Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,331 ile 3,345 arası (toplam 4,597)
  • Yazar
    Yazılar
  • şuna cevap olarak: hangi takımı tutuyorsonoz neden? #42344
    blankdilara
    Katılımcı

[size=xx-large]…fenerbahçe…[/size]

şuna cevap olarak: Sitemize Dünya Haritası eklendi #42339
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]saol themem:flowers:
    ben de google map’i ikide bir kurmaktan sıkılmıştım:icon6:
    [/size]

şuna cevap olarak: tiyatrOnline #42286
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Kent Tiyatrosu 45 yaşında:

Yıldız ve Müşfik Kenter tarafından kurulan ve Türkiye’nin en uzun ömürlü özel tiyatrosu olma özelliği taşıyan Kent Tiyatrosu, bu yıl 45’inci kez perdelerini açacak.

Kent oyuncuları, sezona 19 Ekim Cuma günü Yıldız Kenter’in oynadığı ‘Ben Anadolu’ ile başlayacak.

Güngör Dilmen’in yazdığı, Yücel Erten’in sahneye koyduğu, Osman Şengezer’in sahne ve giysi tasarımını gerçekleştirdiği oyunda Yıldız Kenter, Hititler’den günümüze Anadolu topraklarında öne çıkmış, tarihin akışını değiştirmiş ya da kadın kimliğini etkilemiş 16 farklı kadını canlandıracak.

‘Ben Anadolu’nun ardından, geçen sezon da büyük ilgi gören ‘Anna Karenina’ ve 2005-2006 sezonunda başlayan ‘Gece Mevsimi’ seyirciyle buluşacak.

Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitiren Yıldız ve Müşfik Kenter, hocaları Muhsin Ertuğrul’un Devlet Tiyatrolarının başındaki görevinden ayrılması üzerine devlet tiyatrolarındaki görevlerinden ayrılarak İstanbul’a geldi.

Yanlarına arkadaşları Şükran Güngör ve Kamuran Yüce’yi de alarak önce ‘Site Tiyatrosu’nu kuran Yıldız ve Müşfik Kenter, 1962’de tiyatronun adını hem İstanbul’u temsilen, hem de soyadlarına atfen ‘Kent Oyuncuları’ olarak değiştirdi.[/size]

şuna cevap olarak: Carlos’un F.Bahçe pişmanlığı(!) #42285
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-large]keşke önceden gelseydin bee carlos:bravo::bravo:[/size]

şuna cevap olarak: fenerbahçemizin futbolcuları #42284
    blankdilara
    Katılımcı

60339661me6.jpg

şuna cevap olarak: fenerbahçemizin futbolcuları #42280
    blankdilara
    Katılımcı

98820482yy8.jpg

[size=medium]05 – Yasin Çakmak
    Doğum Yeri : RİZE
    Doğum Tarihi : 6 Ocak 1985
    Uyruk : TC
    Görev Yeri: Defans
    Forma No: 5
    Boy: 186 cm
    Kilo: 75 kg
    Sözleşme Başlangıç T. : 6 Ağustos 2007
    Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Oynadığı maçlar
    Türkiye Kupası 2006-2007(4 maç)
    Türkiye Süper Ligi 2006-2007(32 maç)
    Türkiye Süper Ligi 2005-2006(30 maç)
    Türkiye Süper Ligi 2004-2005(19 maç)[/size]

şuna cevap olarak: fenerbahçemizin futbolcuları #42279
    blankdilara
    Katılımcı

93727230bp8.jpg

şuna cevap olarak: fenerbahçemizin futbolcuları #42278
    blankdilara
    Katılımcı

95116890ja2.jpg

30479509cr3.jpg

şuna cevap olarak: fenerbahçemizin futbolcuları #42275
    blankdilara
    Katılımcı

74762035gv6.jpg

[size=medium]04 – Stephen Appiah
    Forma İsmi: Appiah
    Şube: Futbol
    Mevki: Defansif ortasaha
    Doğum tarihi: 24.12.1980
    Doğum yeri: Accra – Ghana
    Boy: 1,78
    Kilo: 77

24 Aralık 1980 Accra, Gana doğumlu Stephen Appiah 1.78 m boyunda ve 77 kilo. 2005-2006 sezonunda 22 Temmuz 2005 tarihinde İtalya’nın Juventus takımından Fenerbahçe’ye 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi. Bonservis bedeli olarak 8 milyon avro ödendi. Appiah’a da 4 yıl süresince toplam 8 milyon avro ödenecek.

Defansif orta saha mevkiinde oynamaktadır.

Fenerbahçe’deki ilk resmi maçı, 5 Ağustos 2005 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Türkiye süper lig maçıdır.[/size]

şuna cevap olarak: fenerbahçemizin futbolcuları #42274
    blankdilara
    Katılımcı

33571244bx3.jpg

88330977bv0.jpg

şuna cevap olarak: Herkese Slm… #42273
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]aramıza hoş geldin özgür..[/size]

şuna cevap olarak: futbolcularımızdan haberler #42271
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]R.Carlos: ”Bu gruptan lider çıkarız”

Oyuncularımızdan Roberto Carlos, bir Yunan kanalına yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde grubunda lider olarak bir üst tura çıkacağını söyledi.
    Samandıra’ya gelerek oyuncumuzla bir röpartaj yapan Yunanistan’ın Super Sport kanalına konuşan Roberto Carlos, Türkiye’de bulunmaktan ve Fenerbahçe’ye transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Roberto Carlos, “Büyük bir kulüpten, büyük bir kulübe transfer oldum. Türk halkı bana çok ilgi gösteriyor. Bu ilgiden çok memnunum. Futbolu burada bırakmak istiyorum” diye konuştu. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki şansını da değerlendiren Carlos, “Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi bir performans gösteriyoruz. Bu gruptan lider olarak çıkarız. Çünkü gruptaki hiçbir takım bizden bu performansı beklemiyordu. Şimdi onların işleri daha zor. Ben Şampiyonlar Ligi’nde 108 maç oynadım. Biz ekip olarak iyi bir yoldayız diyebilirim” dedi.
    Türkiye’deki futbolu değerlendiren Carlos, dışarıda Türkiye’ye göre topun oyunda kalma süresinin daha yüksek olduğunu savunarak, “Türkiye’de sert bir futbol oynanıyor” değerlendirmesinde bulundu. 34 yaşında olduğunu hatırlatan R.Carlos, “34 yaşında olmama rağmen, hala Brezilyalılardan bir şeyler öğreniyorum. Çünkü Brezilyalıların topla arası çok iyidir” dedi.
    Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Yunanistan’dan da teklif aldığını da açıklayan Roberto Carlos, “Olympiakos’tan Rivaldo aracılığıyla transfer teklifi aldım. Ama daha önceden Fenerbahçe’ye söz verdiğim için Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi tercih ettim” dedi.[/size]

şuna cevap olarak: “türbansız yemek” formülü #42268
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]SEZER’İ DE UNUTMADI

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Türkiye’nin 10. Cumhurbaşkanı Ahmet necdet Sezer’i de unutmadı. Esad, Sezer’i Ankara Gölbaşı’ndaki villasında ziyaret edecek. Sezer, Cumhurbaşkanlığı döneminde Şam’a yaptığı resmi ziyaret sırasında halk tarafından büyük coşkuyla karşılanmıştı.

AYNI SAATTE FIRST LADY DE YEMEK VERECEK

Gül, Çankaya Köşkü’nde çalışma yemeği verirken, aynı saatte Hayrünnisa Gül de, Dışişleri Konutu’nda Esma Esad’ı öğle yemeğinde ağırlayacak. Bu yemeğe Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile kadın haklarıyla ilgili çalışmalar yürüten bazı kuruluşların temsilcileri de katılacak.

YOĞUN GÜNDEM

Beşar Esad’ın Ankara ziyaretinde, kuzey Irak’tan kaynaklanan PKK terörü, Kürdistan bölgesel Başkanı Mesud Barzani’nin bağımsız bir Kürdistan kurma arayışları, Ortadoğu sorunu, İsrail-Suriye gerginliği, Suriye-ABD ilişkileri başta olmak üzere bölgesel ve ikili ilişkiler ele alınacak. Türkiye tarafı, KKTC ile Suriye arasında tarifeli feribot seferlerinin önünü açması nedeniyle Esad’a teşekkür edecek. Temaslarda iki ülke arasında turizmi daha da teşvik etmek için yapılacak çalışmalar da görüşülecek. Bugün 110 kişilik bir heyetle Ankara’ya gelecek olan Beşar Esad’ın perşembe sabahı İstanbul’a geçmesi ve cuma günü Türkiye’den ayrılması bekleniyor.[/size]

şuna cevap olarak: Türk Telekom’da grev #42267
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]UZUN SÜRMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, Türk Telekom’un çalışanlarına piyasa fiyatının üstünde iyi bir ücret ödediğini kaydederek “Grevin uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz. Nihayetinde uzlaşıya varılacağını veya hakemle sonuca ulaşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Doany, gece sonuçlanan görüşmeler sonrasında yaptığı açıklamada, sendika ile görüşmelerin tamamlandığını fakat uzlaşmaya varılamadığını kaydetti. Son iki haftada grevin olmayacağı konusunda açıklama yaptıklarını belirten Doany, bunu gerçekleştiremedikleri için üzgün olduğunu söyledi. Doayn, “Türk Telekom, çalışanlarına iyi ücret ödüyor. Bu ücret piyasa fiyatının üstünde. Bu nedenle sendikaya verilen ücret adildir” diye konuştu.

Doany, maaş konusunda hayal kırıklığı yaşadıklarını kaydederek 26 bin sendikalı çalışandan 5-6 binine maaş düzenlemesi teklif ettiklerini fakat bu konularda mutabakata varılamadığını ifade etti. Grevin uzun sürmeyeceğini düşündüklerini kaydeden Doany, ayrıca grevin çok büyük engel oluşturmayacağını belirtti.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamada da, hizmetin kesintisiz devam etmesi ve grevin muhtemel olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi için gerekenin yapılacağını duyuruldu.

Açıklamada, toplu sözleşmeye tabi çalışanların piyasa ortalamalarının yüzde 59 üzerinde ücret aldığına, buna rağmen şartların zorlanarak ilk yıl için yüzde 10, ikinci yılında ise birinci ve ikinci altı ayda yine yüzde 4’er ücret artışı içeren teklifte bulunulduğuna dikkat çekildi.

“Haber-İş Sendikası Yönetimi, önemli iyileştirmeler içeren son paketimizi de reddetmiştir” denilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Çalışanlarımız yasal haklarına ve kararlarına saygı duyuyoruz. Kamuoyunun önemle üzerinde durduğu konunun grev durumunda yaşanabilecek aksaklıklar olduğunun bilincindeyiz. Özellikle kamu sağlığı ve güvenliği konularında şirketimiz üzerine düşen hassas görevi yerine getirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Hizmetlerimizin kesintisiz bir şekilde devam etmesi ve grevin muhtemel olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi için de gereken yapılacaktır.”[/size]

şuna cevap olarak: Türk Telekom’da grev #42266
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]SENDİKA NE DİYOR?

Türkiye Haber-İş Genel Başkanı Ali Akcan, Türk Telekom yönetiminin çalışanların haklı taleplerini görmezden geldiğini ve işçiye tarihinde bir ilki yaşatarak, greve zorladığını söyledi. Akcan, Türk Telekom yönetiminin ilke bazında Sendika taleplerini haklı görmelerine karşın, çözüm önerilerini kabul etmek yerine üst yönetimin verdiği kararla yetinmelerini beklediklerini belirtti.

Yönetimin toplu sözleşme sürecini tıkayarak işçileri grev aşamamasına getirdiğini ifade eden Akcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sendikalı işçilerle aynı kıdem ve unvana sahip bulunan ve birçok yerde de yan yana çalışan işçilere işverenin kendiliğinden verdiği ücreti sendikalı işçilere vermekte direnmesinin hangi haklı gerekçeyle izah edebileceğini anlamış değiliz. Nitekim Türk Telekom yetkilileri de bu durumu izah etmekte zorlandıkları için taleplerimizi haklı görmekteler, ancak ücretler arasında kendilerinin oluşturduğu bu dengesizliğin faturasını işçilerimize ve sendikamıza ödetmeye kalkmaktalar. Bizden böylesine onur kırıcı bir yaklaşıma destek vermemizi ve anlayış göstermemizi kimse bekleyemez.”

Ali Akcan, gelinen noktayı “sözün bittiği eylemin başladığı” yer olarak tanımlayarak, grevi son çare olarak gördüklerini, ancak haklarını alana kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Akcan, “Yönetim adil davranmak isteniyorsa yabancı sermayeye işçimizi ezdirmesin” dedi.[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,331 ile 3,345 arası (toplam 4,597)