Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,151 ile 3,165 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: ? CAPOEİRA ? #43664
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]İlk zamanlar birbirlerinden habersiz bir araya gelerek elde ettikleri kasetlerden çalışan arkadaşlar zaman içersinde bu işin başka illerde’ de olduğunu öğrendiklerinde birbirleri ile irtibata geçmiş ve buluşmalar düzenleyerek hem kaynaşmışlar hem de bilgilerini paylaşma imkanı bulmuşlardır.

Nihayetinde 2001 yılında Bilkent ve Hacettepe Üniversitelerinde eğitim gören iki arkadaşımız İrtibatta olduğu Portekiz Capoeira Federasyon başkanı, profesyonel bir Capoeira eğitmeni olan NELSON ANDREDA BARROS’ u diğer gruplarında katkıları ile Türkiye’ ye getirttiler. Bursa ve Ankara’ da kaldığı yaklaşık 2 aylık bir zaman diliminde arkadaşlarımıza saldırı , savunma, teknik hareketler, müzik ve Capoeira Felsefesinin eğitimini verdi. Eğitim verdiği arkadaşlara eğitmenlik yetkisi vererek her birini sertifika ile ödüllendirdi. Bundan sonra Türkiye’ de Show ve gösteri sanatı olarak bilinen bir branşın yerine gerçek anlamda hocasıyla, düzenli eğitimiyle, kısacası her şeyi ile Capoeira eğitimi verilmeye başladı. (Bunun yanında 1993 Yılında Mestre Max sayesinde Capoeira ile tanışan Ayhan (Dragao) Topazio Türkiye temsilciliğini 2005 yılına kadar sürdürdü. 2006 yılında Alegria Combat olarak Adı değişen Kulüp merkezi Ankara’ da olmak üzere çalışmalarına devam etmektedir)

Çalışmalar bu yönde hızla ilerlerken grup ve okullardan ayrılmalar oldu. Ayrılan öğrenciler ya kendi başlarına yeni bir grup kurdular yada yurt dışından irtibat kurdukları okulların temsilciliklerini aldılar. Bu gün ülkemizde 8 e yakın farklı grubun resmi temsilciliği bulunurken, bunlara bağlı çok sayıda il, okul ve bağımsız çalışan gruplarda mevcuttur.

2004 Yılında Oficina Da Capoeira Türkiye temsilciliğini alan Hızır Kul(Pauto) ve Sinan Yüksel (Crocodilo) Avrupa’ dan katılan 21 profesyonel sporcu ile ilk festivalini gerçekleştirmiştir. Hızla büyüyen grup Türkiye’nin dört bir yanında bir çok ile yayılmış ve 2006 yılının hemen başında Çok sayıda öğrenci ve eğitmenin katılımı ile gücünü arttırmıştır.

Oficina Capoeira hocası aynı zamanda ülkemizi sık sık ziyaret ederek eğitimlere gelen Mestre Dende Aldığı bir karar sonucu, grubun ismini ve logosunu değişme ihtiyacı duymuştur. Türkiye’ de bulunan Oficina Capoeira Temsilciliği bundan sonra adını “Mundo Capoeira” olarak değişmiş ve haricinde hiçbir şeyde kesinlikle değişiklik yapılmamıştır.

Capoeira Derneği’ de 2007 yılında kurulan ilk resmi Capoeira Derneklerinden biridir. Samsun Büyükşehir belediyesi bünyesinde açtığı resmi kurslarda eğitim vererek çalışmalarını sürdürmektedir.

(Capoeira Derneği Başkanı-Güngör DOĞANAY
    http://www.capoeira.org.tr)[/size]

yanıtla: YARDIM #43663
    blankdilara
    Katılımcı
    jackal40 wrote:
    YA BENDE 1. SINIFIM 12 SINDE VIZELER VAR BEN HALA CALISMYA BASLAMDIM SONUM NE OLCAK BILMIORUM ZATI ANLAMIORUM DERSTEN BISEY INS KALMAYIZ IKIMIZDE BU SENE:unsure:

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #43625
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]erkek arkadaşımın kardeşinin ismi:flowers:
    mücahit..?
    [/size]

yanıtla: merhaba meslektaşlarım #43623
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]aramıza hoşgeldin:flowers:[/size]

yanıtla: G 14 Konferansı’na katılıyoruz #43610
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]“Brüksel, 12 Ekim 2007

G-14 Konferansı: Uluslararası Futbol Kulüpleri Organizasyonunun Oluşturulması

Sayın Bay Aziz Yıldırım,

Uluslararası kulüp futbolunun en önde gelen lider figürlerinden birisi olmanız hasebiyle, sizi, yeni uluslararası kulüp birliğinin oluşumu ile ilgili olarak 13-14 Kasım tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecek olan G-14 konferansına katılmaya davet ediyorum.

G-14 halen yedisi Avrupa’dan olmak üzere on sekiz kulübü temsil etmektedir. 2000 yılında on dört kurucu kulüp tarafından, dünya futbolunda öncü ve bağımsız bir uluslararası organizasyon olarak kurulmuştur. O tarihten bu yana G-14, uluslararası ve Avrupa kulüp futbolunun gelişimi ile ilgili hususlarda saygın ve güçlü bir ses hale gelmiştir. G-14 pek çok konu üzerinde çalışmakta, UEFA Şampiyonlar Liginin medya haklarının işletimi, milli takım faaliyetleri nedeniyle oyuncuların sigortalanmaları ile ilgili çözümlerin geliştirilmesi ve son olarak, kulüplerin oyuncuların bonservisleri için ödeme planlarını da içeren pek çok konuda gelişmeler kaydetmektedir. 2002 yılında G-14 dört ilave üyenin katılması ile ilk defa genişlemiştir.

Şimdi, daha da genişlemek için doğru zamandır ancak bu genişleme kulüpler için çok sayıda zorluğun bulunduğu bir zamanda farklı bir yasal bir yapılanmayı gerektirmektedir. Güçlü, bağımsız ve uluslararası bir klüp organizasyonuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç bulunmaktadır, UEFA bile son zamanlarda gerçekten bağımsız olan kulüplere olan ihtiyacın farkına varmıştır.

Kasım konferansı daha fazla sayıda önde gelen lider kulübe müştereken yeni, bağımsız ve uluslararası bir kulüpler organizasyonu oluşturabilme olanağı sağlayacaktır. Katılımların her birisi, kendi yerel liglerinde son beş yılda üstün şampiyonluk performansı göstermesi ile diğer kulüplerden farklılaşan bir kulübü temsil etmektedir. Yirmiden fazla Avrupa ülkesinin lider futbol kulüpleri konferansta hazır bulunacaktır, bu yeni organizasyonun müştereken oluşturulması için kırktan fazla sayıda Avrupa kulübü davet edilmiştir.

Yeni organizasyon G-14’ün hedeflerini, bir başka deyişle, üye klüpler arasında işbirliği ve dayanışmanın tesis edilmesi ve geliştirilmesi; uluslararası kulüp futbolunun kalitesinin arttırılması ve kulüplerin genel çıkarlarının güçlü bir uluslararası boyutta korunması; özellikle maç formatı, idaresi ve uluslararası kulüp maçlarının yönetimi ile ilgili konularda FİFA , UEFA ve diğer kuruluşların profesyonel futbol kulüplerinin ihtiyaçlarını ve haklarını anlamalarının sağlanmasını özümseyecek ve benimseyecektir.

Bu yeni bağımsız organizasyonun üyeliği, uluslararası boyutta iyi yapılandırılmış olan futbol kulüplerine açık olacaktır. Yeni organizasyon temsilcilik esasına dayanacak ve üyelik kriteri performansa bağlı olacaktır. Ana amaçlarından birisi uluslararası kulüp müsabakalarının teşvik edilmesi ve geliştirilmesi ve uluslararası futbolun yönetiminin, özellikle yönetim yapılarının bütün seviyeleri için en uygun kulüp temsili sağlanarak, iyileştirilmesidir.

Konferans 13 Kasım 2007 akşamı G-14 Başkanı Jean-Michel Aulas’ın önerilen yeni organizasyonun özelliklerinin ana hatlarını belirten sunumuyla başlayacaktır. Bu sunumu, katılımcılara önerilen girişimle ilgili görüş alışverişinde bulunma fırsatı veren, resmi olmayan akşam yemeği izleyecektir. Toplantı ertesi sabah itibariyle yeniden başlayacaktır. Delegeler önerilen yeni organizasyonun bütün hususlarını müzakere edebileceklerdir ve kurallar konusunda derinlemesine tartışmaların olması öngörülmektedir.

Bu girişimde aktif bir rol oynamak hususu ile ilgilendiğinizi ve kulüp organizasyonlarının ve uluslararası seviyede temsillerinin geleceği açısından son derece önemli olan bu etkinliğe katılabileceğinizi umuyorum.

Kasım ayında sizi Brüksel’de görmekten çok büyük bir mutluluk duyacağım.

Saygılarımla,

G-14 Genel Müdürü”[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43609
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Kezman ameliyat oldu

Sağ dizindeki şikayeti nedeniyle uzun zamandır sıkıntılı günler geçiren Sırp oyuncumuz Mateja Kezman, bugün Katar’da, sağ dizinden artroskopi ameliyatı oldu. Kezman’ın ameliyatının başarılı geçtiği ve oyuncumuzun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sağlık kurulumuzun kontrolünden geçtikten sonra, raporlarıyla birlikte Katar’a giden oyuncumuz Mateja Kezman, bugün saat 09.00’da Dr.Popoviç’in Katar’daki kliniğinde artroskopik bir ameliyat geçirdi. Ameliyatı başarılı geçen Kezman, önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelerek rehabilitasyon çalışmalarına başlayacak. Kezman’ın 3-4 hafta içinde de sahalara dönmesi bekleniyor.[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43608
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]“Kendimle gurur duyuyorum”

Milli kalecimiz Volkan Demirel, geçen sezonlarda maçlarda yaptığı hatalardan ders çıkarmasını bildiğini söyledi. Volkan Demirel, kötü dönemlerden geçerek tekrar iyi bir noktaya gelmenin büyük başarı olduğu ve bunu başardığı de için kendisiyle gurur duyduğunu kaydetti.
    Volkan Demirel, Futbol Federasyonu’nun aylık Tam Saha dergisinde yayınlanan röportajında, geçen sezonlarda yediği hatalı goller nedeniyle kendisini baskı altında hissettiğini belirterek,
    “Yaptığım 2-3 hata var. Bunları kısmetsizlik olarak da nitelendirebiliriz. Ama bunları yaşadım ve ders çıkarmasını bildim. İnsanlar hayatlarında hatalar yapar. Sadece kaleciler değil, futbolcular da hata yapıyor ama son adam olan kalecinin hatası sonuca direkt etki ediyor. Bu hataları kaldırabildiğim ve yoluma devam ettiğim için şu an ayaktayım ve Fenerbahçe takımının kalesini koruyorum, milli takıma da çağrılıyorum. O dönemden geçerek tekrar bu noktaya tırmanmak bence büyük başarıdır. Bunu başardığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi.
    Futbolculara göre kalecilerin oynama şansının az olduğunu, bir kalecinin sürekli oynadığı zaman kendisini geliştirebildiğini ifade eden Volkan Demirel, “Bir takımda 25-26 futbolcu var. Bunların üçü kaleci ve sadece biri kaleye geçebiliyor. Bir kaleci sürekli oynadığı zaman kendisini geliştirebilir. Diğer futbolculara göre kalecinin oynama şansı daha az. Bir kez kaleye geçince de çalışıp formayı vermemek lazım. Ama performansı etkileyen pek çok faktör var ve bazıları elinde değil. Böyle sebepler nedeniyle formamı kaptırmış olabilirim ama, şu an Fenerbahçe kalesinde olduğum için mutluyum. Formayı bırakmayı da düşünmüyorum” dedi
    Roberto Carlos’un takıma büyük katkısı olduğunu ifade eden Volkan, “Takıma olan etkisi çok büyük. Bence bu etki Şampiyonlar Ligi maçlarında açıkça görülüyordur. Roberto Carlos’un ismi var, dünyaca çok ünlü bir insan ama bir o kadar da mütevazı. Küçükle küçük, büyükle büyük oluyor. Her çeşit insanla eşit seviyeye gelebiliyor. Tanıtım açısından Fenerbahçe’ye büyük katkıları olmasının yanı sıra sahadaki varlığıyla da bize büyük artılar katıyor. Rakip takımda çok önemli bir yıldız varsa, bizde de Roberto Carlos var düşüncesiyle sahaya çıkıyoruz. Taraftar da bunun bilincinde. Onun varlığı sayesinde herkes daha rahat ve güvenli oluyor” dedi.
    Özel yaşantısı zaman, zaman medyaya haber olan Volkan Demirel, söylentilerin aksine ailesiyle yaşadığını, hiçbir zaman ayrı bir evi olmadığını bildirdi. Volkan Demirel, “İdmanların ardından arkadaşlarımla belki bir yemek yer ve evime çekilirim. Hiç ailemden kopmadım, her zaman da onlarla birlikteyim. Her ne kadar bu konuda söylentiler çıksa da hiçbir zaman ayrı bir evim olmadı. Evim yurdum bellidir. Merak eden gelip bakabilir. Gayet sakin ve normal bir hayat sürüyorum. Takımla beraber geceleri dışarı çıkarım, galibiyetlerden sonra eğlenceye gideriz. Kız arkadaşım derseniz, o yok. Eskiden vardı. Yalnızlığıma devam ediyorum. Ailemle mutluyum. Çok abartılacak bir hayatım yok” diye konuştu.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43607
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Derbide 2 bin 500 polis görev alacak

Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 3 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Turkcell Süper Lig maçında 2 bin 500 polis görev yapacak.
    Maç öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. İstanbul Valiliği’nde, Vali Yardımcısı Ergun Güngör başkanlığında yapılan toplantıya, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Kamil Dizar, Kasımpaşa yöneticisi Süha Sidal ve diğer yetkililer katıldı.
    Vali Yardımcısı Ergun Güngör, toplantının ardından basın mensuplarına, derbi maçla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararları açıkladı.Müsabakada toplam 2 bin 500 güvenlik görevlisinin görev yapacağını belirten Güngör, kulübümüzün 250 özel güvenlik görevlisi görevlendireceğini ve toplam 95 kamera ile tespitler yapılacağını kaydetti. Hem Anadolu yakasında, hem de Avrupa yakasında iskelelerde yoğun güvenlik önlemi alınacağını belirten Güngör, “Beşiktaş seyircisine stada gelişlerinde kara yolunu tercih etmeleri ve stada saat 17.30’a kadar ulaşmalarını tavsiye ediyoruz. İskelelere toplu gelinmemeli” dedi. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında tüm tedbirlerin saat 13.00’ten itibaren alınacağını ifade eden Güngör, stat kapılarının saat 14.00’den itibaren açılacağını sözlerine ekledi. Kulüpler tarafından kendi seyircilerine toplu ve ücretsiz bilet verilmeyeceğini vurgulayan Güngör, “Toplu seyirci organizasyonu yapılmayacak. Seyirciler toplu olarak güvenlik güçleri eşliğinde stada götürülmeyecek. Münferit olarak stada gelen rakip takım seyircilerine, UEFA kriterleri uyarınca güvenliği tam olarak sağlanmış, stat kapasitesinin yüzde 5’i oranında yer ayrılmıştır” diye konuştu. Beşiktaş seyircisine, 50 bin 509 kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın, yüzde 5’i olan 2 bin 525 kişilik yerin Migros Tribünü’nden ayrıldığını belirten Güngör, “Beşiktaş seyircisine ait biletler bugün saat 13.00’ten itibaren Biletix gişelerinden, bir kişiye en fazla 2 bilet vermek ve kimlik fotokopisini ibraz etmek kaydıyla satışa sunulacaktır” dedi. Güngör, karşılaşmaya ait bileti olmayanların stat çevresinde oluşturulan dış arama noktasından içeri alınmayacağını, stat dışında karaborsa bilet satışına izin verilmeyeceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını, suların sadece bardakta ağzı açılarak seyircilere verileceğini söyledi.
    Ergun Güngör, derbinin fair-play içinde geçmesini dileyerek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde derbinin centilmence geçmesini diliyorum ve her iki kulübümüze de başarılar diliyorum” dedi.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #43606
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 3 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Turkcell Süper Lig 11. Hafta maçının hakemleri açıklandı. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Alper Ulusyol yapacak. Oktay Demiray ise maçta 4. hakem olarak görev alacak.[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43605
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Sevgili Fenerbahçeliler,

Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımla birlikte göreve geldiğimiz günden itibaren, her zaman, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün önündeki onlarca yılı düşünerek hareket ettik. Bugün geldiğimiz noktada kulübümüzün kurumsallaşma ve kendi kendine yetme adına ortaya çıkan performansının hala yeterli olmadığını düşünmek ve yeni projeler üretmek; Fenerbahçe’nin ve Fenerbahçeli olmanın ne kadar ayrıcalıklı olduğunun önemli bir göstergesidir.

Bu düşüncelerle yeni bir projeler dizisini daha hayata geçiriyoruz. Bu projelerin tamamı bittiği zaman, Fenerbahçemizin geleceğini güvence altına almış olacağız. Ayrıca kulübümüzün prestijini daha da yüceltecek bu eserleri Türk sporuna kazandırmış olacağız.

Yüksek Divan Kurulumuzdan aldığımız destekle Ankara’da kulübümüzün sahip olduğu alan ile Anadolu yakasında yapılacak yeni kapalı spor salonunun inşasına başlıyoruz. Bu arada Dereağzı Tesislerimizde üyelerimiz yararlanabileceği havuz ve sosyal tesis inşasına başlıyoruz. Ayrıca eski kulüp binamızın konukevine çevrilmesi ve Kenan Evren Lisesi’nin tarihi binası hariç diğer alanlarına inşa edilecek Fener Center projesi için start veriyoruz. Bu projelerin inşasına kısa sürede başlanacaktır. Yönetim Kurulu’ndaki diğer arkadaşlarım ve Fenerbahçe Başkanı olarak şahsım, camiamız her türlü olaya karşı birlik ve bütünlüğünü korudukça böylesi büyük işleri gerçekleştirmeye görevde bulunduğumuz sürece kararlılıkla devam edeceğiz. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın.

Fenerbahçe Spor Kulübü çağdaş bir yönetim anlayışı, günün ekonomik koşullarına uygun modern organizasyon yapısıyla zaten dünyanın ilgisini çekecek bir spor kulübü olma özelliğini uzun süredir koruyor. Fenerbahçe içindeki kurumlarımızı mercek altına alan diğer dünya kulüp temsilcilerinin özellikle son yıllardaki ilgisi ise hepimizi gururlandırıyor.

Bu sezon Avrupa Kupaları mücadelesinde fark yaratan bir takım olmaya devam ediyoruz. Bunun yaparken de maddi ve manevi olarak yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Türkiye’nin en büyük spor kulübü olmanın gereği, büyük düşünmekten geçmektedir. İdeallerimize paralel olarak takımımız, Avrupa kupalarında bu sezon hepimizi mutlu edecek sonuçları almaya devam edecektir. Çünkü taraftarımız da gücümüze inanılmaz katkılar yapmakta, aldığımız sonuçlar Fenerbahçe’nin Avrupa’da da söz sahibi olduğunun sinyallerini vermektedir.

Beyonce konserinin iptal edilme nedenini yayın organlarımızdan açıkladık. Fenerbahçe Spor Kulübü daha nice dünya starını Türkiye ve Türk insanına seyrettirecek güçtedir. Yeter ki ülke olarak huzurlu ve mutlu olalım. Bunu ertelenmiş bir proje olarak algılayalım. Bu arada Fenerbahçe Taraftar kart sayısının 100 bin sınırını geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım. 100. yıl hedeflerimizden birini daha böylece gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı”[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43604
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Her zaman büyük düşündük:flowers:

Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin 57. sayısında yayınlanan yazısının tam metni şu şekildedir:
    “Öncelikle Türk halkının başı sağ olsun. Canlarımız, kardeşlerimiz, evlatlarımız vatan için şehit oldular. Türkiye ne büyük ülke ki, uğruna şehit olan ve olacak askerleri, gençleri, kadınları, kızları ve yaşlıları var. Şehitlik büyük mertebe, ancak biz evlatlarımızın bu makamı manevi olarak kazanmalarını ve sağ olarak ülkeye hizmet etmelerini istiyoruz.

Fenerbahçe camiası, ilk tüzüğümüzde de belirtildiği gibi vatanımızın korunması adına her türlü görev için hazırdır. Bu aziz vatana sahip olmak için, Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Sarıkamış’ta ve özellikle din ve devlet için, vatan ve millet için, bayrak için toprak için canını kanını feda eden, bu milletin birlik-dirlik içinde yaşaması, huzurlu ve mutlu olması için, cennet vatanı bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyor, Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43603
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Carlos Dünya Karması’nda:bravo:

Fenerbahçemizin ünlü yıldızı Roberto Carlos, 19 Kasım’da İspanya’da düzenlenecek Dünya Karması maçına davet edildi. Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, yoksullara yardım amacıyla yapılacak Dünya Karması maçına davet edildi. Zidane ve Ronaldo’nun organize edecekleri ve 19 Kasım’da İspanya’nın Malaga kentine ‘Yoksulluğa Karşı Futbol’ sloganı altında yapılacak organizasyonda, Roberto Carlos’nda yer alması bekleniyor.[/size]

yanıtla: Fortis Türkiye Kupası #43602
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]“Benim için heyecan vericiydi”

Oyuncularımızdan Volkan Babacan, Fenerbahçe formasıyla Fenerbahçe seyircisi önünde ilk kez bir maça çıkmanın kendisi için heyecan verici olduğunu söyledi.
    Gaziantepspor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçına ilk onbirde başlayan kalecilerimizden Volkan Babacan, maç sonrası duygu ve düşüncelerini FB TV kameralarına anlattı. Volkan Babacan, “Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta bu statta maça çıktım. Bu benim için heyecan vericiydi. Ancak, yeteneklerimi gösterebilmek için, heyecanımı yatıştırmam gerektiğini düşündüm” diye konuştu. Maçı da değerlendiren Volkan Babacan, “Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Çok iyi savunma yaptık. Bana da fazla top gelmedi” diye konuştu.[/size]

yanıtla: Fortis Türkiye Kupası #43601
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]“Rakibe hiç pozisyon vermedik”

Oyuncularımızdan Selçuk Şahin, Fortis Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor ile oynadığımız maça çıkan ilk onbirin daha iyi maçlar çıkarabileceğini düşündüğünü, takımın 1-2 gol pozisyonuna girdiğini, rakibe hiç pozisyon vermediğini ve 1 golümüzün de verilmediğini söyledi.
    Maç sonrası FB TV’ye açıklamalar yapan Selçuk Şahin, “Bugün sahaya çıkan takımın daha iyi oynayabileceğini düşünüyorum. Bugün 1-2 tane kaçan pozisyonumuz vardı. Rakibe de hiç pozisyon vermedik. Hatta 1 golümüz de sayılmadı” diye konuştu.
    Takımdaki tüm oyuncuların kendilerini hazır tuttuğunu dile getiren Selçuk Şahin, “Oynamayan oyuncular olsa da, hepsi birbirinden kaliteli. Bu tip oyuncular kaliteli ve profesyonel oldukları için kendilerini hazır tutuyor. Büyük bir takımda da böyle olması gerekiyor” diye konuştu.[/size]

blankdilara
    Katılımcı
    Agresif_Orumcek wrote:
    YANİ NE GEREK VARDI DAVUTBAYRAM.COM SİTESİNE…

BENCE HOCAMIZ BİR KATKI SAĞLAYACAKSA BURADAN SAĞLAMALI..

ORDA Kİ HER BİLGİ ZATEN BURDA VAR..

VE O SİTEYE ÜYE OLAN ARKADAŞLAR ZATEN BURDAKİ ARKADAŞLAR…

BENCE HOCAM O SİTEYİ KAPATIP DEĞERLİ BİLGİLERİNİ BURADA PAYLAŞMALI KANIMCA..

:bravo::bravo:

KANIMCA ÇOOOOK HAKLISIN:bravo:

15 yazı görüntüleniyor - 3,151 ile 3,165 arası (toplam 4,844)