Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- batuhan5432Üye
Arkadaşlar Veterinarium İş Dünyası bölümümüz açılmıştır tün Ankara mezunu arkadaşlarımınız katılımını bekliyoruz.
batuhan5432ÜyeArkadaşlar Veterinarium iş dünyası bölümümüz açılmıştır tüm uludağlı arkadaşlarımızın ziyaretini bekliyoruz
batuhan5432Üyepes doğrusu bu kadar iş ilanını nereden buluyorsun anlamak güç .Kolay gelsin
batuhan5432Üyevay canına kimseden cevap yok arkadaşlar çok monoton bir site oluşturuyorsunuz bu davranışlarınızla fikirlerinizin işe yaraması gerekmez sadece sizin fikriniz olduğu için değer kazanırlar peki yine de teşekkür ederim
batuhan5432Üyeyok Eren kardeş hepsini uzun dönem yapmıyorlar yarı yarıya alıyorlar bazı dönemler daha fazla uzun dönem alınıyor o dönemleri araştır ona göre git derim ben.Bir de sicile bakılıyor Ermeni, imam-hatip mezunu ve cemmat yurt kayıtlı olanları almıyorlar kesinlikle bilgilerinize arz olunur.Girdiğiniz sınav da yalan iyi geçende geçiyor geçemeyende
batuhan5432Üyegerçekten askerliği güzel adam yerine koyuluyorsun tabi kısa dönem çıkmazsa:)
batuhan5432Üyeen güzeli koala heheehe ama gerçekçi olmak gerekirse para kazandırdığından sığır beslemeyi tercih ederim .Ne demiş Napolyon abi Money ,Money, Money tabi Napolyon ingilizce biliyormuydu bilmiyorum paranın fransızcasınıda bilmiyorum
batuhan5432Üyearkadaşlar Zonguldak Ereğli plajı, Devrek bastonları ve madenci heykeli ile ünlü bunun yanında derelerin yanındaki ufak mesire yerlerinide saymak lazım .
Saygılarımla kolay gelsinbatuhan5432ÜyeArkadaşlar kamuda çalışan veteriner hekimlere hekim gözüyle değil memur gözüyle bakılıyor maaşda bu kafanın eseri.Ben derim ki hepiniz özel çalışın klinisyenlik yapın ya da özel sektöre girin.Hiç olmadı çiftlik kurun yatırım yapın o zaman çalışacak veteriner hekim görmezlerse mecbur istenilen maaş verilir.Şu an herkes kamuya yüklenirse tabi adam sana hekim gözüyle değil memur gözüyle bakar.Herkes yanlışı kendinde arasın arkadaşlar….
saygılarımla kolay gelsinbatuhan5432Üyeİvermectin içeren ilaçlar benim bildiğim kadarıyla enjektabl formattadır yani kas içi veya sub cutan uygulanır.Deri üzerine uygulanmazlar yani ama yeni bir ilaç çıktıysa bilemem.
batuhan5432Üyemerhaba beyler bayanlar bende uludağ mezunuyum.Ayhan kardeş msnde görüşemiyoruz bari burda görüşelim valla iyi oldu bu.Bol katılım bekliyoruz arkadaşlar ben klinisyen ve eski bir gıda kontrol subayı olarak istediğinizi sorabilirsiniz.Yanıt vermeye çalışırım sağlıcakla kaınız .Kolay gelsin …..
batuhan5432ÜyeRap dediğin nedir ki şu 3 günlük dünyada rap senin köpeğin olsun verdim gitti .Ehhehehheh
batuhan5432Üyepuhahahahah çok iyiymiş hocam bu ya .Bir tane de benden
Hasta sahibine sığırın kilosu sorulur cevap:
hekim olan sensin arkadaşım sen kaç eder onu söyle )
Ama bu hayvan sahibi sonradan çok iyi müşterim oldu o başka:)
batuhan5432Üyeevet sinirsel rahatsızlıklarda baş tacı ilaç.yatalak hayvan sendromlarında da yardımcı ilaç olarak her zaman kullanılabilir.
batuhan5432Üyearkadaşlar bende klinik çalışıyorum yalnız bu ilacı duymamıştım.Peki Endikasyonları nerelerdir (Hastalık mı Koruma mı?) bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılarımla - YazarYazılar