1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Elbistan’a Veteriner Fakültesi! #79113

daha neler ya. yenilerinin açılması bi yana yetersiz olan diğer fakülteler kapatılmalı.

yanıtla: Son PosT. #79061

ağanın postunun üstüne post olmaz

yanıtla: Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi #79012

Ankara Üniversitesi
    Veteriner FakültesinGENEL BİLGİ n nTÜRKİYEDE BULUNAN 17 VETERİNER FAKÜLTESİ ARASINDA CUMHURİYETİN İLK VETERİNER FAKÜLTESİ UNVANINA SAHİP OLAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ, EAEVE TARAFINDAN ZİYARET GEÇİREN 4 FAKÜLTE ARASINDA (ANKARA, BURSA, İSTANBUL VE KONYA) AVRUPA BİRLİĞİ KRİTERLERİNE GÖRE ULUSLARARASI KURUMSAL AKREDİTE OLAN İLK FAKÜLTE UNVANINI DA ALMIŞTIR.

ayrıca 143 akademik personeli vardır(yarısından çoğu profesör)[hr]
    nANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ AVRUPA BİRLİĞİ BÜNYESİNDE EAEVE’YE ÜYE 93 VETERİNER EĞİTİM KURUMU ARASINDAN KURUMSAL ANLAMDA AKREDİTE OLMUŞ (Ankara, Bari, Berlin, Bern, Bologna, Bristol, Bruno, Bukres, Cambridge, Kopenhag, Dublin, Edinburgh, Ghent, Gissen, Glasgow, Helsinki, Leipzig, Liverpool, Ljubljana, Londra, Lublin, Lugo, Madrid, Münih, Murcia, Olsztyn, Oslo, Selanik, Toulouse, Tuirin, Uppsala, Utrecht, Viena, Varşova, Wroclaw ve Zagreb) 36 VETERİNER EĞİTİM KURUMU İÇERİSİNDE YERİNİ ALMIŞTIR.[hr]
    83 PROFESÖR, n26 DOÇENT, n3 YARDIMCI DOÇENT, n1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, n47 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ n2 UZMAN İLE n167 İDARİ PERSONEL n960’ın üzerinde öğrenciye sahiptir[hr]
    Eğitim-Öğretim Araştırma ve Uygulama Çiftliği 28.524 m2 alanda yer almaktadır. Tesiste Süt İneği, Besi sığırı, at, köpek, koyun, kanatlı, suni tohumlama ve domuz üniteleri vardır[hr]
    ayrıa türkiyenin ilk elektron mikroskobu. çoğu beşeri hastanede bulunmayan radyoloji ünitesi.ultrason ve renkli doppler ünitesi. ve mükemmel bir viroloji bölümü mevcuttur.

yanıtla: kopegime “Taşikardi” teshisi koydular #78611

köpeklerde gastrit ve de nadir olmakla birlikte hipertroidzm e dikkat.(hormonal testler yapılmalı)

yanıtla: buzağıların kör doğması #78610

arkadaşlar subklinik nitrat zehirlenmesi olabilir. yemlere ve sulara dikkat.

yanıtla: kedime böbrek nakli #78609

ankara üniversitesi veterier fakültesin de prof dr hasan bilgili var. sizin sorununuzu çözecektir. fakat maliyetli olacağını üşünüyorum.

yanıtla: ötenazi için ne kullanılır ?? #54858

tiyopental sodyum veya pentobarbital sodyumun normal dozun en az 3-4 katı i.v verilerek ya da eter sülfatın intra kardiyal olarak verilmesiyle yapılıyor.

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)