Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- batuhan5432Üye
yav bu maket yavvvvv. ama ağzını oynatıyor gibi geldi.Zaten net çekilmemiş bence yorum yapmaya bile gerek yok.
batuhan5432ÜyeTüy dökülmesi konusunda lams marka mamaları çok iyi diyorlar sanırım içerisinde bir faktör varmış tüy dökülmesini önleyen tavsiye edilir.Kolay gelsin…
batuhan5432Üyebu faydalı paylaşım için teşekkürler.Çalışmalarında başarılar kolay gelsin ….
batuhan5432ÜyeKişilik
batuhan5432Üyehehhehe geyik yapmışsınızı arkadaşlar.Ama gerçeten firmalar bu özellikleri istiyorlar napsın gariban görmüş ilanı yazmış, tercih etmiyorsanız bakmayın .Sağlıcakla kalın kolay gelsin…….(bu arada 200 milyara 150-200 başlık çiftlik kurulur adam seni niye alsın kardeş ehheheh)
batuhan5432ÜyeFikirlerimi seninle paylaşmaya çalışayım benim 1 aydır bir veteriner kliniğim var.Pek fazla kalabalık olmayan bir beldeye açtım herkes iş olmaz etmez sen yapamazsın dedi ama babam ile ben dinlemedik.Şimdi işlerimiz süper diyemem ama yavaş yavaş iyileşiyor.Öncelikle hangi alanda çalışman gerektiğine karar vermelisin.Daha sonra vermiş olduğun kararı asla değiştirmemelisin, ısrarcı olmalısın.Ve neticeyi ulaşmak için çok çalışman gerekiyor.Sermayen var ise sığır çiftliğini de tavsiye ederim iyi para var ama çalışan için her sektörde para var.Ağlayan hekimlerimize kulaklarını tıka herkes geçim yolunu buluyor.Ne iş yapmak istediğine karar verdikten sonra tekrar yaz ben sana elimden gelen desteği veririm.Sağlıcakla kal kolay gelsin …..
batuhan5432Üyevay girmeyen bir dergi girmiyor bu yav neyse kolay gelsin belki sonra tekrar denerimde girer
batuhan5432Üyeşeytan diyor ki 7.aya nişanı erteleyen kız tarafını katakulliye getir ve kızı kaçır 2 ay evden dışarı çıkma )
batuhan5432ÜyeSilvia aramıza hoşgeldin .Ehehheheh kendimde yeniyim ama çok sahiplenmiş siteyi sanki evim gibi
batuhan5432ÜyeEvet arkadaşlara hak veriyorum ilaç mümessilleri bile artık iyice gevşedi ister al ister alma durumuna girdiler.Eskiden eşantiyon dağıtan firmalar şimdi 10 kere söylememize rağmen getirmiyorlar.Laçka duruma düşürdük kendimizi bundan sonra bencede reklamın ücretini verenler yapsınlar böyle olmaz.Etken madde bize yeter bir şeyi belirtmek içişn.Kolay gelsin
batuhan5432ÜyeArkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim faydalı olduğuna inandığım bilgilerle İnşaallah yakın zamanda hayvan beslemeye başlayacağım.Sağlıcakla kalın kolay gelsin hepinize…
batuhan5432ÜyeGüzel ama başka ülkeler bu sistemden daha iyisini kullanmadan biz kullanamayız.Var bu işlerde bir alengir ama anlamak mümkün değil…
batuhan5432ÜyeHımmmm bu haberden acaba ne sonuç çıkartmamız gerek.Dünyadaki olup biten hakkında ne kadar sığız yav
batuhan5432ÜyeEvet bir çevreci değilim ama enerji konusu özellikle yenilenebilir enerji kaynakları dikkatimi çekiyor.Benim fikrimi sorarsan daha uygulanabilir projeler gönderirsen daha iyi olur.Sağlıcakla, kolay gelsin
batuhan5432Üye1.kaplan
2.Panter
3.çita
4.vaşak
5.Snt.Bernard
6.Golden Retraiver
7.Kıvırcık koyunu
8.Boxer
9.Pointer(salladım)
10.Chichaua(ço-ço da diyorlar ) tutturdum mu acaba ne zaman açıklanacak merak ettim yav - YazarYazılar