Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcı
[size=small]İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias, ‘Insomniac’ adlı albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul’da konser verdi. Iglesias’ın konserine yoğun ilgi vardı.
İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias’ı, hayranları Abdi İpekçi Arena’da sevgi gösterileri ile karşıladı.
Iglesias, son albümü ‘Insomniac’ ve eski albümlerinden şarkılar seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıyı 3 bin kişi izledi.
Dünyada 40 milyondan fazla albüm satan Enrique Iglesias, ‘en çok satan İspanyol şarkıcısı’ ünvanını aldı. Sanatçı, 2 kez de Grammy ödülüne layık görüldü.[/size]
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcı
[size=medium]Bir gazetecinin Türk hakemleri nasıl buluyorsunuz sorusuna Brezilyalı oyuncumuz “Akşamki maçta son dakikadaki faul düdüğünü duyduğum için hiç panik yapmadım. Çünkü pozisyona yakın oyunculardan biriydim. Oyuncu kişiliğim içinde hakemleri sürekli eleştiren bir yönüm yok. Ama Galatasaray maçındaki son dakika penaltısı gibi kararlar maalesef hakemler hakkında konuşulmasını sağlıyor. Ama buradaki tek çözüm hakemleri de eleştirmek değil” dedi.
PSV maçında oynayamayacağı için üzgün olduğunu da belirten Deivid de Souza “Direk kırmızı kartla oyun dışı kaldım bunu haketmediğimi düşünüyorum. Hem arkadaşlarımı hemde taraftarımızı PSV maçında yanlız bırakmış olacağım . Ama maçı tribünüden izleyeceğim” dedi.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza bugün antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bjk derbisi için “Hedefimiz yenmekti. BJK’yi yenip tırmanışa geçeceğimiz konusunda bütün oyuncu arkadaşlarım iyi bir mücadele verdiler. Galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Ama artık bu maçı unutmak zorundayız. Çünkü PSV maçını düşünüyoruz” dedi. Brezilya’daki takımı Corinthias’da da önemli maçlarda kritik goller attığını ifade eden Deivid de Souza, Corinthias’da Brezilya’nın 2. büyük taraftarına sahip bir kulüp. Orada da önemli maçlarda gollerim oldu. Ama ben hiç bir zaman Semih gibi bir oyuncu olamadım. Topu kaleye yüzüm dönük olduğu zaman aldığımda dahi iyi oluyorum ve gol atıyorum” dedi. İbrahim Üzülmez ile girdiği münakaşanın tamamen maçın sıcaklığı ile ilgili olduğunu da ifade eden Deivid de Souza “Artık maç bitti ve bütün bunlar geride kaldı. Maçın içinde bu hareketlerin olması normal. İbrahim bana dirsek attı. Daha sonra da özür diledi, bitti. Üzerinde durmaya gerek yok” dedi.[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]“Semih gibi bir oyuncu olamadım”[/size]
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcı

dilaraKatılımcı
[size=small]PSV maçı hazırlıkları sürüyor
Takımımız bugün yaptığı tek antrenmanla PSV maçının hazırlıklarına devam etti. Sabah saat 11.00’de Samandıra Kamp merkezi’nde yapılan çalışmaya akşam BJK maçında görev alan oyuncularımız katılmadı. Tesislerde masaj ve tedavi gören oyuncularımız daha sonra tesislerden ayrıldılar. Teknik Direktörümüz Zico eşliğinde üst sahada bir çalışma gerçekleştiren oyuncularımız önce İrfan Saraloğlu tarafından yapılan çalışmayla ısındılar. Daha sonra Koordinasyon çalışması ardından yaptıkları çift kale maç ile günün tek antrenmanını tamamladılar. Serdar ve Kezman’ın katılmadığı antrenmanda zaman zaman neşeli görüntülerin ve tüm oyuncularımızın maç esnasında hırslı olduğu görüldü. Yarın akşam saat 17.00’de basına kapalı bir antrenmanla takımımız PSV maçının hazırlıklarını sürdürecek.[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]30 Gün Gece (30 Days of Night)
Yönetmen: David Slade
Oyuncular: Melissa George, Ben Foster, Josh Hartnett, Manu Bennett, Kate O’rourke, Ben Fransham
Senaryo: Stuart Beattie, Steve Niles
Müzik: Brian Reitzell
Görüntü Yönetmeni: Jo Willems
Tür: Çizgi / Gerilim / Korku
Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir. Columbia Pictures’ın “30 Days of Night/30 Gün Gece” filminde, Barrow Şerifi Eben (Josh Hartnett), ayrı yaşadığı karısı Stella (Melissa George), ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar.[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]Beyaz Melek
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Oyuncular: Erol Günaydın, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Yıldız Kenter, Arif Erkin, Mahsun Kırmızıgül, Bilge Zobu, Cihat Tamer, Zeynep Tokuş, Suna Selen, Tomris Oğuzalp, Gazanfer Özcan, Fadik Sevin Atasoy, Yavuz Bingöl
Senaryo: Mahsun Kırmızıgül
Müzik: Mahsun Kırmızıgül, Yildiray Gürgen, Kemal Sahir Gürel
Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz
Tür: Dram / Romantik
Bu aşk öyküsü, iki insanın birbirine duyduğu aşk değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkın ve sevginin hikayesidir.
Filmde, doğudan batıya, mekteplisinden köylüsüne, gencinden yaşlısına sevginin her türlü motifi hem duygusal hem de esprili bir dille anlatılır.
Kalplerimizi ısıtan tüm anlar ve bizi biz yapan tüm değerlerimiz daha önce hiç düşünmediğimiz yada hissetmediğimiz şekilde seyirciyle buluşturulur.
Ve der ki : Sevgi asla yarına ertelenmeyecek, insanoğlunun en büyük ve görkemli eylemidir.[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]Musallat
Oyuncular: Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu
Senaryo: Alper Mestçi
Müzik: Reşit Özdamla
Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran
Tür: Korku
Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir..[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]Korkak Robert Ford un Jesse James Suikastı (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford)
Yönetmen: Andrew Dominik
Oyuncular: Brad Pitt, Sam Shepard, Zooey Deschanel, Mary-Louise Parker, Casey Affleck, Sam Rockwell
Senaryo: Andrew Dominik
Müzik: Nick Cave, Warren Ellis
Tür: Aksiyon / Dram / Western
Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikastı, Amerika’nın en ünlü kanun kaçağının ve onun şaşırtıcı katilinin özel yaşamlarını ele alarak, efsaneye yeni bir bakış açısı sunuyor ve ünlü vurulma olayının öncesindeki aylarda gerçekte neler olmuş olabileceği sorusuna yanıtlar arıyor.[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]Garfield Geri Dönüyor (Garfield Gets Real)
Yönetmen: Mark A.Z. Dippé
Oyuncular: Jennifer Darling, Pat Fraley, Jason Marsden, Neil Ross, Frank Welker
Senaryo: Jim Davis
Müzik: Kenneth Burgomaster
Tür: Animasyon / Çocuk / Komedi
Çizgi bant yıldızı olmanın tekdüzeliğinden sıkılan Garfield, gazete sayfasından firar ederek “gerçek dünyanın” yolunu tutar. Gerçek bir ev kedisi olarak düşük profilli hayat yaşarken, gazete baskıya girmeden geri dönmediği takdirde çizgi serinin iptal edileceğini öğrenir. Ancak bugüne kadar gerçek dünyaya kaçan hiçbir çizgi karakter, sonradan geri dönmeyi başaramamıştır. Üstelik birtakım şeytani güçler, onun çizgi roman dünyasına geri dönüşüne engel olmaktadır.[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]Anka Kuşu
Yönetmen: Mesut Uçakan
Oyuncular: Yalçın Dümer, Ceren Öztürk, Kenan Bal, Kaan Girgin, Gafur Uzuner, Rahmi Dilligil
Senaryo: Mesut Uçakan
Müzik: Serkan Akgün
Tür: Drama
Modern insanın yaşama dair çıkmazlarını ele alan ve “Anka Kuşu” anaforundan yola çıkan film, ” kurtuluş ” için seyirciye farklı bir reçete sunuyor. Günümüzün vahşi çatışmalarla dolu ortamında, mutluluğu farklı yerlerde aramak yerine, bizi içimizde uzanan sonsuzluğun sakin sularına sürüklüyor.[/size]
- YazarYazılar