Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,136 ile 3,150 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Son PosT. #43747
    blankdilara
    Katılımcı

:icon12::flowers:

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #43746
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]evet bugün iyi bir fırça yedim:happy:ikimizin poşetleri de aynıydı aceleden karıştırmışım,eve gelince farkettik:laugh:bir sürü laf etti:laugh:

heyy sen alttaki kilo almışsın..?[/size]

yanıtla: fener aşkı böyle şiir yazdırır #43745
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]:bravo:okurken yoruldum yaa:bravo:güzel olmuş..emeğine sağlık[/size]

yanıtla: Sayın Polat kendi takımı ile ilgilensin #43681
    blankdilara
    Katılımcı

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #43675
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]yok ya çok mutluyum bugün…:laugh:

heyy sen alttaki bugün otobüse binmişsin..?[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #43674
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]inek:1036945983_gif:[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #43673
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]:bravo:kültür sanat..
    yemek yapmak mı yoksa temizlik yapmak mı:laugh::icon6:
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43672
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]“Kazanacak güç ve kapasiteye sahibiz”

Brezilyalı oyuncularımızdan Edu, Beşiktaş derbisini kazanılması gereken bir maç olarak değerlendirerek, Fenerbahçe’nin bu maçı kazanacak güç ve kapasiteye sahip olduğunu söyledi.
    Beşiktaş maçıyla ilgili olarak FB TV’ye açıklamalar yapan Edu, “Zor bir maç olacak. Ama kendi sahamızda oynayacağız. Kazanmamız gereken bir maç ve biz de kazanacak güç ve kapasiteye sahibiz. Yapmamız gereken sadece sahaya çıkıp mücadele etmek” dedi.
    Rakip Beşiktaş’ı da değerlendiren Edu, “Bir derbi müsabakası. Beşiktaş Türkiye’nin iyi takımlarından birisi. Ama maç sahada kazanılıyor. Sahada koşup mücadele etmedikten sonra kesinlikle oradan zaferle ayrılamazsınız. Onların bize saygı gösterdiği gibi, tabii ki biz de Beşiktaş’a saygı gösteriyoruz. Ama biz kendi gücümüzü, yapabileceklerimizi biliyoruz. Tek yapmamız gereken de saha içinde yardımlaşmak, gereken mücadeleyi verip, beklenen galibiyete ulaşmak” dedi.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43671
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Zico Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hatalarıyla ilgili olarak da, “Futbolcularım da çok iyi bilirler ki, bu tip pozisyonların saha içerisinde bizi etkilememesi adına ben futbolcularımla hep şunu konuşuyorum: Saha içindeki hakem kararları, o anda sizin sinirlenmenize yol açmasın diyorum. O anda sizin futbolunuza engel olmasın diyorum. Çünkü benim futbolcum sahaya çıktığında kesinlikle penaltı kazanmak için çıkmıyor. Benim futbolcum, futbol dışında başka bir şey yapmak için çıkmıyor. Benim futbolcum, sahaya benim söylediklerimi yapmak ve futbol oynamak için çıkıyor. Çünkü hakem kararlarına, dış etkenlere takıldığınız zaman, asıl yapmanız gereken şeyi unutursunuz. Ben futbolcularıma daima bunu aktarıyorum. Bizim işimiz futbol oynamak. İşimiz kesinlikle takımıza haksız penaltılar kazandırmak ya da değişik oyunlar oynamak değil. Biz sadece futbol oynamak istiyoruz. Takımımızı her ne kadar skorlar etkilese de, biz oyuncularımızı sinirlenmemeye çağırıyoruz. Bu tip konuların, hakeme itiraz konularının, özellikle yönetimimizi ilgilendirdiğini, onların gerekli açıklamaları ve tepkileri göstereceğini her zaman futbolcularımıza söylüyoruz” diye konuştu.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43670
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Kupada oynadığımız son Gaziantep maçı ve verilmeyen golü de değerlendiren Zico, bu maça sürdüğü kadroyu risk olarak görmediğinin altını çizdi. “Maça sürdüğüm kadroyu risk olarak görmüyorum. Bu futbolcular Fenerbahçe’nin futbolcularıdır ve bu nedenle her zaman üst kategoride futbolculardır” diyen Zico, “Gaziantepspor maçını kazanmamız bizim açımızdan Türkiye Kupası’na iyi bir başlangıç yapmak için önemliydi. Galibiyet için hazırlandık. Pozisyon bakımından kısır geçen bir maçtı açıkçası. İki takım adına da böyleydi. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maçtı. Maç içinde maalesef atabildiğimiz sadece bir gol var. O attığımız gol de maalesef, normalde işi orada o golü vermek olan hakemler tarafından maalesef görülemedi ve verilmedi. Normalde bu tip pozisyonların doğru pozisyon alınarak, doğru yerde bulunarak verilmesi gerekiyor. Hani santimetrelerle ölçülen bir pozisyon olsa belki tamam diyebilirsiniz ama, top yarım metre içeride. Böyle olunca da insan gerçekten üzülüyor. Çünkü, bu kadar kısır geçen bir maçta, özellikle de bulduğunuz bir golün de verilmemesi insanı üzüyor. Biz 3 puanla ayrılabilirdik. Maçın geneline baktığınızda takımımız iyi bir mücadele, iyi bir savaş gösterdi. Çok fazla yaratıcı olamadık maç içinde. Bizim istekli olduğumuz anlarda da Gaziantepspor ekibi iyi bir direnç gösterdi. Sonuçta, iki takım da beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Vederson’un çektiği şuttaki gol pozisyonu sırasında Colin, öyle bir açıdaydı ki, normalde Colin’in bulunduğu açıda yan hakemin bulunması gerekiyordu. Hatta şut çekilip top içeri girdikten sonra Colin direk gol sevincini yaşamaya başladı o anda. Normalde yan hakemin orta sahaya doğru koşması gerekiyordu. Fakat, bu maalesef olmadı ve dolayısıyla orta hakem golü veremedi. Gerçekten bu durumlar beni çok sinirlendiriyor açıkçası. Bu durumları görünce çok sinirleniyorum. Maç içerisinde bazı pozisyonlar vardı ki, ofsayt pozisyonları vardı mesela. İlk yarıda İlhan’ın bir ofsayt pozisyonu vardı. Biz orada pozisyonun tekrarını izlemememize rağmen, orada ofsayt olmadığını görebildik. Aynı şekilde ikinci yarı Deivid’in bir ofsayt pozisyonu vardı ki, bizim görüşümüze göre değildi. Sonradan baktığımızda ofsayt olmadığını gördük. Bu tip pozisyonları gördüğü zaman, insan sakin olamıyor. Neden diye soruyor insan kendi kendine. Çünkü basit pozisyonlarda, faul pozisyonlarında, ofsayt pozisyonlarında çok net karar verilebiliyor ama, çok net bir gol olduğu zaman, o anda, o gerçek kararı verip, gol diye orta sahaya gidilmiyor ya da böyle bir karar çıkmıyor. Gerçekten bunları görünce de insan sakin olamıyor açıkçası. Nasıl penaltı, ofsayt, faul görüldüğü zaman veriliyorsa, ya da yan hakem yardım ediyorsa, mutlaka ve mutlaka bu tip pozisyonlar da verilmesi gerekir diye düşünüyorum” dedi.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43669
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]“Kendi oyunumuzu oynayacağız”:flowers:

Teknik Direktörümüz Zico, Beşiktaş maçının takımımız için çok önemli olduğunu, kendi ritim ve oyunlarını rakibe kabul ettirip, olumlu şeyler yaparak derbiden galibiyetle ayrılan taraf olacaklarını düşündüğünü söyledi.
    FB TV’de yayınlanan ‘Zico İle Teknik Analiz’ programında Fatih Demirkol’un sorularını cevaplandıran Zico, önümüzdeki Beşiktaş maçıyla ilgili olarak, “Bizim için çok önemli bir maç. Her şeyden önce bu maçın adı, bir derbi maçı. Bizim bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Kendi evimizde oynayacağımız bir maçtan galibiyetle ayrılmamız, hem ligdeki durumumuz adına, hem de ezeli rakibimizle oynadığımız bir maçtan galip ayrılıp, onların önüne geçmemiz adına çok önemli. Kendi ritmimizi, kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Rakibimize kabul ettirmeye çalışacağız. Oyun içerisinde bizim adımıza olumlu şeyler yapıp, skoru da kendi adımıza olumluya çevirip, bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.
    Beşiktaş takımının yapısını da değerlendiren Zico, “Bu maçta özellikle fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Çünkü Beşiktaş takımını geçen yılla karşılaştırdığımızda, kadroda ve oyun mantığında değişiklikler olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda bizim gibi Şampiyonlar Ligi’nde kendini yer arayan, başarılar isteyen bir ekip. Bu bakımdan da sadece fiziksel olarak değil, duygusal olarak da bir etkileşim var futbolcularda. Duygusal bakımdan da yoruluyorlar. Derbi maçlarda herhangi bir sonucu görebilirsiniz. Yapacağınız ufak hatalar, sizin için olumsuz sonuçlar doğurabileceği gibi, yapacağınız olumlu şeyler de sizin için çok olumlu skorlar doğurabilir. Bu bakımdan oyun içinde dikkatli olmalıyız. Derbi maçlarda dikkatli olmak ve ayrıntılara önem vermek gerekiyor” dedi.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43668
    blankdilara
    Katılımcı

83 yıllık rekabette 319. randevu:bravo:
    Turkcell Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Beşiktaş ile oynayacak olan Fenerbahçemiz, bu maçla birlikte ezeli rakibiyle 319. kez karşı karşıya gelmiş olacak. 28 Kasım 1924’te Fenerbahçemizin 4-0’lık galibiyeti ile başlayan ezeli rekabette, bugüne kadar yapılan 318 maçta Beşiktaş 118, Fenerbahçe116 galibiyet aldı, 84 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İstatistiksel açıdan genelde bir dengenin bulunduğu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki ezeli rekabette atılan gol sayısında Fenerbahçemizin 428’e 401’lik üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında 1959 yılında başlayan Türkiye Ligi’ndeki rekabette ise bugüne kadar 100 maç yapıldı. Yarınki maçla birlikte ligde 101. kez karşı karşıya gelecek ezeli rakipler arasındaki 100 lig maçında Beşiktaş galibiyet sayasında 34’e 33 önde bulunuyor. Ligde 33 maç da berabere sonuçlandı. İki takım arasında Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda oynanan 100. lig maçını Fenerbahçemiz Kezman’ın attığı golle 1-0 kazanmış ve kuruluşunun 100. yılında, gelmiş geçmiş en önemli rakiplerinden birini ligde 100. kez yenerek, ulaştığı şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlamıştı. Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın, geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynadıkları maç ise 0-0’lık skorla sona ermişti. İki takım arasındaki en son karşılaşma da geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Süper kupa finali adı altında Almanya’da oynanmış ve bu maçı da Fenerbahçemiz Deivid ve Kezman’ın attığı gollerle 2-1 kazanmıştı.

yanıtla: FB-PSV Eindhoven #43667
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]PSV maç programı belli oldu:flowers:

Fenerbahçe profesyonel futbol takımının Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 7 Kasım 2007 Çarşamba günü saat 21.45’te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşma öncesi, maç programı belli oldu. Buna göre her iki tarafın 6 Kasım 2007 Salı günü izleyecekleri program şöyle:

6 Kasım 2007 Salı maç programı:

Fenerbahçe:icon12:
    saat 16.00: Teknik direktör A. Zico’nun basın toplantısı – Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
    saat 17.00: Fenerbahçe profesyonel futbol takımı antrenmanı – Samandıra Tesisleri (ilk 15 dakika basına açık)

PSV
    saat 18.00: PSV teknik heyet basın toplantısı – Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
    saat 18.30: PSV Eindhoven futbol takımı antrenmanı – Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu (tamamı basına açık)[/size]

yanıtla: ? CAPOEİRA ? #43666
    blankdilara
    Katılımcı

24548509xs5.jpg

[size=medium]Mestre Dendè; 10.06.1964 yılında Salvador, Bahia şehrinde doğdu. Capoeira’ya 10 yaşında başlayan Mestre Dendé, bu sporu Salvador’un sokak roda’larında ve derslerinde uygulamaya başladı. 1979 yılında Mestre Braulino’nun grubuna katılan Mestre Dende, 1985 ve 1989 yılları arasında Brezilya’nın tüm bölgelerinde belli dönemlerde kalarak Capoeira’yı daha iyi öğrendi ve kendisini bu sanatta geliştirdi. 1990 yılında

Brezilya, Belo Horizonte ve Minas Gerais’de kurmuş oldukları Porto de Minasi Grubunu, 1992 yılında Almanya da kurdu. 1996 yılında vermiş olduğu kararla beraber bir sure Amerika’ya yerleşip orada değişik mekanlarda Capoeira dersleri vererek gösteriler düzenledi. Mestre Ray ile birlikte Grupo Oficina Da Capoeira’nın da yöneticiliğini yapan Mestre Dende, Şubat 2007 de almış olduğu yeni bir kararlar “Mundo Capoeira” yı kurdu. Her yıl düzenli olarak iki kez Türkiye’ yi ziyaret eden Mestre Dende eğitim, batizado ve workshoplar için dünyanın her yerini gezmektedir.[/size]

yanıtla: ? CAPOEİRA ? #43665
    blankdilara
    Katılımcı

12763741jt4.jpg 91221968gf6.jpg 71627185qv3.jpg

15 yazı görüntüleniyor - 3,136 ile 3,150 arası (toplam 4,844)