Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432
ÜyeAkü veterinerlik derken neyi kastediyorsun anlayamadık:açıklama yapabilirmisin bizim için
batuhan5432
ÜyeEvet agresif örümcek kardeşe katılmamla beraber bölgesel olarak acıyan bölgeye anestol pomad uygularsanız orada anestezi etkisi oluşturup kedinizin acısını dindirir.Tabi öncelikle veteriner hekiminize danışın.Saygılar geçmiş olsun
batuhan5432
Üyehah bir bu eksikti; şimdi yurdun her yerinde veteriner hekim linçlerini görürüz yakında
batuhan5432
ÜyeŞimdi durum şu sistematik yapıldığını biliyorum ancak besi hayvanılığı yapan işletmeler ahıra hayvanı koymadan önce bu şekilde bir aşılama istiyorlar.Bence haklılarda devletin yaptığı aşılamayı bekleseler ya kesime kadar hiç yapamazlar ya da geç kalmış olurlar.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeSıralamaya girmemiz için daha çok çalışmamız lazım çookkkkkkkkkk.
batuhan5432
ÜyeO dönemlerin bayanları hanım hanımcık erkekleride karizmatikmiş.Güzel fotolar teşekkürler
batuhan5432
ÜyeArkadaşlar bu aşıların daha az hayvanlık olanları yok mu? şap aşısı siparişi verdim geldi 50 hayvanlık ben yapacağım 5 hayvana gerisi elimde patlıyor.Bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.Sağlıcakla kalın kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeFotoğraflar ilgi çekici ancak neden bu konuları açma gereği hissettin anlayamadım.Gerçi burası forum sitesi her şey olabilir.
batuhan5432
ÜyeHımmmmm parazit aşısı değil iğnesidir o ve büüyk ihtimal ivermektin içeren bir iğne yapmıştır.Tabi sen akciğer oskultasyon bilgilerini bilemeyeceğin için bizi o konuda bilgilendiremedin.Halsiz kalmış olabilir solunum sistemi problemleri bazen neden olabiliyor.B kompleks vitaminide uygulamıştır umarım ne olur ne olmaz .Saygılar kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeEvet kesinlikle çok gereksiz bir dizi hiçbirşey öğretmiyor ve bir o kadarda saçma sapan yazılmış.Ama bunları izleyenlerde var tabi annem gibi mesala
batuhan5432
ÜyeHep bir ağızdan hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
batuhan5432
ÜyeEvet çok hasklısın bende bakıyorum hayvanın durumu nasıl diye kuyruk ve kulaklarına.Sağlıcakla kalın kolay gelsin
batuhan5432
ÜyeVallahi tutturmuşum evet bu sitede görmüştüm kaliteli bir site her aradığımızı bulabiliyoruz.Bu arada bu preparatın bir benzeri topkim firmasının ilçları arasında mevcut.Vitamin-mineral ve aminoasit içeriyor sakinleştiriyor.Saygılar kolay gelsin
15 Ocak 2008: 09:59 yanıtla: Yeni gelecek olan gebe düvelerinizin ve doğacak olan buzağılarınızın sağlıklı olmalar #46802batuhan5432
ÜyeArkadaş eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.Gelir gelmez aşılama yerine bence uzun etkili antibiyotik yapıp sonra aşılamaya gidilmesi daha mantıklı.Çünkü yolda enfeksiyonu kapmış ise hasta hayvana aşı uygulanması sonucu organizma hastalığa boyun eğecektir.Bu nedenle uzun etkili Tulathromycin veya daha ucuz olan tilmikosin preparatları uygulanabilir.
batuhan5432
Üyesitemizden bir de film ve müzik indirebilsek süper olacak.Başka bir siteye girmeye gerek kalmayacak
- YazarYazılar