuzum gidiyorum…
dilaraKatılımcı:happy:
dilaraKatılımcıtmm söylerim:)
şeytan diyor ki akşama kdr yat uyu:icon4:
2 Eylül 2008: 07:01 şuna cevap olarak: ZİYA GÖKALP İN VETERİNER HEKİM OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ? #51781
dilaraKatılımcıo kdr çok veteriner mektebi mezunu ünlü kişi var ki.ama hepsi unutulmuş.
ben ziya gökalp’in,cengiz aytmatov’un,m.akif ersoy’un veteriner mezunu olduklarını lise bittikten sonra öğrenmiştim. ilkokullarda m.akif ersoyu anlatırken ‘veteriner mektebini bitirmiş’ denilse ne olur yani?
dilaraKatılımcıdiyecek birşey yok valla..zenginlikle herşey olmuyor;)
dilaraKatılımcıMilli Tüketici Konseyi’nin raporunda, mağazadaki promosyonların yüzde 54’ünün şekerli ve yağlı gıdalar için olduğu, buna mukabil perakendecilerin sadece sekizde birinin sebze ve meyve promosyonu yaptıkları belirtildi.
Raporu kaleme alan Lucy Yates, süpermarketlerin sunduğu yağlı ve şekerli gıdalara yapılan promosyonların sayısının şaşırtıcı olduğunu belirterek, perakendecilerden sağlıklı gıdaları teşvik etmek için çaba göstermelerini
istedi.Yates, “Çoğumuz alış-verimişizi bu süpermarketlerden yaptığımız için, tüketicilerin kolektif davranışı tüm ülkenin yeme alışkanlığını etkileyebilir” dedi.
Araştırmada süpermarketler, kendi markalarındaki ürünlerin tuz oranı, fiyat promosyonları, kasa girişlerinde tatlı ürünlerin satılıp satılmaması, müşterilere sundukları bilgi ve tavsiyelere göre değerlendirildi.
İngiltere Sağlık Bakanı Alan Johnson, bu yıl başında yaptığı açıklamada ülkenin obezite krizinin pençesinde olduğunu söylemişti.
dilaraKatılımcıasLa sevmem :NonNon03:
alttaki acıkmış?
dilaraKatılımcıhamarat
dilaraKatılımcı:mf_tongue: :mf_tongue:
- YazarYazılar