Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıhereford wrote:full versiyonu yokmu bunun:D
teşekkürler.Full versiyonu için http://www.mfyazilim.com adresine başvurabilirsiniz. ucreti ve nasıl elde edilecegi bilgilendirilmiş.
Mehmet AKINKatılımcıTeşekkürler muratkutay, Teşekkürler Sessiz_Ce
Güzel program güzel çalışma:flowers::flowers:
Mehmet AKINKatılımcıAbajur
Mehmet AKINKatılımcıbende senin için sahurda yemek hazırlardım..
Peki ya sen n’apardın?
Mehmet AKINKatılımcıKibrit
Mehmet AKINKatılımcıKredi ve burslarımızda hemen artsa bari :icon6:
Mehmet AKINKatılımcıTek kelimeyle Harika :bravo::bravo: :flowers:
Mehmet AKINKatılımcıooopppss :crying: Gercektende ilginc bir durum
Uzay mekiğiyle uzaya gönderilen mikroplar, döndüklerinde daha öldürücü hale geldiler. Bu mikroplarda toplam 167 genin değişmiş olduğu gözlendi…
64 MİLYON DOLARLIK SORU
Mikropların neden değişmiş olabilecekleri sorusuna, “işte 64 milyon dolarlık soru da bu” diye yanıt veren Nickerson, “Uzay yolculuğundaki bu değişimin mekanizması konusunda bildiklerimiz yüzde 100 kesinliğe ulaşmış değil” dedi. :whistling:Nickerson, düşük yer çekiminde hücreler arasındaki sıvı geçişinin düşük olduğunu, dolayısıyla mikrobun bu yeni çevre koşullarında hayatta kalabilmesi için, genetik yapısında değişiklikler oluştuğunun sanıldığını söyledi.
Mehmet AKINKatılımcıgülen yüzün dogum gunu hatrıına ozaman bizde bir smiley face yapalım ::icon6:
Mehmet AKINKatılımcıtabikide Sinemada :icon6:
Turk filmimi, yabancı filmmi?
Mehmet AKINKatılımcıDeniz

Elmamı, armutmu?
Mehmet AKINKatılımcıNostalji
Mehmet AKINKatılımcıYazın Botla gölden tutmustum.. Nezaman yedin derseniz dun aksam
hatta evi biraz kokutmusuz balıga :crying:Hey sen alltaki en son ne zaman arabayla gezdin (kendin surmek sartıyla :w00t: )?
Mehmet AKINKatılımcıen son texas38 in dogumgunune katıldım :flowers::flowers::bravo:
Peki ya sen alttaki en son ne zaman pasta yedin bakalım
Mehmet AKINKatılımcıSezen Aksu :flowers:
T-shirt’mu? yoksa Gömlekmi?
- YazarYazılar