Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıeminmisin :icon6:
Mehmet AKINKatılımcıyahu banlayıp durmayın milleti, banlarım bak sizi :nunu:
:ban:
Mehmet AKINKatılımcıbizim evde
herkesi beklerim…
Sen alttaki misafirlige gidip, cay istemissin aksam yemeginden sonra, içmeden uyumussun sonra
Mehmet AKINKatılımcısanki son post bende gibi

Mehmet AKINKatılımcıpapagana cevirirdim
Mehmet AKINKatılımcıbende senin mesajına cevap yazayım bari.:bravo:
Alltaki sen ne yaparsın bakalım…
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler notlar için..isterseniz bunları direk siteye yüklersek silinme riski ortadan tamamen kalkar
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler ericclapton, gercektende güzel bir paylasım olmus.. ellerine saglık
Mehmet AKINKatılımcıintraselluler :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıteyzemin oglunun adı.. cok severim Ercan abimi..
Canan28 Eylül 2007: 14:18 yanıtla: veteriner hekimlikle ilgili bir çok merak ettiğimiz videolar bu sitede #40598
Mehmet AKINKatılımcıuludagvet wrote:site gercekten harikada bi sorun var tam izlenmiyo ve indirme işlemi yapılamıyo yada ben yapamıoyom nasıl yapacagımı yazarsanız cok sevinirimmmmmmmMesela Anatomi ile ilgili bir videoya bakmak istersek.
http://www.medvet.umontreal.ca/video/mediatheque/francais/ferme/anatomie.htm
125 kB/s
Cavité thoracique du bovin
yazan yere tıklayalım. media player ile baglantı kuracaktır heemen. Media playerda 100 de 100 olunca izlemeye baslarsınız.
indirmek içinse 125 KB/s yazan linkin uzerine Mause ile sağ tıklayınm ve Farklı kaydet demeniz yeterli :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıfundafunda wrote:helmintoloji ders notu varsa cok iyi olurrduuprotozooloji ve helmintoloji dev bir kaynak diye bir baslık acılmıs zaten cok onceden
keske bir arama yapsaydınız umutsuzluga dusmeden once..
:bravo:
http://www.veterinerhekimiz.com/forum/protozooloji-ve-helmintoloji-dev-bir-kaynak-t-7893.html#pid26776
Mehmet AKINKatılımcımalesef tutmadı.. ben yay burcuyum :bravo:
sen alttaki birazdan bu mesaja cevap yazacakmıssın dogrumu

Mehmet AKINKatılımcıihsan
Mehmet AKINKatılımcıZeytin
- YazarYazılar