Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,121 ile 3,135 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43775
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]“Hak edilmiş bir galibiyet”

Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, 1-0 geriye düştükten sonra maçı 2-1’e getirmenin çok önemli olduğunu belirterek, takımımızın hak edilmiş bir galibiyet aldığının söyledi.
    Maç sonrası FB TV’ye değerlendirmeler yapan Şekip Mosturoğlu, “Son haftalarda takımımızın tırmanan bir performansı vardı. Takımımız 20. dakikadan sonra çok iyiydi. 0-1’den 2-1 öne geçmek çok önemli. Bunların haricinde de bir çok pozisyonumuz vardı. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Camiamıza, sporcularımıza, herkese hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
    Şekip Mosturoğlu, maçtan önce hakemin tartışılması konusunda ise, “Dikkatli okunursa, bizim açıklamamızın İsmet Arzuman’la ilgili olmadığı anlaşılır. Biz açıklamamızda, ligin 10. haftasına kadar yapılan hakem atamaları, gelişen olaylar ve tüm futbol ailesini ilgilendiren konulara dikkat çektik. Biliyorsunuz hakem hataları yüzünden bir firmamız bir takımdan sponsorluğunu çekti. Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz olan bir takım, sahada kazandığı maçı, masada kaybetti. Bizim itirazımız bunlaraydı” diye konuştu.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43774
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-large]Misafir seyirciler için ayrılan tribünde maç başladığı dakikadan itibaren Fenerbahçe seyircisini tahrik etmekten çekinmeyen BJK seyircisi, maç süresi içersinde, özellikle Migros tribününe attıkları, bulundukları tuvaletlerden söktükleri seramik parçalarıyla bazı taraftarlarımızı çeşitli yerlerinden yaraladılar. Maç bitiminden sonra 25 dakika süreyle tribünde kalan ve emniyet yetkilileri tarafından toplu halde sahadan çıkartılan misafir takım taraftarlarının, tribünde bulunan sandalyeleri yaktığı ve tuvaletlerdeki ıslak zeminler ile duvarları parçaladıkları bildiriliyor. BJK Profesyonel Futbol takımı bazı oyuncularının da soyunma odasındaki kapı ve bazı ahşap materyallere zarar verdiği stad yönetimi tarafından açıklandı. Ayrıntılı hasar listesi, tamamlandıktan sonra açıklama yapılacak.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43773
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini, tam 250 medya mensubu takip etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanan derbi, medyanın da gündemine oturdu. Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne (TSYD), 2’si yabancı, toplam 250 basın mensubunun akredite olduğu bildirildi. Dev maçı İslam Çupi Basın Tribünü’nde 165, saha içinde ise 85 medya mensubu takip etti.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43772
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]:icon7:“Hakemlerden bizde memnun değiliz”:icon7:

Beşiktaş maçından sonra maçı ve hakemleri değerlendiren asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, hakemlerden memnun olmadıklarını dile getirdi.
    Maç sonrası FB TV ve diğer medya kuruluşlarına açıklamalar yapan Mahmut Uslu şunları söyledi:”Maçın son dakikasındaki pozisyon değil de, asıl Appiah’ın kaptırdığı pozisyonda heyecanlandık. Çünkü son dakikadaki pozisyonda hakem daha önceden düdüğünü çalmıştı. Seyircimizle beraber kazanmasını bildik. Ama saha içine girerek taşkınlık yapmak çok yanlış. B u tip şeylerin kalkması lazım. Biz küfür yok diyoruz ve edilen küfürleri ıslıkla cevaplandırıyoruz. Çok sert bir maç oldu. Tamam futbol sert oyun, erkek oyunu da bir oyuncu 3 kez ikaz edilir mi?. Koray’a hakem 3 kez ikazda bulundu. Tüm hakemler tüm maçlarda böyle davranacaksa, tamam. Biz buna razıyız. Ama öyle olmuyor. Herkesin zannettiği gibi hakemin yönetiminden çok memnun değiliz. Federasyona sesleniyorum. Hiç Avrupa’da hakem konuşuluyor mu? Hakem hataları her yerde oluyor ama bu kadar çok konuşulmuyor. Ama burada farklı. Beşiktaş, kendilerinin de çok mağdur olduğu bu ligde, onların da bu işlere omuz atması lazım ki düzelsin. Çifte standartlı hakemliğin bitmesi lazım. Bu konu hiçbir Avrupa ülkesinde kalmadı. Sadece Rusya’da var ama, onlar da yabancı hakem getiriyor. Biz getirin demiyoruz ama, bunların düzelmesi lazım”[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43771
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]”Son yılların en iyi derbisi”:bravo:

Başkanvekilimiz Nihat Özdemir maçtan sonra yaptığı açıklamada “Son yılların en iyi derbisini izledik” dedi. Nihat Özdemir sahamızda oynadığımız BJK maçı ile ilgili olarak şöyle konuştu. “Beşiktaş ile Şükrü Saracoğlu’nda yaptığımız son yedi maçta üstünlük sağlayamamıştık. Maçın başlarında da geri düştük ve bir üzüntü oluştu. Maçın başından beri çok uğraştık çok çalıştık. Bir iki pozisyon verdik ama biz de gol pozisyonlarına girdik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Herkese de son yılların en iyi derbisini izlettik. İyi neticeler ve iyi futbol son zamanlarda alınmaya başladı ve bu da artan tempoda devam edecek. Zorlu maçlarda iyi sonuçlar almayı başarıyoruz. Çarşamba günü de PSV maçı var ve inşallah oradan da iyi bir sonuç alacağız. Fenerbahçe’de transfer çalışması ve araştırmaları hiç bir zaman durmaz. Araştırma yapmaya da devam ediyoruz. Eğer Ocak’ta teknik heyetin istediği bir transfer olursa Fenerbahçe’nin istediği futbolcuyu almaya gücü vardır. Fenerbahçe’nin her zaman gücü vardır. İnşallah Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılarımız devam edecek ve seneye daha da iyi olacağız. Alex çok iyi mücadele etti. Kaptanımız çok iyi oynadı ve bizler de O’nu taktir etmek için elimizden geleni yapıyoruz.”[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43770
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]
    Teknik Direktörümüz Zico, 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisi sonrasında düzenlemiş olduğu basın toplantısında Alex’i oyundan alma nedeni olarak oyuncunun sağlığını ve PSV maçını gösterirken tartışmalara yol açan pozisyon hakkında da hakemin çok önceden düdüğünü çaldığını söyledi.
    Teknik Direktörümüz Zico: “Kazanırken de olsa kaybederken de olsa, Alex’i almış olmanın sorumluluğu benim üzerimde olacaktı. Alex’i de maçın sonuna doğru maç tamamlanırken aldım. Alex’e de söyledim, ‘Bana kızabilirsin, bu kararımı beğenmeyebilirsin’ diye ama O da bu durumu çok iyi karşıladı zaten. Yani Alex’i hem O’nun sağlığı hem de PSV maçını düşünerek çıkarttım. Gol pozisyonu ya da gol durumu diye bir şey yok. O pozisyonda hakem çok önceden düdüğü çalmıştı ve faul vardı. Bu tip çok taraftar olan stadlarda düdük bazen zor duyulur. Ama hakem düdüğü çaldı ve hatta kafasını da başka yere çevirdi. Bu da bir gol pozisyonu değil ve gol değil çünkü çok daha önce durdurulmuş bir oyun var. Carlos da hakemi duymadı ve o da gol zannetti. Ama olay önümüzde oldu. Buna gol pozisyonu diyemem” diye konuştu

İki sezon boyunca Fenerbahçe’nin başında, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı toplam 8 derbi maçına çıkan ve bu maçlarda 1 yenilgi, 2 beraberlik, 5 galibiyet alan Teknik Direktörümüz Zico, “Maçın başında gol yedik ama, bizim kafamızda hiçbir zaman mağlubiyet olmadı. Futbolcularıma yapmamalarını söylediğim geri pas hataları vardı. Bunları bu maçta da yineledik. Ama futbolcularım hiç yılmadı, savaştı, mücadele etti, mağlubiyeti kabul etmedi ve rakibimizi yenerek, ligde onların önüne geçtik” dedi.
    Semih’in çok önemli bir sorununun olmadığını sandığını söyleyen Zico, “Çok koştu, mücadele etti ve yoruldu. Sanırım yorgunluktan dolayı kramp girdi. Umarım başka bir sorunu yoktur” diye konuştu.
    Fenerbahçe’nin hep basit hatalardan gol yediğini vurgulayan Zico, “Bizim gol yaptığımız pozisyonlarda yaratıcılık var. Rakiplerin bize attığı gollerde ise ya hatalı geri pasımız, ya da sırtı kaleye dönük oyuncumuzun verdiği yanlış paslar var. Futbolcularıma her zaman topu öne doğru oynamalarını söylüyorum. Biz buna çalışıyoruz. Biz yaratıcılıkla gol atarken, rakiplere böyle hediyeler vermemeliyiz. Takımımızda çok kaliteli futbolcular var. Bu tip futbolcularda her zaman kendine çok fazla güven vardır. Böyle kaliteli oyuncular, aşırı güvenden böyle hatalar yapabilirler. Ben futbolcularımın performansından memnunum. Sadece düzeltmeleri gereken, geriye verilen paslar. CSKA, Kasımpaşa, Beşiktaş maçlarında rakip takıma hediyeler verdik. Her zaman, böyle hediyeler vererek kazanamazsınız, bir gün mağlup olabilirsiniz” diye konuştu.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43751
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Deivid: ” Performansımı arttı”

Derbi mücadelesinde takımımıza beraberlik golünü kazandıran Brezilyalı oyuncumuz Deivid karşılaşma sonrası yapmış olduğu açıklamada takım arkadaşlarını kutlarken bu sezonki performansını yeni pozisyonuna bağlı olduğunu açıkladı. Deivid de Souza: “Geçen yıl aldığım eleştiriler ile ilgili çok soru alıyorum. Geçen yıl daha farklı bir pozisyonda oynuyordum ve bu sene daha farklı. Bugün elde ettiğimiz galibiyette bütün takım çok çalıştı ve iyi oynadı. Ben bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Zico Brezilya’da Corinthias’da da bu şekilde oynadığımız biliyordu. Bu şekilde defansa da daha iyi yardımcı olabiliyorum. Zico hocamız ile de bu tip bir görüşmemiz olmuştu. Kritik maçlarda bana daha net pozisyonlar geldi ama konsantrasyon olarak her maçta aynı. Umarım her maçta kritik olsun normal olsun bu şekilde iyi oynamaya devam ederim. PSV maçında yokum ama takımıma başarılar diliyorum.”[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43750
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]”Elimden geleni yapıyorum”

Karşılaşmanın 60. dakikasında Fenerbahçe’nin galibiyet golünü atan Semih mücadele sonrası yapmış olduğu açıklamada aldığı şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını ve artık PSV maçını düşeneceklerini açıkladı.
    Semih:”Sonuçta bu takımda her zaman forma şansı bekleyen isimlerden biriyim. Hocam da bana Kezman’ın yokluğunda şans verdi. 4 maçtır oynuyorum 4 gol attım ve elimden geleni yapıyorum. Önemli olan benim gol atmam değil. Fenerbahçe’nin kazanması. Kezman’ın yokluğunda hocam bana şans veriyor ve ben de elimden geleni yapıyorum. İdmanlarda ve sahada hocam ne derse onları yapmaya çalışıyorum. Önümüzde PSV maçı var ve o maçı da kazanarak tur atlamak istiyoruz.” dedi.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43749
    blankdilara
    Katılımcı

ramboau8.png

[size=x-large]Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler:
    İsmet Arzuman, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz(Dk.76 Appiah), Aurelio, Vederson, Alex(Dk.71 Tumer), Semih(Dk.87 Kazım Kazım)

Beşiktaş: Hakan, Ali Tandoğan, Gökhan Zan (Dk. 17 Diatta), İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Burak(Dk.63 Higuain), Cisse, Koray(Dk.83 Batuhan), Serdar Özkan, Delgado, Bobo

Goller: Dk. 3 Bobo (Beşiktaş), dk. 29 Deivid, dk. 60 Semih (Fenerbahçe)[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43748
    blankdilara
    Katılımcı

p0yh9.png

[size=medium]
    Fenerbahçemiz, Kadıköy’deki derbide, maçın başlarında 1-0 geriye düşmesine rağmen, üstün bir oyun ortaya koyarak, ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-1 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçemiz ligde, 22 puana ulaşarak, 21 puanlı Beşiktaş’ın önüne geçti.

3. dakikada Delgado’nun ara pasıyla ceza alanında bir anda kalecimiz Volkan Demirel ile karşı karşıya kalan Bobo, yerden bir vuruşla topu filelere göndererek takımını öne geçirdi; 0-1 öne geçirdi.

10. dakikada Vederson’un ceza alanı dışından sol çaprazdan vuruşunda, top kaleci Hakan’da kaldı.

16. dakikada Roberto Carlos’un soldan sert ortasında altı pasta Deivid topu kontrol edemeyince kaleci Hakan meşin yuvarlağa sahip oldu.

24. dakikada Alex’in ceza alanı dışından orta sahaya yakın bir yerden kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Aurelio’nun kaleye arkası dönük pozisyonda kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı.

26. dakikada soldan Delgado’nun kullandığı korner atışında arka direkte Diatta’nın kafa vuruşunda, direğin yanında bekleyen Roberto Carlos, çizgiden çıkardı.

29. dakikada Alex’in sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte Aurelio’nun kafayla arkaya aşırdığı topu arka direkte iyi takip eden Deivid, kafayla filelere göndererek takımımız adına eşitliği sağlayan golü attı; 1-1

37. dakikada Delgado’nun pasıyla hareketlenen Bobo’nun vuruşunda, top kalecimiz Volkan Demirel’de kaldı.

38. dakikada sağdan ceza alanına giren Bobo’nun orta şut karışımı sert vuruşunda, arka direkte Burak topa yetişemeyince meşin yuvarlak auta çıktı.

40. dakikada Gökhan’ın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Alex’in sert şutunda, top az farkla yandan auta çıktı.

41. dakikada Semih’in sağdan ortasında ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Deivid’den önce kaleci Hakan ayaklarıyla topu uzaklaştırmak istedi. Ceza yayı içinde topu kontrol eden Alex’in aşırtma vuruşunda, Deivid direğin dibinden topu kafayla ağlara gönderdi, ancak hakem İsmet Arzuman ofsayt kararı vererek, golü geçerli saymadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

50. dakikada ceza alanındaki Semih’e soldan gönderilen uzun pası İbrahim Toraman kafayla kesip kalecisine kazandırdı.

53. dakikada Delgado uzak mesafeden kaleyi yokladı. Hafif sol çaprazdan kaleye yavaş gelen topu Volkan rahat kontrol etti.

61. dakikada Fenerbahçemiz öne geçti. Carlos’un uzak mesafeden kullandığı serbest atış defanstan döndü. Carlos topu tekrar alıp içeri çevirdi. Bu top ceza yayına indi ve kafalardan sekerek, Deivid’in önüne düştü. Deivid’in vuruşunda Hakan topu sektirince Semih tamamlayıp ağları gördü; 2-1.

73. dakikada Bobo, kalecimiz Volkan ile ile sol çaprazda karşı karşıya kaldı, vuruşu yandan auta gitti.

79. dakikada soldan kazanılan serbest vuruşta Delgado’nun içeri ortasında top İbrahim Toraman’a yöneldi ama Volkan onun üzerinden topu almayı başardı.

85. dakikada Delgado uzak mesafeden kaleyi denedi. Top farklı biçimde üstten auta gitti.

90+3 Appiah’ın hatalı pasında Beşiktaş’tan Batuhan topu kaptı. Volkan kalesini terk etti. Batuhan’ın boş kaleye gönderdiği topu Edu, tam çizgiden çıkardı.

90+5 . dakikada hakem son düdüğü çaldı ve Fenerbahçemiz Kadıköy’de Beşiktaş’ı 2-1 yendi.
    :bravo: :bravo: :bravo:[/size]

yanıtla: sinema haberleri #43758
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Avrupa Filmleri Festivali başkentte

‘Avrupa Filmleri Festivali-Gezici Festival’ Ankara’da Kızılay Büyülüfener Sineması’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara SinemaDerneği, Kars Belediyesi, Statoil ve Akman Holding’in katkılarıyla düzenlenen festival kapsamında 26 uzun metrajlı, yaklaşık 60 da kısa metrajlı film gösterilecek.

Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet Boyacıoğlu, bu yıl gezici festival nedeniyle 5 bin 51 kilometre yol katedeceklerin belirtti.

Filmlerin, güncel konulara yönelik filmler olduğunu anlatan Boyacıoğlu, Şerif Gören’in ‘Yol’ filminin 25’inci yılını doldurduğunu anımsatarak, filmin bilinmeyen görüntülerini festival kapsamında izleyiciyle paylaşacaklarını belirtti.

Ahmet Boyacıoğlu, festivalde gösterilecek 9 yeni filmden 4’ünün Sırbistan, Hırvatistan, Estonya ve Hollanda’dan olduğunu ve bu filmlerin kendi ülkelerinin Oscar adayı olduklarını belirtti.

Açılışta, festivale katkıda bulunan kişi ve kurumlara ödül ve Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun getirdiği kaşar peyniri verildi.

Açılış töreninin ardından Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde 6 dalda ödül alan ve başrollerini Nejat İşler ile Saadet Işıl Aksoy’un paylaştığı ‘Yumurta’ filmi gösterildi.

Başkentte 8 Kasım’da sona erecek festival, 9-15 Kasım’da Kars’ta, 17-20 Kasım’da da Samsun’da 21-25 Kasım’da ise Saraybosna’da izleyiciyle buluşacak.[/size]

yanıtla: tek kelime ile sen:D #43755
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]çooook mutlu:laugh:[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #43754
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]ben kivi sevmem ki:icon7:
    heyy sen alttaki en son ne zaman avokado yedin bakiyim:icon6::laugh:
    [/size]

yanıtla: SÜPER ÜCLÜLER (sizde ekleyin) #43753
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]deıvıd + semih + goLLLLLL
    (beşiktaş maçının süper üçlüsü)
    :bravo: :bravo: :bravo:
    [/size]

yanıtla: Ne oldu oyunu #43752
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]çöpe atmışlar..
    çöpe ne olmuş..?
    [/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,121 ile 3,135 arası (toplam 4,844)