1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 166 ile 180 arası (toplam 195)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: 4,5 Tonluk Dev Kaplumbağa #46408

yav bu maket yavvvvv. ama ağzını oynatıyor gibi geldi.Zaten net çekilmemiş bence yorum yapmaya bile gerek yok.

yanıtla: kedım cok tüy döküo yardım #46373

Tüy dökülmesi konusunda lams marka mamaları çok iyi diyorlar sanırım içerisinde bir faktör varmış tüy dökülmesini önleyen tavsiye edilir.Kolay gelsin…

yanıtla: sezeryan operasyonu #46277

bu faydalı paylaşım için teşekkürler.Çalışmalarında başarılar kolay gelsin ….

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #46274

Kişilik :)

hehhehe geyik yapmışsınızı arkadaşlar.Ama gerçeten firmalar bu özellikleri istiyorlar napsın gariban görmüş ilanı yazmış, tercih etmiyorsanız bakmayın .Sağlıcakla kalın kolay gelsin…….(bu arada 200 milyara 150-200 başlık çiftlik kurulur adam seni niye alsın kardeş ehheheh)

yanıtla: #46258

Fikirlerimi seninle paylaşmaya çalışayım benim 1 aydır bir veteriner kliniğim var.Pek fazla kalabalık olmayan bir beldeye açtım herkes iş olmaz etmez sen yapamazsın dedi ama babam ile ben dinlemedik.Şimdi işlerimiz süper diyemem ama yavaş yavaş iyileşiyor.Öncelikle hangi alanda çalışman gerektiğine karar vermelisin.Daha sonra vermiş olduğun kararı asla değiştirmemelisin, ısrarcı olmalısın.Ve neticeyi ulaşmak için çok çalışman gerekiyor.Sermayen var ise sığır çiftliğini de tavsiye ederim iyi para var ama çalışan için her sektörde para var.Ağlayan hekimlerimize kulaklarını tıka herkes geçim yolunu buluyor.Ne iş yapmak istediğine karar verdikten sonra tekrar yaz ben sana elimden gelen desteği veririm.Sağlıcakla kal kolay gelsin …..

yanıtla: e dergi vetturk yeni sayısıyla yayında #46222

vay girmeyen bir dergi girmiyor bu yav neyse kolay gelsin belki sonra tekrar denerimde girer

yanıtla: seytan diyor ki….. #46219

şeytan diyor ki 7.aya nişanı erteleyen kız tarafını katakulliye getir ve kızı kaçır 2 ay evden dışarı çıkma :))

yanıtla: Veee SiLviA #46218

Silvia aramıza hoşgeldin .Ehehheheh kendimde yeniyim ama çok sahiplenmiş siteyi sanki evim gibi :)

yanıtla: İlaç Firmaları #46217

Evet arkadaşlara hak veriyorum ilaç mümessilleri bile artık iyice gevşedi ister al ister alma durumuna girdiler.Eskiden eşantiyon dağıtan firmalar şimdi 10 kere söylememize rağmen getirmiyorlar.Laçka duruma düşürdük kendimizi bundan sonra bencede reklamın ücretini verenler yapsınlar böyle olmaz.Etken madde bize yeter bir şeyi belirtmek içişn.Kolay gelsin

yanıtla: 10 başlık çiftlik kurmak için yardım #46209

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim faydalı olduğuna inandığım bilgilerle İnşaallah yakın zamanda hayvan beslemeye başlayacağım.Sağlıcakla kalın kolay gelsin hepinize…

yanıtla: Türk mühendisten makinistsiz tren #46207

Güzel ama başka ülkeler bu sistemden daha iyisini kullanmadan biz kullanamayız.Var bu işlerde bir alengir ama anlamak mümkün değil…

yanıtla: DoubleClick #46206

Hımmmm bu haberden acaba ne sonuç çıkartmamız gerek.Dünyadaki olup biten hakkında ne kadar sığız yav

yanıtla: Evin içinde güneş doğdurdular #46205

Evet bir çevreci değilim ama enerji konusu özellikle yenilenebilir enerji kaynakları dikkatimi çekiyor.Benim fikrimi sorarsan daha uygulanabilir projeler gönderirsen daha iyi olur.Sağlıcakla, kolay gelsin

yanıtla: 3. HAFTANIN SORUSU #46123

1.kaplan
    2.Panter
    3.çita
    4.vaşak
    5.Snt.Bernard
    6.Golden Retraiver
    7.Kıvırcık koyunu
    8.Boxer
    9.Pointer(salladım)
    10.Chichaua(ço-ço da diyorlar ) tutturdum mu acaba ne zaman açıklanacak merak ettim yav

15 yazı görüntüleniyor - 166 ile 180 arası (toplam 195)