Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
ImraHorKatılımcıSevgili Günlük Biraderim…
gece geç yattığımdan az daha m.fizik quizini kaçırıyordum.sınav fena değildi.ama olan öğleden sonra oldu.m.botanik sınavından öyle bir çaktım sen bile inanamazsın.nasip işte.çok kötüydü sınav…pazartesi anatomi quizim var birader.buna çok çalışmam lazım.
hadi ben kaçar grşrz yine…
ImraHorKatılımcıbi biskrem versem bana bir kutu browni alır mısın:D
ImraHorKatılımcıfazlası kötü

duş?
ImraHorKatılımcıabi bunları uğursuz olarak nitelendiryo batıdakiler.özel sayılar onlar için:D
satranç tabiki…ceza mı sagopa mı?

ImraHorKatılımcı:Dyok hiçde bile iyi vet. hek. olmak istiyorum…
alttaki hayvanat bahçesinde maymunlara neden yiyecek atıyosun.yazı var orda görmüyor musun??
ImraHorKatılımcıiyi konuştun abi…
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım. acaba???

ImraHorKatılımcımerabalar hoşgeldin…
ImraHorKatılımcışaka
7 mi 13 mü
ImraHorKatılımcıyok alakası bile.iilada diyosan takım tutayım fenerli olacağına galatasaraylı ol.en büyük cimbom
alttaki yemek yerken ağzını şaplatma lütfen
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
ImraHorKatılımcıişte geldim burdaym ben bu işte ustayım:POSTman:D
ImraHorKatılımcıyuh…çok ilginç
ImraHorKatılımcıaslan avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlayanı avlardım.
ASLAA…!!!ölmek var dönmek yok:Dpuhaha
ImraHorKatılımcılisede…
en son ne zaman birinden çok fena dayak yedin?
- YazarYazılar